Je, potkrovlje je, a kuhinja je kombinacija te neke capuccino, prljavo bijele i drva, evo slikice ☺️
Kak misliš da ih okrenem naopako? Da stoje uspravno?
Aa kolica su ti stigla, jesi uzbuđena? ☺️ Koja si ono kolica uzela?
Uuuufff koja stančina😍😍 svaka cast, oduvik mi je potkrovlje i te tople boje i parket na podu (ili sta god da je izgleda super) bio tiha patnja😭😭
Pa nisan nesto uzbudjena, zapravo me ti adapteri sad zivciraju sta ih nemaju, je da mi bas i nece trebat al morat cu mislit na njih da ih nabavim pa ono nikako da kompletiram to 😕
Uzela sam Abc condor 4 (tako nesto) i Maxi cosi jaje
E nisam mislila uspravno nego ovako kako stoje samo da se rucke otvaraju ono prema van, ne znam kako da obasjnim😭😆😊
Aaa bas lijepa kolica. Ja sam bila dobila te adaptere skupa sa jajetom. Hmmm. Moja su kolica zapakirana jos i svaki dan gledam da ih otvorim 🙈
Malac super kuhinja.
Ja sam krepala danas od kuhanja, ciscenja i svega ostalog.
https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png
Laminat je na podu 😀 da, istine je da je potkrovlje posebno, samo mi fali zidova i mjesta 😂 malo nam je loš raspored pa nemamo mjesta za još jednu sobu, al nekaj bumo smislili. U kući smo pa bi jednog dana moji otišli u prizemlje di je sad baka, a mi bi si u potkrovlju napravili sobe, a na prvom katu kuhinju, boravak, blagavaonu i kupaonu i čak bi mi ostala u toj soluciji jedna soba, možda radna, al bumo vidli.. Moram priznat da ne kužim kak misliš, inače vrata se na gore otvaraju
Kolica su mi mrak, a daj mi reci kaj ne možeš u nekom drugom dućanu kupit samo te adaptere za jaje?
Pozdav cure!Evo da se pohvalim da sam upravo stigla od ginekologa i saznala da cu dobiti velikog deckica 💙💙💙💙
Rekla je da je jakoo veliki i pokazala mi pisicu i jajceka ,tolko se jasno vidlo nisam mogla vjerovat ,pree sretna sam.Organi se lijepo razvijaju i on lijepo napreduje.Danas smo po zm18+5 a po uzv punih 20!!! Decko je velik 15 cm i ima 350grama, mamini veliki😍
malac 28 stan ti je mrak!! Moje omiljene boje🤩ljubomorna sam 😊
Tonka185 odlicna kolica 👍👍
Tonka E bas sam vidjela da su u magic babyu ta kolica na akciji 20%pa si gruntam njih uzeti mozda?! Malac svidja mi se potkrovlje tvoje ☺️
Anita čestitam na dečkiću, neka lijepo napreduje i neka je sve u najboljem redu ☺️ naša cura je s 18 tjedana imala 220 grama, idemo u četvrtak kad ću bit po uzv-u 22 tt i jedva čekam vidjet kak napreduje ☺️ slatke radosti i iščekivanja iz mjeseca u mjesec ☺️
Hvala ti ☺️
Malu koja si ti ono uzela kolica?
Malac, mislila sam da ti se vrata otvaraju onako samo prema gore a ne tako kao zglobnim nekim mehanizmom oprosti ako san te zbunila😂 zanemari,ok je tako😉😂
Pa super vam je u svakom slucaju imate opcije za ubuduce a za prvu ruku pomalo😉 mi smo u prizemlju i ne moze bit gore ali eto bar smo sredili koliko toliko po nasem gustu😰
Anita bravo za malog velikog djecaka💪
Sortiraj odgovore
Najstariji