Meni na vaginalnom nije mogao biti muz. To je vjv od gin do gin.
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Pitati cu,i lijepo zamolit,mozda upali😁 Ma dalekooo mi 4d,a mužić jedva čeka vidit bebicu😍
Gdje ste curke 😊 Uh nisam stigla pogledati na mobitel od obaveza, muž je dobio gripu a znate kakvi su muskarci kad su bolesni 😩 Uglavnom sad sam ga nakljukala tabletama i poslala na spavanje da i ja malo odahnem.
Vidim svasta ste pisale 🤤
Tamsi drago mi je zbog tebe i bebice, Bogu hvala da je sve u redu neka tako i ostane!
Što se tiče tog otkrivanja spola pa ne znam što bi rekla, kužim da se beba nekada ne da vidjeti i da doktori ne mogu ocijeniti ali mi je glupo da bilo šta govore ako nisu sigurni, užas.
Bea žao mi je što moraš mirovati, ali držim fige da će se stanje popraviti i da nećeš morati u bolnicu 🤗
E da, i moja doktorica ne da da muž prisustvuje vaginalnom pregledu, samo ultrazvuk 😊
Ljudi mi smo danas puni 31. tjedan! 😲
Saznat cu spol kad rodim a kupit cu sve neutralno i gotovo 😂 sad cu cesce na uzv pa ce valjda bit nešto vidljivije..samo da prezivim ovu noc u bolnici..uffff
Zasto ces cdsce sad na uzv? Naravnoo da ces prezivit 💪💪
Zato sto mi ovdje rade uzv kad dodem zbog secera, to je standardno..vadenje krvi svaka 3 sata, uzv pregled i ginekoloski pregled 😃
Zasto ces cdsce sad na uzv? Naravnoo da ces prezivit 💪💪
Zato sto mi ovdje rade uzv kad dodem zbog secera, to je standardno..vadenje krvi svaka 3 sata, uzv pregled i ginekoloski pregled 😃
Luna, ajme kakva tlaka.. A sve zbog praćenja šećera?
Sad se tog bezveznog nalaza fkt bojim. A treba čekat odlazak ginekologu da uopće saznam.. Jooooj.
Uglavnom, kakva je onda procedura u slučaju tog povišenog šećera? Bolničko praćenje 24h svakih koliko? Pls uputi me.. Valjda neću morat doživjeti, al da odmah znam 🙄🙄
Dream😱😱😱😱😱😱😱😱😱 ne mozes vjerovati kako vrijeme leti😦😦😦😦
Ni ja ne mogu vjerovati , baš mi je proletilo 🤤
Saznat cu spol kad rodim a kupit cu sve neutralno i gotovo 😂 sad cu cesce na uzv pa ce valjda bit nešto vidljivije..samo da prezivim ovu noc u bolnici..uffff
Dreamcatcherrr ne vidis bebaca 😟 samo oni gledaju montor..vidila sam da su slike printali pa se nadam dobit to kad budem isla doma.
Oppa svakih 3-4 tjedna otprilike..meni je sad u viziti rekao za 4 jer nema potrebe ranije..da drzim djetu i to je to..dobila neku brosuru..tlaka je to svaki mjesec al eto sve ti pregledaju pa je opet i to dobro. Tesko se snac u svim tim papirima i protokolima, ne znam ti sad ni ponovit proceduru, od bolnice do bolnice zavisi..nisam jedina i upute te svi sta i kako..
Kad ti je pregled u ginekolaga ?
Sortiraj odgovore
Najstariji