Luna super stvarcice 😊 treba malo po malo nakupljati.
Ja sam kupila jedne hulahopkice, ne znam da li je pametno djecacima ih oblaciti?
Zasto mislis da nije pametno? Nema pojma 😕 Ma ovo sam kupila da moze i musko i zensko, za robicu nisam mogla nac nista dovoljno neutralno pa sam odustala..mislim kupit samo 2 kombinacije za sredit se 😂 jer cu ostalo dobit..pa cu to jos pricekat da se dogovore kojeg mi je spola dijete 😂 sljedece na redu ce mi bit nešto od kozmetike i higijene..za mene i za bebu sto ce ici u torbu za bolnicu..
A nemam pojma negdi u glavi mi stoji da ne valja da je puno toplo dolje djecacima ne znan sad odakle sam to izvukla😂😂
I ja planiram sad malo kozmetike uzeti, valjda sve to moze stajati mjesecima😕 moram i ja ove skarice i cetku za kosu i toplomjer i ta cudesa kupiti.. ima toga dosta 😰
Ima ima, popisu nikad kraja 😂 polako samo, svi su uspjeli pa cemo i mi 😁 ma moze stajat kozmetika, te blazinice, pelene, jednokratne gace i takve stvarcice cu prvo uzet..od kremica cu pavlovicevu mast i vlaznih maramica, necu pretjerivat za pocetak..
Bok curke,evo da se leteci javim!
Kod nas snijeg pa sam morala u brzi shopping po trudnicku jaknu jer sam se smrzavala do sad u kaputicu.Ali bingo,uspjela je nac u jednom ducancicu i taman moj broj, zadnja! Presretna sam 🤗.
-Pa malo po spezu,malo seljenja stvari iz stana u kucu,sad napokon rucali i malo odmora koj satic pa onda na bezalkoholni 🙈🤯 punc na advent malo .
Danas me nesto pere euforija ne mogu se zaustaviti za razliku od jucer kad sam bila sva nervozna,porjeckala se s dragim oko niceg i plakala ko kisna godina oko niceg 🤷🏻♀️ .Nekad mi ga je bas zao. Neznam sta me opralo jucer. Ali ok. Bilo pa proslo,ocito me hormoni lupaju.
-Nadam se da ste mi sve dobro i da uzivate u suboti :)
-Luna: preslatke stvarcice! 😍😍😍
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Heiii... vikend pa smo svi okolo... mi smo radili snjegovica pa sam bila krepana nakon rucka. Mali bi sad bio vani na snjegu non stop.
Kikiriki hormoni su cudo 🙈
https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png
Za vikend uvijek neko zatišje 😁😁😁 znaci da uzivate s boljim polovicama 😍 ja uzivam sa sinom na prsima mi spava..taman se uhvatila posla nekog kad se on poceo budit..al nema tog posla kojeg bi sad isla radit umjesto da glumim jastuk tom djetescu..trenuci s djecom su neprocjenjivi..od onog kak su jos bebe male i potpuno ovise o tebi ko male amebe nikakvog feedbacka od njih nemas..pa do toddlera koji te cmaču, stiscu se k tebi, dragaju ❤❤ djeca su sve na svijetu ❤
Totalno sam se raspekmezila 😂😂 sutra mi muz dolazi doma konacno nakon tjedan dana 💪💪💪
Btw otkud ste vas dvije malu i kikirikikad ima snijega kod vas 🤨🤨 karlovac jos nis 🤨
Ja bi snijeeeeeg😭
Okitila sam bor i uzivam.jucer sam ga sastavila danas okitila.i divin se samoj sebi kako san do sad u jednom danu uspila ujjek sastavit i okitit😂😂
Neopisivo volim ovo doba godine ovaj 12.mj mi je sve❤
Btw otkud ste vas dvije malu i kikirikikad ima snijega kod vas 🤨🤨 karlovac jos nis 🤨
Mi smo u Becu obje. Ja sam inace iz Istre pa mi je to sve wow s prozora ali kad moram van i sve to cistit sa auta i okolo ne bas 🙈
https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png
Jutro cure 🤰🏻Joj ja jucer bila na adventu u gradu..toliko je ljudi bilo da je to strasno..sa strossa smo se spustali dobrih 15minuta od guzve..di god smo se okrenuli samo guzva..mislim bilo je preljepo al sta je previse previse je..meni je osobno malo rano da kitim bor..znam par ljudi sta kite na pocetku 12mj i nekako mi je za kucu/stan rano 😊ali dobro mozda me pukne pa cu i ja tj dana prije okitit bor..
Sortiraj odgovore
Najstariji