Pridružujem se klubu osoba koje griju dvorište 😂 mislim da će mi mužu loše doći kad vidi račun za struju haha
Oppa ne kaže se bez veze drugo stanje, u jednom trenutku sam super high raspoložena za sve a u drugom mi teško ustati i prebaciti program na telki 😣 Slušaj Tonku , raspali glazbu i uživaj. Ja imam koncerte na dnevnoj bazi, pustim na telki youtube pa plešem i pjevam. To mi baš godi, primjetila sam da i bebač voli 😊
Hahaha Dream bas tako😁😂 a kao ono djeci treba onu neku laganu cak klasicnu glazbu pustat bit ce pametniji ili sta ja znam sta.ovaj moj jadnik party ima svaki dan na house glazbu 😂😂
Bok curke, vidim i kod vas je ovaj vikend protekao bas u nekom ajde da kažem lošijem raspoloženju. Ja sam bas u neku depru pala, jucer posebno jedva sam se vratila u normalu. Hormoni prave PARTY 😂.
Što se slabosti u nogu tiče, mogu vam posavjetovati kada vam dođe dok ste u kuhinji ili doma inače, podignite si noge u zrak na jedno 5 minuta i biti ćete kao nove. Možda ima veze sa niskim pritiskom pa dobro dođe da cirkulira krv.
Gdje nam je Kristina? Nisam je par dana tu vidjela, nadam se da je sve ok kod nje.
Tonka sretna godišnjica braka, da ste dugo zdravi i sretni sa svojom bebicom!
E Da, sretna godišnjica i od nas dvoje Tonka 😍 mi smo u Božićnom moodu već pa mu puštam božićne pjesme 😂
Hvala cure 😘
Dream ja sam bor okitila ima par dana vec, o bozicnim pjesmama necu niti pricat😂😂😂😂 ja zivim za ovo doba godine🎄🎀🎁
A dosta cura nisam dugo vidjela ode po forumu nadam se da su sve dobro i one i bebaci😑
Bok svim grijačima dvorišta, priključujem se :)
I ja sam sad doma, radim od kuće...
Naložila sam si peć, pa si na rukama malo drva donesem u kuću, pa usisam to što uneredim kao...pa malo radim, pa perem posteljinu i eto.... prošlo par dana već.
Vikend bio relativno dosadan, mm subotu radio cijeli dan, vidjela ga tek navečer, nedjelja ko nedjelja...
Kad vi mislite početi prati robicu za bebice, mislim, koliko to ranije može stajati tako oprano da ne moram 2x prati ?
Ne znam sad više šta ste još pisale, ako se sjetim nadovežem se :)
Pozdrav cure, raspisale ste se nakon vikenda 😂
Joooj i mene sve zivcira, i muz i svekar i moji doma..sta god kazu ja bi se svadala al pokusam se skulirat jer znam da nije realno da mi bas sve smeta.
Jutros sam bila na hzzo odnet doznake za komplikacije..ne znam jeste vi primjetile al ja svaki put vidim preko saltera sta je ona upisala da je iznos za uplatu..danas sam vidila 4008 i bas me zanima hoce bit tako..prosli put sam dobro vidila 😂 pa eto obratite pažnju 😁
Sto se tice kicenja za bozic, to sam isto jutros obavila..jedino bor nisam..to bi zajedno s muzem. Nisam izdrzala za ostale sitnice, to me veseli i rodendan mi je na bozic pa eto...
Sad muku mucim sta jest danas s obzirom na moju prehranu koje se moram pridržavat 😟 a najradije bi nesto fino i slasno 😭😣
Tonka i ja ti htjedoh čestitat godišnjicu i zaboravih 🙈 ugl. neka vam je sretna godišnjica i još puno puno lijepih i sretnih s bebačima ☺️
Ma ne jedem navečer samo zato jer mi baš bude loše i teško i onda si mislim zakaj da se patim, rađe odem spavat gladna i ljepše i lakše mi je tak spavat nego ak pojedem nešto prije.. Što se tiče kile, ja sam si za sad baš zadovoljna, na +4 sam od početka s tim da sam sad od zadnjeg pregleda dobila 2 kile, u četvrtak idem na pregled pa ću vidjet kaj će mi reć, ali pretpostavljam da je to ok. 😁
Oppa znam kako ti je i ja bi svašta nešto, ali ne bi ništa 😂😂 blaženo drugo stanje 😁 ja se nikad tolko nisam s mužem svađala ko sad u trudnoći, sve mi nešto smeta, sve mu nešto prigovaram, baš sam sebi koma, a kaj je najgore neću mu to priznat nego si još mislim kak on nema obzira, zna da sam trudna i da mi hormoni divljaju i da pi*dim bezveze i onda se još ide svađat sa mnom 😂 i njegovi su nam digli živci jučer, baš su sebični svi, užas.. Uživaj u svojoj bebici ☺️
Hej curke.. i moj je jucer klao svinju, al ne za nas. Mi smo kupili samo kobasice i ombolo 😊 ne treba mi toliko svinjetine haha
Danas sam isla vadit krv, kao kontrola i zvat cu kasnije da vidim ako je sve u redu, al mislim da je
Mene kad dugo stojim ili sjedim bole leđa... isla sam u dm i dobila paket za trudnice i tako. Sad radim pizzu 😁 kod nas oblacno i velikaaa vlagaa
Sortiraj odgovore
Najstariji