I meni u zadnje vrijeme često zna doć loše, isto kad dugo stojim na jednom mjestu, a čak mi je 2 puta i u autu pozlilo i to jednom da mi je muž morao stat da izađem na zrak i dođem k sebi.. Ja pak ne smijem ništa prije spavanja jest jer mi trbuh bude ko kamen, baš mi bude teško i sanjam neke glupe snove iz kojih se budim da mi je loše, jučer sam bila tako gladna da mi je bilo muka i reko pojest ću jabuku samo da mi bude malo lakše i opet ista stvar.. Ne znam više kaj da radim i kaj da jedem navečer da mi se to ne događa.. 😏
I meni u zadnje vrijeme često zna doć loše, isto kad dugo stojim na jednom mjestu, a čak mi je 2 puta i u autu pozlilo i to jednom da mi je muž morao stat da izađem na zrak i dođem k sebi.. Ja pak ne smijem ništa prije spavanja jest jer mi trbuh bude ko kamen, baš mi bude teško i sanjam neke glupe snove iz kojih se budim da mi je loše, jučer sam bila tako gladna da mi je bilo muka i reko pojest ću jabuku samo da mi bude malo lakše i opet ista stvar.. Ne znam više kaj da radim i kaj da jedem navečer da mi se to ne događa.. 😏
Huh aj sad mi je lakse malo kad znam da muku mucimo sa slicnim tegobama, vec san mislila da nesto nije u redu samnom. Bas me to stajanje u mjestu ubije doslovno nakon 3min osjecam gotovo je. Da, i meni u kuhinji dok perem sudje ili bilo sta odma mi dodje da sjednem.a jos nisam ni 30tt😤😥😰 koma stvarno. A po noci okretanje s boka na bok mi je teska koma.jos ako se napapam navecer onda boli onako ko zeludac visoko bas me zaboli i jedva se okrenem. 😰
E jabuka meni lose padne na zeludac inace😕
I ja jucer bila u pepcu..kupila isto te tetra pelene ali 1paket da vidim kakve su,neki kompletic sa hlacicama i jastuk za nositi il moze biti podloga za lezati..ima toliko stvari za curice a manje za deckica..tako mi se barem cini
Tonka tak i mene zaboli želudac kad se okrećem po noći, baš ko da sam se kamenja najela 🙄 a možda je onda do jabuke, ali stvarno ne znam kaj da više pojedem navečer da mi ne sjedne teško, a baš budem gladna 😏
Malac ja se tebi divim kad ti trpis glad i ne nazderes se😂 ja san ko krme, ako sam gladna jedem i bok.jedem i kad nisam gladna a kamoli..😂 ionako mi sve tesko padne ionako mi bude mucno pa onda bar nek imam razlog haha.. al sinoc me vaga malo sokirala pokazala +12 . A nadala sam se do srijede do pregleda biti na +1 ili +2 u odnosu na zadnji pregled ali ne moze to tako kod mene.jos sam citala da u ovih narednih 12 tjedana po pola kile tjedno je normalno dobivat.krasno 😂😂😂
Pozdrav cure.. Mi smo imali jučer goste, a subota mi je protekla ni ne pamtim više kako. Dani prolaze a ja neznam ni kako ni gdje to vrijeme ode.
Danas sam opet nekako bezveze. Čas bih prebirala po dječjoj robici, čas mi se ne da, suđe mi stoji u kuhinji, pa malo uključim robota da usisava pa mi smeta kako buči, pa mi radio smeta pa mi vruće... U kući mi nekako zagušljivo nonstop prozore otvarami luftam. Da muž zna da grijem dvorište preko koljena bi me... 😂
Uglavnom, šoraju me opet neki glupavi hormoni a u globalu neraspoložena sam. Tim više jer je dragi jučer opet rekao nešto zbog čega sam mu već stotinu puta prigovorila i naprosto mi se više ne da natezati. Očito, nema smisla. Nekako si uvijek mislim da će početi misliti malo i na moje osjećaje, ali presebičan je po tom pitanju. (sad sam puno toga napisala, a vi zapravo ne znate o čemu se točno radi) zasad vas neću smarati s tim.
Idući ponedjeljak idem napokon ginekologu i malo je reć da jedva čekam. Ja nemam zapravo tegoba sa stajanjem i dosad mi nije nikad pozlilo, dapače paše mi hodanje i stajanje. Ok, postane teško ali ništa strašno. Gore mi je sjedenje i ležanje. Leđa me bole.
Danas ne radim ručak, ima od jučer, samo ću si skluhati krem juhu od cvjetače uz ovo.
Udavila sam vas 😆😆 a sad vas napuštam.. Idem oprati to suđe 😵
Oppa ludice ne zamaras nas sta ti je😠😠 pa zato smo tu, jedan dan jadikujemo, jedan dan se salimo, jedan dan smo koma.. to je normalno 😊 bar te mi kuzimo, kako kazu suborci smo😂
Misli ti draga na sebe, ako je dragi takav kakav je, jbg, znam da neke stvari uvijek iznova iznenade ali ponekad jednostavno nema popravka i onda sta se prije pomiris s tim i prestanes obracat paznju bit ce lakse 😤
Cuvaj sebe, grij dvoriste (i ja to nekad radim hahahaha), raspali glazbu, bilo sta, odagnaj ruzne misli i sjeti se na cemu sve mozes biti zahvalna 😉
Btw meni setnja super pase mogu bas setat , je da kasnije stidna kost i prepone i ledja to osjete ali stajanje na mjestu me kolje😥
Ja marendala, idem (kao malo za promjenu) cistit kucu, ionako je cistin stalno, imam previse slobodnog vrimena ocito. I peglat i sve ostalo. Glazba raspaljena i to je to. Ne mogu bez glazbe niti u pod tus a kamoli sta radit😎😅
Hahahahaha oppa... i ja grijem dvoriste 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Dobro da smo same ujutro 😂 i ja cistim jer smo ljencarili za vikend.
https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png
Oppa ludice ne zamaras nas sta ti je😠😠 pa zato smo tu, jedan dan jadikujemo, jedan dan se salimo, jedan dan smo koma.. to je normalno 😊 bar te mi kuzimo, kako kazu suborci smo😂
Misli ti draga na sebe, ako je dragi takav kakav je, jbg, znam da neke stvari uvijek iznova iznenade ali ponekad jednostavno nema popravka i onda sta se prije pomiris s tim i prestanes obracat paznju bit ce lakse 😤
Cuvaj sebe, grij dvoriste (i ja to nekad radim hahahaha), raspali glazbu, bilo sta, odagnaj ruzne misli i sjeti se na cemu sve mozes biti zahvalna 😉
Btw meni setnja super pase mogu bas setat , je da kasnije stidna kost i prepone i ledja to osjete ali stajanje na mjestu me kolje😥
Ja marendala, idem (kao malo za promjenu) cistit kucu, ionako je cistin stalno, imam previse slobodnog vrimena ocito. I peglat i sve ostalo. Glazba raspaljena i to je to. Ne mogu bez glazbe niti u pod tus a kamoli sta radit😎😅
Tonka, hvala ti 😉😉 uživaj u čišćenju.. Eo uspjela sam suđe oprat 😆 idem sad pripremati robicu za pranje, to me bar oraspoloži 😍😍 pusaaaa
Sortiraj odgovore
Najstariji