Kikiriki meni ti je super, čak bolje i od čaja, u mlaku vodu stavit žličicu meda i limun, to mi baš ublaži grlo kad me kašalj muči, a sad baš za iskašljavanje ne znam..
Bea držim fige da se stanje popravilo 😚
Kikiriki slijezov sirup sam ja na hitnoj dobila kao preporuku kad sam sa sinom bila trudna..bas sam jako kasljala..
Hvala! Otic cu danas u ljekarnu po to.
--Za mjenjanje pelena kod curica i sprijecavanje infekcija dole sam cula da je bolje oprati vodom i malo sapuna nego vlaznim maramicama i da je super isprati sa mlakom, blagom kamilicom pa onda posusiti,namazati i staviti pelene. 🤔 mislim sve to super zvuci,ali vidjet cemo kako ce to zaista ic kada budemo padale s nogu od umora i usred noci mjenjale pelene. 🤔
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Kikiriki meni ti je super, čak bolje i od čaja, u mlaku vodu stavit žličicu meda i limun, to mi baš ublaži grlo kad me kašalj muči, a sad baš za iskašljavanje ne znam..
Bea držim fige da se stanje popravilo 😚
Sad cu i to odma probat. Hvala!
Ma je kamilica 😂 pa di bi uvijek imala friske kamilice za pranje 😂
A ovo s vodom i sapunom da..namjerila sam se tako radit, nadam se da necemo posustat po noci kaj ti velis..sina smo u polusnu nocu presvlacili da ga ne razbudimo..ono sto manje prtljanja..al jbg..od frendice mala stara 2 tjedna je sepsu dobila od urinoinfekta..a pazila je kaj je najgore..ko zna kak to 😪
Doslovno zakurila 39, dosli su na hitnu i vec je sepsu imala..uzas e :(
Ajme užas 😮😮 uopće ti ne padnu takve stvari na pamet da su moguće dok ne čuješ tak nešto.. Mislim ja jesam planirala kod kuće tijekom dana prati guzu mlakom vodom, nisam planirala doduše sapun, ali sad kad čujem ovo, definitivno ću ga uključit, baš grozno ☹️ nadam se da je s curkom sve na kraju bilo dobro?! ☹️
Ajojj uzaas,jadna malaa. 😞😪Ma da i meni su ti neki iako dobronamjerni savjeti smjesni. Ok ono kamilica nakon sta se bas kupamo i tako kad imamo vremena se pripremiti,nije mi jasno kako je imati uvijek spremnom s obzirom da se ona kvari u roku od 3h,taman da je stavis u termosicu da bude mlaka ona ce se brzo pokvariti...bo.neznam. I ok ako imas jos ukucana za pomoc,muz i ja smo tu sami pa ce bit snadji se kako znas u sto kracem roku. 😂
Pa jos uvijek idu hematologu i doktorima jer su joj limfni cvorovi otekli jako kao reakcija na upalu..i dalje je na nekoj maloj dozi antibiotika svakodnevno..ima 5mj..kao preventivno..ma koma joj..
Jojjj jadna miskica mala. Pa kako,jel znaju od cega tako doslo? Jojj. Bas mi je zao malene.
A jadna bebica 😪 nadam se da bu pregled dobro prosao bea..meni su rekli dok pupak ne otpadne da sa krpicom i mlakom vodom da se pobrise..jer kao bebina koza je tada osjetljiva..da nebi se dobio osip i to..a onda polako sa kupanjem.. 👏🏼
Sortiraj odgovore
Najstariji