Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Timi95
    02. Prosinac 2018. 11:26

Evo i mene.. cistili smo cijelo jutro, sad san umjesila tijesto za krompirusu, bas mi se jede 😊 
    Ne bole me vise crijeva, bas mi je lakse.. bebac je jako aktivan ❤ 
    Pa ni ja ne bi jos bor.. tek tamo kad posadim psenicu.. mislila sam uzet pravi bor, al pretoplo je u kuci pa ce mi stalno padat iglice.. 
    Mi smo htjeli ici par dana na skijanje tj ja necu skijat naravno.. i sad me zanima vase misljenje, je okej da idem? Nece mi bit lose na planini? Iako ja mislim da ce mi bas pasat taj svjez zrak... s trudnocom mi je sve super, nemam nikakvih problema 😊

Malu
    02. Prosinac 2018. 11:52

Hello.... Tamsi znas mozda gdje ima za kupit pravi bor tamo u okolici novigrada? 
    Ma gle po meni ti nema sta lose biti. Bitno da se dobro obuces i sve ok. Meni je tako bilo jucer ljepo vani na snjegu i taj miris snjega i svjezina.

https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png

Timi95
    02. Prosinac 2018. 12:07

Malu

Hello…. Tamsi znas mozda gdje ima za kupit pravi bor tamo u okolici novigrada?
    Ma gle po meni ti nema sta lose biti. Bitno da se dobro obuces i sve ok. Meni je tako bilo jucer ljepo vani na snjegu i taj miris snjega i svjezina.

Mislim da ima u Umagu, inace se prodaju kod poste tamo.. samo ne znam dal ih vec ima..
    Ma i ja mislim da mi nece bit nista 😁

malac_28
    03. Prosinac 2018. 09:06

Jutro svima ☺️ mi smo ovaj vikend imali kolinje pa se nisam javljala.. Kako ste danas? Ja se danas osjećam lijeno 😂 najrađe bi preležala dan, a imam posla po kući 🙄

dreamcatcherrr
    03. Prosinac 2018. 09:24

Gdje ste curke i kod mene je bilo veselo ovaj vikend 😅 Malac i moji su imali kolinje, mužu i meni poklonili jednu svinju, cirkus 😂
    I ja se lijeno osjećam ali kako trudnoća odmiče to mi se često događa, sve mi je nekako teško 😑

croatina
    03. Prosinac 2018. 09:27

Jutro curke..a sta ste se raspisale nemrem popratit 😂😂😂
    Mene je mali danas probudio ranije nego inace pa sam sva nikakva..nekak sam imala osjecaj da je vani snijeg, a nije mi se dalo ustat da roletne dignem pa sam preko web kamere gledala jel pao snijeg 😂😂😂😂😂 to je definitivno level pro 😂😂
    Onda sam se ustala, popisala iz sebe 2 litre vode 😂 i popila pola litre jogurta..ne kuzim kaj mi je s jogurtom..tamanim ga kao da sutra ne postoji 🤔
    Jucer gledam ja te tetre kaj sam kupila u pepcu i ove bambusove..u susilici ove pepcove se totalno zdeformirale 😂 trebat ce ih peglat, bambusove se nisu ni zguzvale..bas sam odusevljena..budem ih uzela jos definitivno..
    Gledam imamo jos za kupit jaje autosjedalicu, te tetre, podlogu za previjanje, ergobaby jastuk za dojenje (preskup je, al kolko sam se napatila sa sinom sa onim koji ni spagicu nije imao..ne dolazi u obzir da se mucim i riktam i sada..bas mi je dobro frendica rekla jucer..sve sto meni olaksava zivot, vrijedi svake kune..a to je definitivno taj jastuk..) i stvari za rodiliste i neku osnovnu kozmetiku za malenu..mm gleda sa bi uzeli jos jednu komodu..za robicu..al vidjet cemo..
    Kaj kuhate danas? Bez ideja sam 🙄

Tonka185
    03. Prosinac 2018. 09:32

Jutro cure 😊
    Croatina, ja imam neki moj jastuk valjda ce bit dobar i za kasnije😰
    E cure, meni se sad stalno pocelo desavat evo npr najvise to primjetim nedjeljom na misi posto stojim i sjedim na mjestu a to mi ne pase nikako pogotovo ujutro, uglavnom dodje mi slabo, moram sjest, onemocam kao da cu u nesvjest past.i jos me jucer poceja znoj nenormalno oblivat doslovno mi se cijedio niz ledja i cijelo celo bilo mokro.sreca niko nije skuzio al mi bilo neugodno tako sjedat u pojedinim djelovima mise😕 i skoro svako jutro mi se to dogodi ako stojim na nogama ili nekako glupo sjedim😕
    Inace vanka sugavo vrime, kisa pada.a nama godisnjica braka ❤

dreamcatcherrr
    03. Prosinac 2018. 09:38

Tonka185

Jutro cure 😊
    Croatina, ja imam neki moj jastuk valjda ce bit dobar i za kasnije😰
    E cure, meni se sad stalno pocelo desavat evo npr najvise to primjetim nedjeljom na misi posto stojim i sjedim na mjestu a to mi ne pase nikako pogotovo ujutro, uglavnom dodje mi slabo, moram sjest, onemocam kao da cu u nesvjest past.i jos me jucer poceja znoj nenormalno oblivat doslovno mi se cijedio niz ledja i cijelo celo bilo mokro.sreca niko nije skuzio al mi bilo neugodno tako sjedat u pojedinim djelovima mise😕 i skoro svako jutro mi se to dogodi ako stojim na nogama ili nekako glupo sjedim😕
    Inace vanka sugavo vrime, kisa pada.a nama godisnjica braka ❤

I kod mene je taj problem,  kad perem posuđe ili općenito stojim u mjestu nekako mi nemoć u noge dođe i samo vrtim s noge na nogu a najradije bi sjela . Ma da, opet nije ni čudo, sav teret ide na noge tako da se ni ne treba forsirati 😊

croatina
    03. Prosinac 2018. 09:50

Sreeeeetna godisnjica tonka 🎉🎉🎉
    Mene je to prije soralo jako..samo najednom mi ne bude dobro..sad nekak ne..jel zato kaj nisam vise tak aktivna po vani ili je proslo nez..sad mi je samo trbuh tezak..otpocetka trudnoce ove imam osjecaj da mi je trbuh tezak..kao da su misici od prosle trudnoce oslabili..jucer stojim s mm ispred kamina, mazimo se..tako mi je lijepo bilo, a ja nisam mogla vise trbuh nosit..koma..al mi je zadnjih par dana na srce lose 🤨 ma joj generalno smo u banani 😂😂

Malu
    03. Prosinac 2018. 09:54

Jutrooo....veselo za vikend...mi smo ljencarili i hodali okolo po snjegu.
    Croatina gdje si kupila bambusove tetre? Znaci taj jastuk se isplati uzeti? Ja nisam ni razmisljala o tome 🙈
    Tonka, dream i ja cim sam duze na nogama koma a nocas takvi bolovi ispod zeludca i rebara, prestrasno. Ocito se nekako okrenula i pritisce na sve strane. A evo punih 29 tt tj vec 30-i tjedan i sta me/nas jos tek ceka 🙈

https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.