Ahaaaa skužila sam sad kak misliš 😀 dižu se ovak prema gore tak da mi niš ne smeta i skroz mi je ok 😀 a to tak ide, svi se snalazimo kako god znamo i umijemo 😀
Ja se upravo najela čvaraka i samo se nadam da mi neće bit loše 🤭
I ja imam doma cvarke al nekako mi nejdu sad u trudnoci ,zeludac mi se dize🤢a mame me....nadam se da tebi nece😊 a inace sam veliki ljubitelj😋🤤..bas si me sijetila da stoje,steta..
Ja sam dobila nalaze, krv mi je sve super, mokraca malo necista pa moram dat urinokulturu. Valjda sam se prehladila. Rekao je da pijem uvin caj
Malu koja si ti ono uzela kolica?
Malac, mislila sam da ti se vrata otvaraju onako samo prema gore a ne tako kao zglobnim nekim mehanizmom oprosti ako san te zbunila😂 zanemari,ok je tako😉😂
Pa super vam je u svakom slucaju imate opcije za ubuduce a za prvu ruku pomalo😉 mi smo u prizemlju i ne moze bit gore ali eto bar smo sredili koliko toliko po nasem gustu😰
Anita bravo za malog velikog djecaka💪
Tonka mi imamo ABC Mamba ali ne znam ako vise ima tog modela za kupiti a jaje maxi cosi.
https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png
Ja sam dobila nalaze, krv mi je sve super, mokraca malo necista pa moram dat urinokulturu. Valjda sam se prehladila. Rekao je da pijem uvin caj
Šta nije da se uvin čaj ne smije u trudnoci ? Mislim da to cak pise na njemu :S
Uh curke jeste se raspisale bome 😂
Kolica su vam super curke, ja ću svoja isto ići kupovati idući tjedan pa jedva čekam 😍
I meni je ginekologica savjetovala da izbjegavam uvin H i još neke čajeve u trudnoći. Tamsi brusnica ti je zakon , što više možeš pij i proći će. Ja sam escherichiu u dva tjedna tako suzbila .😊
Meni nije jasno kako da napravim čaj od ploda brusnice. Stavila sam brusnice u vruću vodu i nije se dogodilo ništa :) voda je ostala prozirna a brusnice na dnu čaše 😂
Jel ih treba baš kuhat??
U ljekarni ni u dućanima nisam vidjela da bas ima čaj od brusnice a da nije neka mješavina svega a najmanje brusnice ili da na njima ne piše da trudnice trebaju izbjegavati ...
E jbg sad mi se neda vracat 😂😂 ko ima ABC kolica? Mraaaaak su 😍 tonka brijem ti?
Prijavljujem mustelu u Bipi na 30% 🎉🎉🎉 bas smo kupili sinu i curki kozmetiku 😍
Kupila sam i tosamine mrezaste gace..sad stanem u njih..vidjet cemo za 12 tjedana kad bu termin 😂😂
Tamsi ja isto mislim da uvin čaj nikako ne ide u trudnoći :/ pij brusnicu ona je sigurna...
Kolica su divnaa 😍
Mi sutra idemo na pregled držite fige da se gin zabuni i napravi uzv 😛
Sortiraj odgovore
Najstariji