Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malac_28
    03. Prosinac 2018. 14:45

Cure ipak je do mene, ispada da sam tudum 😂 ovi utori se mogu rihtat na gumb, ovisi u koji položaj stavljaš i ja sam očito slučajno pomaknula jedan taj utor, a nisam znala kak ni da sam to napravila 😂 sad je sve ok, jedino mi se čini da košara visi pa sad ne znam jesam opet nešto krivo ili kaj 😂🙈 kak se vama čini? 

croatina
    03. Prosinac 2018. 15:16

Malac na quinny ta kosara zbilja malo visi..al ne smeta nicemu :)
    Malu u Etherealu sam uzela tetrice od bambusa 😁😁
    Svima je nesto bljuzgav dan, ja se pak samo vucem po kuci ko magla..ne znam kam bi sa sobom..napravila sam sinu grah, meni ne valja..muz je na dijeti pa to ne jede..meh..bar ga je mali slatko smazao 😁😁
    I ja sam luftala danas 😂😂 ptice grijala 😂

Beaa
    03. Prosinac 2018. 15:17

Hahahaha, bas sam se od srca nasmijala 😂😂. Meni se čini da ne izgleda bas najstabilnije, ali ukucaj na netu ta kolica pa vidi kako izgledaju na slikama i usporedi. Možda i treba tako taj model da izgleda.

malac_28
    03. Prosinac 2018. 15:19

Croatina to su Plebani kolica, doći će mi sestra danas pa nek ona vidi, ipak ih je ona koristila 😀 ja dolazim u napast da kupim nova, a glupo mi je kad su ova dobra 😏 sve sam se nadala da nešto neće štimat pa da kupim nova 😂😂🙈

Aosijek
    03. Prosinac 2018. 15:20

Ja trunem zadnjih par sati na kutnoj ...home alone..nista mi se neda..kao da me malo glava boli 😏

oppa
    03. Prosinac 2018. 15:21

Tonka, sretna vam godišnjica i puno ljubavi vam želim... 
    Malac ne razumijem se u kolica, ali izgledaju u redu?
    Ma ja san ful smirena u trudnoći i ne prigovaram bezveze. Ovo moje je totalno opravdano, ali zaista je duga priča pa mi se ne da tipkati. Možda drugom prilikom..
    Slagala sam dječju robicu i shvatila da mi je još nekako malo rano za pranje. Čekat ću da prođu blagdani..
    Tko je od vas osjetio kako beba štuca? Možete li mi to pojasniti? Dakle, kod mene se proteklih dana počeo dogaati neki čudan pokret u trbuhu. Pa možda je štucanje? 🤨🤨 Znači nije bebin pokret nego mi trbuh lagano poskakuje u pravilnim razmacima. Ne znam, čudan mi je taj osjećaj 😊 nije uobičajeno lupkanje pa... 

Tonka185
    03. Prosinac 2018. 15:24

Cure hvala vam svima😘😘
    Malac, meni isto djeluju skroz okej, ne znam dodusenkako ae to uzivo cini. Nego zanima me taj zid sto ima odsjaj sto je to? Bas mi se svdija pod i zid😍
    Oppa ja mislim da nisam stucanje do sad osjetila al to sta si opisala zvuci kao stucanje 😉

malac_28
    03. Prosinac 2018. 15:50

A možda se meni onda čini, ne znam 🙄 
    Tonka nije zid, to su ti ormari 😀 ostala su nam od kuhinje dva viseća koja nismo imali di stavit pa smo ih iskoristili za cipele 😂

Tonka185
    03. Prosinac 2018. 16:11

Ahaa bravo haha 😂 lijepa je kuhinja onda svidjaju mi se te boje😍 i jos potkrovlje koliko vidim, 🔝
    E zove mene zenska iz Magic baby da su mi stigla kolica ali da adaptera za Maxi cosi jaje nemaju na skladistu. Kao da mogu od marke kolica uzet jaje ali ja to ne zelim. Mislila je zenska da mi hitno treba pa zato predlozila (mislim se znam da izgledam ko da ce mi sutra trebat hahaha ali termin je u 2.mj) 😂 pa sam rekla da nema veze, ako adapteri postoje da ih mogu pricekat a da cu ovo ostalo kupiti. A i realno nisam bas ni planirala dijete u jaju voziti u kolicima, vec u kosari.a jaje ono za u auto i prinit ga negdi onako. Ali eto nabavit cemo valjda vec nekako i te adaptere, pokusat ce zena doznat kad bi ih mogli dobit. A cuda😂

Tonka185
    03. Prosinac 2018. 16:13

E Malac bi li ti bilo zgodnije da si ormarice naopako okrenula, mislim ako se ovim ruckicama podizu prema gore pa nekako barem taj dodnji da lakse dodjes do cipela😂😯

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.