I ja sam bila citala da se on ne smije piti, al gin mi je rekao da ju pijem.. al nisam uzela onu u liscu, nego obicnu u filtar vrecicama.. bolje da si uzmem brusnicu da, sigurnije mi je..
Mi danas idemo na 4D, tako sam uzbuđena 😍 mislim da cu plakat od srece kad ga vidim tamo ❤
Nocas nisam mogla spavati.. piski mi se stalno, al ne piskim nista (valjda od te prehlade), zgaravica uzasna uf i bilo mi je tako vruce..morat cu pripazit na prehranu malo da mi ne dolazi zgaravica
Kako ste vi??
Jutrooo... joj tamsi blago tebi... ja ne mogu docekat ponedjeljak da idem na pregled.
Uglavnom nisam ni ja spavala nista, nikako se namjestiti pa wc pa zedna pa i mene zgaravica neka lagana. Ali nije ni cudno koliko jedem 🙈 ne mogu jest u 6-7 nesto lagano jer vec u 8-9 budem full gladna i onda tek pocnem svasta jest.
https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png
Pridružujem se ovima što se nisu naspavali... Također sam šetal čak dva puta na wc a ono piškenje minimalno. I onda me dolje malo kao peklo.. Samo sam se molila da nije mjehur.. Jutros sam se dobro obukla jer meni inače zna biti tako kad alučajno polugola itađem na van ili nešto. A dragi i ja smo sinoć sat vremena bili vani u šetnji i garaži a imala sam samo tajice (doduše one deblje) ali očito sam osjetljiva ko mimoza... Tako da dnas očito neko spavanje po danu...
Sretno svima na pregledima... Malu i ja sam u ponedjeljak kod gonekologa, napokon 😉😉
Tamsi jako se veselim zbog tebe , poseban osjećaj stvarno 😍 Meni je došlo da kažem vadi ga odmah da ga izljubim i izgrlim. Ima sve karakteristike bebe, ja i ginekologica smo čak uočile da ima čeljust i usne kao u muža, predivno i nešto 😊
Pij brusnicu i neka ti bude toplo po nogama , meni je uvijek pokojna baka govorila da nahlada najčešće s nogu dolazi što je živa istina 😁
Mene žgaravica muči od sve hrane koju volim jest, najviše od paštete tako da ih sad izbjegavam u širokom luku 😒 Moram izvaditi nalaze krvi i mokraće za pregled u iduću srijedu, nikako dočekat 🙆♀️
Kad je zadnji pregled kod ginekologa ? Ulaskom u deveti mjesec ili?
Debeljuca, da, na akciji su ova ABC zato sam ih i uzela.nisu mi ova bila prvi izbor nego jedna druga ali ka sam ova vidila i malo isprobala skroz su mi ok i suprugu su se svidila pa kazem aj necu komplicirat. Samo sam jaje maxi cosi uzela. Radije cu za tu razliku od 2000kn sta sam htjela dat za druga kolica kupit nesto drugo 😊 a ne znam sta cu sa adapterima iskreno ne seta mi se sad o ducanima zbog njih reci cu im nek mi ih naruce pa kad dodju-dodju 😧
Croatina hvala na info za Mustelu, samo necu je jos uzimat ne planiram za pocetak te kreme i cuda, pokusat cu sa bademovim ili maslinovim uljem za pocetak par kapi u kupku pa kako bude 😕
Sretno svima na pregledima💪💪
Mi idemo sutra, nikako docekati😤😥
A sinoc smo se ubili u hrani isli dragi i ja na veceru. Cak nam je i vlasnik reka da smo dobri (u smislu koliko smo pojeli hahahaha).🐖
Oppa pa ja sam sa malim isla kod svoje gin do kraja. Zadnji mjesec cesci pregledi jedino. I onda me pred termin slala u bolnicu jer je ona bila za carski a iz bolnice me vracali doma jer oni nisu bili za.
https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png
Dreamcatcher pa obicno je praksa da se sa 36tt krece u trudnicku ambulantu u rodiliste na preglede..ja se nadam tak da se maknem od privatne..neki i sa 38 tek idu..nez..di ces ti rodit? 😁
Tonka ja sam uzela to neko ulje za kupanje mustelino 🤔 uzet cu i bademovo ulje jos def za mazat pregibice i to..ne mislim ju namakat u kojekakvim kupkama, al kad mi se pokaka mislim ju prat sapunom svaki puta jer kaj mi je frendica s malom dozivila ono totalno me strah..te curice su bas osjetljive i podlozne infekcijama vise nego djecaci..oni imaju futrolicu 😁😁
Ja sam vam u susjednoj BiH, Mostar 😊 Idem privatno ginekologu i mislim da će i meni biti u 36 tjednu zadnji pregled gdje će mi dati uputnicu za rodilište i CTG u trudničkoj ambulanti. Joj , kako se to približilo. Počela me panika hvatati 🤤 Ovo je predzadnji pregled ako tako bude
Sortiraj odgovore
Najstariji