Zaspem s malim i vec nova stranica 😂
Nezgodno mi na mobu okretat stranice, a moj kokosji mozak nije zapamtio tko je napisao ono da je prerano, a na stickeru ima jos 58 dana? 😂😂😂😂 pa nemres mi..meni je ovo drugo dijete pa vecinu imam spremnu sada..jedino budem torbu za rodiliste slagala zadnjih mjesec dana..ja znam kak je meni tesko pod kraj bilo sve radit, ubila bi se da mi dezinfekcija svega ostane prije bolnice..oprat kolica, navlake, sjedalicu, svu robu, posteljinu..ajme..
Ja cekam da sinu poispadaju te kraste od kozica pa idem ponovo prat njenu robu i popeglat to i spremit...gledam tu robicu na hrpi jucer, sve rozo onak haha 😍😍😍😍
E i da opet cu ponovit, nemojte djecu u medo odjelcima stavljat u autosjedalice..ne mozete pravilno vezat bebe ako su debelo vezane..nit pojasevi idu na ramena, nego padaju sa strane, nit je dovoljno zategnuto..netko je pametno napisao, obicnu robu u kakvoj je u kuci i dekicu preko..neku naaaaaajdeblju i najtopliju 😁😁
Ja sam spremila bodi haljinicu i stramplice i neke tajice..tak u as i gore dekica 😁 ne sekirajte se, nijedna beba nije umrla od hladnoce, al su letile iz auta nepravilno vezane
Malac, raspitaj se 😉
E pa jel moram ja prat sa novih kolica navlake itd?😕
Tonka hoću, otići ću sa svojim adapterima malo po dućanima i vidjet za neko novo jaje, ipak je sigurnije.. A što se tiče pranja navlaka, ja bi ih osobno oprala. Nekak si mislim ko zna otkud je to došlo i onaj smrad po novom.. Ja bi oprala one donje navlake, bila bi mirnija makar planiram stavit tetra pelenu ispod bebe bilo u košari, jajetu ili u ležaljci.
Tonka nez..ja sjedalicu budem iako bu nova..kaj mislis da ne treba? Doduse u kolica itako tetrica ide..al u as ne smije nista..mozda samo umetak za novorodence operem..nemam pojma
Croatina hvala za savjet vezamo uz odjelce i autosjedalicu😉
Pa iskreno nisan planirala prati nove te navlake 😕 onda ce mi se sve zguzvati bezveze. Mozda da nekim sredstvom i maramicama za dezonfekciju samo predjem po svemu.u kosaru cu ionako stavljat tetrice i ta cuda nece dijete direkt na podlogu kolica. I sta si ti rekla, oprat sa jaja podlogu za novorodjence.
Cure trebam savjet koji probiotik ste koristile ako ste koristile? Linex ?
Ok mozda sportski dio fakat nema smisla..al kosaru iznutra bi ipak oprala..ipak skroz male bebe stavljamo unutra 😁
U sportski sa 6mj i vise kad se posjednu vec, kad ih prebacimo vecinom su u toj prljavoj puzecoj fazi 🤣🤣 ja sam tada odustala od dezinfekcije 😂😂 kad mu koljena nisam mogla oprat 😂😂😂😂
Aosijek probaj Normia ili Wayu..mm kad je od malog pobrao rotu, je isto wayu koristio njegovu..i bilo mu je bolje po njoj..
Sortiraj odgovore
Najstariji