Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    oppa
    30. Studeni 2018. 09:21

LUNA

Dreamcatcherrrne vidis bebaca 😟 samo oni gledaju montor..vidila sam da su slike printali pa se nadam dobit to kad budem isla doma.

Oppa svakih 3-4 tjedna otprilike..meni je sad u viziti rekao za 4 jer nema potrebe ranije..da drzim djetu i to je to..dobila neku brosuru..tlaka je to svaki mjesec al eto sve ti pregledaju pa je opet i to dobro. Tesko se snac u svim tim papirima i protokolima, ne znam ti sad ni ponovit proceduru, od bolnice do bolnice zavisi..nisam jedina i upute te svi sta i kako..
    Kad ti je pregled u ginekolaga ?

Užas. Baš mi je žao. Znam nije najstrašnija situacija na svijetu, al svejedno... U kojoj si bolnici? 
    Pregled imam 10.12. Tad ću biti već 30tt 

Kikii15
    30. Studeni 2018. 09:22

Značii koji šok jučer.. Odem ja do ginekologa, jer sam ih zvala tri dana i nisu se javljali kad ono na vratima piše da je čovjek iznenada preminuo, a ja bila prosli tjedan.. Bas me to sokiralo malo
    Ugl, sad mu je zamjena neki doktor koji me poslao vaditi sve pretrage ponovno.. Pa ako znate sta se radi u tim situacijama, trebam se ja prebaciti kod nekog drugog ili? Mislim nitko nista nije rekao, da će ga naslijediti netko a ni da se prebacujemo

LUNA
    30. Studeni 2018. 09:31

oppa

LUNA

Dreamcatcherrrne vidis bebaca 😟 samo oni gledaju montor..vidila sam da su slike printali pa se nadam dobit to kad budem isla doma.

Oppa svakih 3-4 tjedna otprilike..meni je sad u viziti rekao za 4 jer nema potrebe ranije..da drzim djetu i to je to..dobila neku brosuru..tlaka je to svaki mjesec al eto sve ti pregledaju pa je opet i to dobro. Tesko se snac u svim tim papirima i protokolima, ne znam ti sad ni ponovit proceduru, od bolnice do bolnice zavisi..nisam jedina i upute te svi sta i kako..
    Kad ti je pregled u ginekolaga ?

Užas. Baš mi je žao. Znam nije najstrašnija situacija na svijetu, al svejedno… U kojoj si bolnici?
    Pregled imam 10.12. Tad ću biti već 30tt

U splitskoj bolnici..pa super ako si vec sad 30 znaci ako budes i morala ovako ici to ce ti bit dva puta

oppa
    30. Studeni 2018. 09:52

A eto vidjet ćemo što će mi ginekolog reć..😵😵 U svakom slučaju, želim ti svu sreću. I da sve to bude ok. 

LUNA
    30. Studeni 2018. 10:45

oppa

A eto vidjet ćemo što će mi ginekolog reć..😵😵 U svakom slučaju, želim ti svu sreću. I da sve to bude ok.

Hvala i tebi sretno..ma sve je to ok, nije ti to nista strasno samo je tlaka ic na kontrole i moras pazit na hranu..nista drugo..ekstremni slucajevi dobiju inzulin al to bi se vec znalo..

Timi95
    30. Studeni 2018. 11:15

Hvala cure ❤
    Ma ne daju kad imas vaginalno, meni ne smeta da je decko sa mnom, al tako je.. 
    Bit ce te dobri cure, samo pozitivno.. 
    Ja cu danas malo odmarat da me ne bi opet boljela crijeva
    Mi smo u 27. tjednu 😍 

debeljuca
    30. Studeni 2018. 12:19

Joj kiki zao mi je..a zamjena ce ti davati i dalje valjda doznake..a kad se porodis il pitaj zamjenu morat ces traziti drugog dr.cure moje ja jucer bila na babinjama kad sam dosla doma zaspala sam ko top koliko sam bila umorna..nebi me cudilo da sam i hrkala..jucer su se bas pravi udarci osjetili..bas sam bila happy odmaramo se poslje rucka i kad ono 3udarca da je i frendica osjetila a ne samo ja 🥰

zadranka86
    30. Studeni 2018. 12:29

Bea jel to mislis maternica il posteljica??ja sam imala nisko posteljicu nisko iznad usca s 20tj mi je to receno i s 27se podigla mislim na posteljicu..zato pitam jesi mozda pomjesala to tvoje..il je stvarno maternica??

url=https://lilypie.com]

Beaa
    30. Studeni 2018. 13:52

Zadranka ja sam u Njemačkoj i doktorica mi je rekla da mi je Gebärmutter tj.maternica spuštena, a posteljica je Placenta. Sad ja samo ne znam što je gore kad je maternica ili kad je placenta spuštena. Ne znam što je lakše za vratiti ili barem da ne ide još niže. To je sigurno što se nisam pazila kod selidbe, i puno sam hodala uz stepeništa gore-dolje i sad mi je ovo posljedica. Prije mjesec dana je sve bilo super. 

Tonka185
    30. Studeni 2018. 14:18

Bea jesi ti osjetila kakve promjene prije nego ti je to receno? Ili si se osjecala jednako kao i do tad bez tegoba?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.