Moram vam nešto smiješno priznati. Od jutros kako sam pročitala Tonkin post u glavi mi svira “Tonka” od Novih Fosila 😂😂 i nikako da prestane svirati 😂😂
Ja sam natucila preko fejsa tetra pelene, 10 kom 130 kn, trebaer bi doci ovih dana.. jedva cekam da kupimo bor i sve to pa da ukrasim cijelu kucu🎄😍
Od kad sam skinula gelirane nokte ne znam pisati na mob 🤣🤣🤣 sve fulam
Tonka sretna vam godišnjica i još punoo lijepih godina...
Cure evo ja sam ovaj vikend bila toliko ne raspoložena da više nisam znala što bi sa sobom.. Mislim da mi je muž poludio...onda sam stavila lampice i adventski pa mi je bilo malo bolje haha...
Mi sutra idemo na pregled ali uzv je rekla da neće raditi tako da i dalje sve neutralno hahah...
Ej drage sve evo i u nas kisa, zima i tako...danas mi.je.neki dan cudan, valjda od vremena. Jos mi malo prije padne casa sa sokom na pod ..grrr..sve san morala brisati..a sta da vam kazem , jadan bebac s menom kad sam ovako naopaka 😏😂
Inace beba me lupka najvise navecer , ili ujutro dok jedem pahuljice ili cokolino. Ovako dok sam u pokretu ona se valjda ljuti pa se ne javlja , ali kad legnem onda skakuce :)))
Bome vatromet emocija kod nas😂 mene je moj suprug par puta uspio rasplakat, jos ja isto sva u cudu kako nema ozbira ja trudna a on ko da nisam pa mi tako kaze nesto.a u biti uopce nista ozbiljno nije bilo nego mi se ego pre brzo povrijedi i odma pocnem kmecat.on ono gleda i ne vjeruje😂😂 al inace mislim da se dobro drzim, cak i da ne prigovaram puno. da sam smirenija.Ali to se meni tako cini 😕 sigurna sam da drugi ne misle tako 😂
Bea😗
Dreams haha koma i taj ultrazvuk nece pa nece😂
Meni je u srijedu pregled puknit cu do srijede 😠😠
Ja sam si išla složit kolica koja mi je sestra dala, reko da vidim jel sve štima, da si skinem navlake i možda i operem kad ono šok, košara mi se čini da visi, a sportski dio ne mogu uopće umetnut jer su se utori spigali 😮🙄
Bok,pridruzujem se grijanju dvorista 😂
I meni je neki truli dan,znaci stavila sam alarm u 8 h i ugasila ga i ustala u 12. Ovaj vikend smo bili naokolo pa je doma kaos,trebala bi cistiti,kuhat i peglat i zelim ukrasiti malo s bozicnim stvarcicama jer sam totalno bozicni frik i ne skidam ukrase maltene do valentinova 🤣😂 aali mi se nista neda,a sve me ceka i zivcira.
- I meni je lose kad stojim na mjestu,bas mi pocne faliti zraka i moram sjesti.
-Po noci ne spavam nista znaci luda sam. Rebra me bole bez obzira kolko kratko lezala na jednom ili drugom boku,bole non stop cim legnem. Ako lezim na ledjima imam osjecaj da se gusim,da ne mogu udahnuti dovoljno duboko pa se vrtim i vrtim pa mi se piski,pa me nos pece po noci,pa otvaram prozor,pa sam zedna pa se izmorim i izludim do 6.uj i onda iskomirana zaspim.
Neznam vise kako da se naspavam.
-Nasa princeza se stalno javlja i lupka pa sam makar radi tog sretna.
-I da snijeg se rastopio,ostala samo bljuzga 🙄 i to me sad zivcira kad setam psa 🤣 mislim koje glupo vrijeme. Ocu opet sve bijeloo i hladnoo. Ne ovu maglu i vlagu.
Ok,sad sam vam se full pozalila i mogu nastaviti dalje vuci se po doma jer mi se nis neda 😂
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Malac mogu si mislit koji šok. Ja znam da nije svatko u situaciji da kupi dosta stvari pa je primoran prihvatiti pomoć od drugih, ali ja sam takva da smo si sve sami kupili i nisam željela da se kupuje nešto bebi posebno ne njegovi jer ću do kraja života morati slušati o tome! Radije smo sve sami napravili i ne mora mi nitko držati slovo. Jeste da me to moje koštalo što nikakvu pomoć nisam htjela da sada moram ležati do daljnjeg ali neka radije i to nego da slušam svakodnevno kako mi je neko obrisao prozore, a slušala bih do kraja života 😂😂. I sad je tebi problem što si računala na kolica, a ona neispravna sa jedne strane sa druge kako sad vratiti valjda je znala u kakvom su stanju kolica. Svašta! Je li itko misli da si bebu mogla staviti unutra pa da se kaos desi!? Malac sretno sa rijesavanjem situacije!
Da,jos sam htjela komentirati ali zaboravila:
Malac-jojjj. Da poludis. Ali ako nista imas jos dovoljno vremena da si uzmes neka druga. Dobro da si na vrijeme provjerila!
Tonka-sretna godisnjicaa i jos punoo srece i ljubavii kroz jos puno zajednickih godina. 😊😊😍😍😘😘
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji