Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Beaa
    29. Studeni 2018. 16:03

Hvala vam drage moje na riječima utjehe. Toliko sam se bila izbezumila da nisam ni vidjela bebu na uzv koliko mi se zamaglilo pred očima. Ostalo sve super i šećer, nema nikakvih infekcija, udeblja se samo 3 kg do sada, i na kraju hladan tuš. Ja se tješim da je sve to zbog stresa oko selidbe, stalnog hodanja tamo amo. 
    Luna nadam se da ćeš uskoro znati sa sigurnošću spol bebe, mogu mislit kako je deprimirajuće kad ne znaju šta je. 
    Kikiriki hvala draga na tako divnim riječima utjehe. Ako sam dobro popratila i ti si se selila pa je i kod tebe vjerojatno to uzrok. Nadam se da će sve biti sa našim bebicama a i sa nama ❤️❤️

croatina
    29. Studeni 2018. 16:27

Bea to zaista nije dijagnoza za zezat se..kad u bolnicu ides na lezanje, tamo ovisno o slucaju, al ni do wca ne smijes..koma..cuvaj se draga i stvarno lezi i pij taj mg..nadam se da ce sve biti dobro i da ces na kraju morat tjerat bebu van sa 40+tt 😘😘
    Tko je jos bio na pregledu tamsi? Drago mi je da je sve dobro 😍
    Luna wtf ovo sa spolom jos nisam cula..da se tak prebacuju..pa nisi 15 tjedana trudna 🤦‍♀️🤦‍♀️

Cure nisam se bas javljala..mm je isao na fran mihaljevic vadit krv jutros da vidimo jel prebolio kozice i je li sad zarazen..nalaz je negativan pa se isao cijepit..do nedjelje je jos u izolaciji kod sveki pa se vraca kuci nama ❤❤ ne mozemo sa sigurnoscu znat da nije vec pokupio, no ako i je, to ce biti neka mizerna varijanta..tak da smo izbjegli komplikacije
    Ne znam jesam vam pricala..nas kum koji je star kao i mm je od malog dobio kozice..kao posljedicu meningitis pa nisu skuzili na vrijeme, covjek pao u komu, ostecen dio mozga..ma katastrofa ono...zato smo se tresli od straha..sad je taj dio rizika barem eliminiran cijepljenjem tak da ga jedva cekamo kucici nasoj ❤❤
    E sad ljepse teme, stigla nam je kadica danas ujutro..bas me razveselilo 😁😁😁 evo fotke

croatina
    29. Studeni 2018. 16:37

E i pricale ste oko robica..mi u Ka nazalost nemamo H&M pa dosta kupujemo u C&A ..skuzila sam da onaj ko kupuje u C&A mu se cini da je C&A jeftiniji, a onaj ko kupuje inace u HMu kaze da je C&A skuplji 😂😂
    Vjerojatno je do nekih artikala..neki su jeftiniji u c&a, a neki u HMu..
    Al mogu vam pouzdano rec da je roba iz HMa bolja..ne rastegne se ko C&A, sto sam ja narocito zamjerila jer je moj mali glistica..totalno uzak i dugacak..i cini mi se da je HM skuplji al vise me ne jebe..kupujem u HMu..pogledam robicu neku kaj sam dobila, sve HM, sve je u izvornom stanju, nesto je bilo iz c&a, neke majicice pamucne, sve su rastegnute..
    Tako mi se i lidl rasteze pa mu ni tam ne mogu nis pametno nac..
    Pepco kvaliteta..hm..oni dosta stvari imaju pamuk mijesan s necim..pa treba obratit paznju..znaju imat zgodnih stvari, al recimo za vrticance je to top roba..peri deri..kad vise nije za nosit, kupis novi bodi za 7 kn ili hlace za 17..tak da ajd..meni se ne svida njihov stil..dosta onak djecacki 😂😂 kak bi se izrazila..prepun tih nekih fluorescentnih boja i tak..al boze moj..prebere se..

LUNA
    29. Studeni 2018. 16:37

Ma bitno da je sve ok..lako za spol..ja svaki put pitam pa oni kazu sta misle..

Timi95
    29. Studeni 2018. 20:04

croatina

E i pricale ste oko robica..mi u Ka nazalost nemamo H&M pa dosta kupujemo u C&A ..skuzila sam da onaj ko kupuje u C&A mu se cini da je C&A jeftiniji, a onaj ko kupuje inace u HMu kaze da je C&A skuplji 😂😂
    Vjerojatno je do nekih artikala..neki su jeftiniji u c&a, a neki u HMu..
    Al mogu vam pouzdano rec da je roba iz HMa bolja..ne rastegne se ko C&A, sto sam ja narocito zamjerila jer je moj mali glistica..totalno uzak i dugacak..i cini mi se da je HM skuplji al vise me ne jebe..kupujem u HMu..pogledam robicu neku kaj sam dobila, sve HM, sve je u izvornom stanju, nesto je bilo iz c&a, neke majicice pamucne, sve su rastegnute..
    Tako mi se i lidl rasteze pa mu ni tam ne mogu nis pametno nac..
    Pepco kvaliteta..hm..oni dosta stvari imaju pamuk mijesan s necim..pa treba obratit paznju..znaju imat zgodnih stvari, al recimo za vrticance je to top roba..peri deri..kad vise nije za nosit, kupis novi bodi za 7 kn ili hlace za 17..tak da ajd..meni se ne svida njihov stil..dosta onak djecacki 😂😂 kak bi se izrazila..prepun tih nekih fluorescentnih boja i tak..al boze moj..prebere se..

Nitko sa mnom, gledao me i vaginalno, tako da tad ne da 🤨 al idem u utorak na 4D😊

Kristina-39.Zg
    29. Studeni 2018. 20:55

Tamsi

Valjda cu vidjet na 4D u utorak 😍

Drago mi da pregled dobro prošao😊😍...

Tonka185
    29. Studeni 2018. 21:02

Bea ne brini bit ce sve u redu, samo slusaj doktore i proci ce sve kako treba 😊 cuvaj sebe i bebaca 😘
    Croatina, kadica je monstrum😆 bas je super👍
    Luna, ovo za spol bebe necu uopce komentirat, ko da si 10 tjedana trudna.znam da je bitno da je zivo i zdravo ali medicina je vec toliko napredovala da bi do sad mogli znat kojeg je spola dijete.no dobro, bitno da je sve ok 😊

Kristina-39.Zg
    29. Studeni 2018. 21:03

Tamsi, koliko sam skužila kad vaginalno gledaju,nemre niko bit sa tobom,ili..?

malac_28
    29. Studeni 2018. 21:07

Croatina kadica je mrak 😀
    Nama je doktor dao da bude mm čak i na vaginalnom pregledu, ali to valjda ovisi od doktora do doktora. 

Kikiriki
    29. Studeni 2018. 21:09

Bea-ma da i mi se selimo. Kupili smo kucu pa sada cekamo da stigne kuhinja,dnevni,spavaca soba i jos masu toga. Najvise me izmorilo to hodanje po centrima.Trebalo bi stic sad za koj tjedan prije Bozica pa tad bas selimo sve iz stana. Za sad sam samo spakirala ljetnu robu i ono u sta ne stanem i to smo odnijeli,ali ostalo je brdo toga. Imamo jos masu toga za kupiti,pa ocistiti i sve namjestiti. Ni neznam kako cu to sve ali ok. Dobro je dok god me ne stavi, nedaj Boze,na mirovanje jer onda neznam kako cemo sve to srediti prije nego beba dode. 🙈 ali bit cemo mi obje dobro. Jos malo cemo izgurati i onda drzati nase srecice u rukama! ❤❤

Croatina- ta kadica mi je svemirska! Bas mi se svidja sa tim svim opcijama vaganja,temperature i micanja tog unutarnjeg djela. I ja bi jeee,ali nista od nje...trenutno imamo puno previse troskova pa cemo morat uzet neku obicniju. 🤷🏻‍♀️ ali bas mi je 😍😍😍😍😍😍😍😍
    Tamsi-joj predivnoo...pripremi se da cete se rastopiti na 4D. Moj je muz nakon 4d-a bio tako rastopljen,bas suze u ocima. Kao da je tek tada postao potpuno svjestan da je to stvarno prava bebica u trbuhu. Od tog dana joj bas svaki dan nesto prica,mazi trbuh i daje joj puse prije spavanja 😂 

Daddy's girl and mommy's world! ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.