Bea jako mi je žao za loše vijesti...poslušaj gin i savjete i miruj što više...drago mi je da je beba dobro i da je sve u redu što se toga tice...stvarno se nadam da neće doći do prijevremenog i želim ti da sve bude oke...
Kiki to je baš šok...samo ne znam sad što dalje...možda da ostaneš gdje jesi mora ga netko zamijeniti...bojim se ako bi se prebacivala ima neki rok od 30 dana kada se ne možeš naručiti na pregled dok se svio papiri ne riješe za prebacivanje...možda neka cura zna više ali evo tako su meni rekli tj tako mi je bilo kad sam se prebacivala...ipak meni je to bilo prije trudnoće pa mi tih 30 dana nije igralo ulogu...
Luna mi isto još ne znamo spol a evo 26 tt s tim da će idući uzv raditi kad budem negdje 31 tako da i mene to sad lagano živcira...stvarno mi je svejedno i važno da je sve oke ali ono ipak bi volila kupiti i nešto da nije neutralno...
Croatina kadica je super :))
Ja idem na pregled utorak nakon mj dana i neće raditi uzv tako da mi nije jasno zašto uopće idem...vaginalno me nije gledala od 8 tt ne razumijem uopće kako zna jel s bebom sve ok i to me sad stalno plaši :/
i cure ne znam jeste vidjele imate idući tj od čet u Lidlu nešto robe za trudnice...majice mi nisu neke ali tajice i hlače mi se čine dobre...grudnjaci za dojenje su lijepi no naravno da za mene nema veličine -.- ali super im je cijena pa ako netko nije nabavio da znate :) ima i nešto robice za bebe :)
Juhuuu dreams hvala za info za lidl 😁😁 opet prije place 🤦♀️😂😂
Drago mi je da vam se kadica svida 😁😁 meni je isto mrak..bas sam se veselila jako :D
Mi i dalje kozamo 🤦♀️ ogrebao mi je jednu kozu iza na vratu bas jako..dost velika krasta je..ah..nemres ih napazit..
Mm dolazi u nedjelju..nemrem docekat jer spadam s nogu..doslovno..da ne jadikujem..svima nam je tesko, svakoj na svoj nacin..al boze sto sam jadna bila jucer nemate pojma..dusu sam isplakala..sve imate sad negdje preglede, ja tek 17.12..nadam se isto nekoj 4d slici jer je do sad tak lose namjestena bila..za slikanje nikako 😂😂 a sin se pak pokrio po faci ono 😂😂
Kod nje jos dvaput se nadam..sad cu bit 30tt 17tog, pa 34 i onda od 36 u bolnici..da skinemo konacno i taj trosak od 500kn mjesecno 🤦♀️
Moram jos ponovit urinokulturu i taj usrani ogtt rijesit, a ne mogu se mrdnut od sina jer nitko ko bi ga mogao pricuvat nije imao kozice..uzas..do kojeg tjedna se max ogtt moze napravit? 28?
Tonka ne znam šta da ti kažem i jesam i nisam. Neke bolove s vremena na vrijeme sam mislila da su normalni jer nisu bili jaki tako da mislim da nije bilo zbog toga. Ne želim da bilo koju uplašim od vas pa da si tražite simptome. Samo me je dvije noći na desnoj strani križa jako uhvatilo i bol se širila prema desnom jajniku kao grč da sam imala tako je držalo da sam počela vrištati koliko me je boljelo. Nakon drugog puta sam počela sumnjati na lažne kontrakcije ali nekako sam si kontala još je rano 26-ti tjedan. Tako da sada stvarno moram da se pazim i vama isto savjetujem jer nikad se ne zna što se može iskomplicirati a mi ne želimo biti direktni uzročnik toga. Da se moramo kriviti zašto nisam usporila Itd. Želim nam svima školske trudnoće, tko ima neke problemčiće biće to sve super jer jake su naše bebe a dok su one jake mi smo još jače. Ljubim vas sve i želim lijep dan.
Bea aaa onda nezz..ja san mislila da nisi mozda pomisala..jer posteljica nisko onako dosta cesto i cujem kako sam i sama bila u tome pa pratis to i citas po fotumima...ona mislimm nije tako strasna..moze bit al u vecini slucajeva prode sve ok s vise mirovanja i digne se ugl do 30tj.a za maternicu zaista ne znam...evo to mi je prvo i cuti iskreno..samo sad mirus sto vise i slusaj upute diktora to je naj pametnije i jedino sto mozemo kad dode do takvih situacija...ugl. sretno draga...
url=https://lilypie.com]
Bea drzi se..nadan se da ce do 5tog biti sve oje..koliko god moze neka ti dragi pomogne ti odmaraj..
A kako djeluje magnezij na spustenu posteljicu?
Meni je ginekolog rekao isto na zadnjem pregledu da je spustena i da mirujem, ne dižem teške stvari i slično... A ja sam tek 12 tjedana.
A kako djeluje magnezij na spustenu posteljicu?
Meni je ginekolog rekao isto na zadnjem pregledu da je spustena i da mirujem, ne dižem teške stvari i slično… A ja sam tek 12 tjedana.
Mislim da ti magnezij nema veze sa spustenom posteljicom tj.nit ce pomoc nit odmoc..ja ga pijem a bice tako isto od nekog mozda 12tj.onaj direkt i to 2×1 radi kontrakcija koje san imala cesto u toj ranoj trudnoci...za spustenu ppsteljucu nema lijeka osim mirovanjs stoooo vise i ne dizanja teskih stvari...jer ima veliku mogucnost i krvarenja i u slucaju toga ides odmah u bo bez razmisljanja ici il ne ici...ali ja san od pocetka preventivno bila na dufastonima sto mi je kasnije doktor reka kad mi je potvrdio nisko posteljicu u 20tj.da obavezno nastavim s njim jer ipak on sprijecava krvarenje i proizvodi taj neki hormon koji ubiti posteljica proizvodi...ja nisam nikakveeee probleme po pitanju nje imala cuvala se jesam i sve je proslo samo tako..u 27se lipp podigla skrozzz gore....tako da eto nije ta dijagnoza uopce tako strasna samo treba taj period vise mirovat i ugl.one se podigne rijetko koji slucaj da ostane nisko doli....
url=https://lilypie.com]
Hvala drage Debeljuca i Zadranka ❤️
Embarasada kod mene je maternica spuštena posteljica je ok. Magnezijum kako je i Zadranka napisala nema utjecaj na vraćanje ili podizanje. Magnezijum inače sluzi za sprječavanje grčeva posebno grčenje maternice sto se meni par puta desilo. Da ne bi došlo do ranijih kontrakcija u ovakvim slučajevima pije se magnezijum. E sad sama kontam u kakvo sam stanje došla kad moram 6 tableta dnevno piti magnezijuma.
Ti se dosta odmaraj, sve može da čeka samo da bebica bude dobro.
Cure nadam se da ste ok i da uzivate ovo popodne..mi smo se malo pocastili u pepcu, da se utjesim i zaboravim na bolnicu sto prije..bar za ovaj mjesec 😒
Luna super stvarcice 😊 treba malo po malo nakupljati.
Ja sam kupila jedne hulahopkice, ne znam da li je pametno djecacima ih oblaciti?
Sortiraj odgovore
Najstariji