Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LUNA
    29. Studeni 2018. 14:07

Sve je ostalo ok..jedino taj spol nikako da se dogovore..i ja bi nešto kupovala poludit cu..u ponedjeljak mi je u bolnici rekao ja mu se čini musko, ovoj sad zensko 😤 morat cu na 4d

Beaa
    29. Studeni 2018. 14:20

Pozdrav cure, mi smo danas imali pregled. Nažalost nisu skroz dobre vijesti pa sam baš tužna i potrešena. Naime, sa bebom je sve ok, dužina i i težina odgovaraju samo je problem da se maternica spustila jako nisko i prijeti mi prijevremeni porod. Sada smo tek 26 tjedan.  Strogo mirovanje plus 3 puta dnevnom moram piti magnezijum tablete svaki put po dvije tablete. Ako se ne podigne do 5-og prosinca moram u bolnicu na ležanje. 

malac_28
    29. Studeni 2018. 14:32

Joj Luna mogu si mislit kak ti je 🙄 meni je prvi put reko da mu se cini da vidi nesto medu nogama, ali da nije siguran, drugi put je reko da je cura, ali posto je prvi put reko da je decko, da cemo na sljedecem pregledu potvrdit. Za tjedan dana idem i nadam se potvrdi ☺️
    Bea baš mi je žao zbog loših vijesti, ali ja iskreno vjerujem ako ćeš se pridržavat uputa od strane doktora da će sve biti dobro ☺️ samo pozitiva ☺️ čitala sam puno takvih i sličnih slučajeva gdje na kraju sve bude dobro tako da samo vjeruj u dobar ishod i tako će i biti ☺️

LUNA
    29. Studeni 2018. 14:42

Bea

Pozdrav cure, mi smo danas imali pregled. Nažalost nisu skroz dobre vijesti pa sam baš tužna i potrešena. Naime, sa bebom je sve ok, dužina i i težina odgovaraju samo je problem da se maternica spustila jako nisko i prijeti mi prijevremeni porod. Sada smo tek 26 tjedan. Strogo mirovanje plus 3 puta dnevnom moram piti magnezijum tablete svaki put po dvije tablete. Ako se ne podigne do 5-og prosinca moram u bolnicu na ležanje.

Bitno da je s bebom sve ok..pridrzavaj se uputa i bit ce ok 😊 

LUNA
    29. Studeni 2018. 14:44

malac_28

Joj Luna mogu si mislit kak ti je 🙄 meni je prvi put reko da mu se cini da vidi nesto medu nogama, ali da nije siguran, drugi put je reko da je cura, ali posto je prvi put reko da je decko, da cemo na sljedecem pregledu potvrdit. Za tjedan dana idem i nadam se potvrdi ☺️
    Bea baš mi je žao zbog loših vijesti, ali ja iskreno vjerujem ako ćeš se pridržavat uputa od strane doktora da će sve biti dobro ☺️ samo pozitiva ☺️ čitala sam puno takvih i sličnih slučajeva gdje na kraju sve bude dobro tako da samo vjeruj u dobar ishod i tako će i biti ☺️

Meni je prvi put bilo mooozda cura, drugi put decko, treći put nije siguran al ne vidi pisu..onda u bolnici u ponedjeljak mooozda musko i danas u bolnici da joj se čini cura..napominjem da se radi o tri razlicita doktora 😣

malac_28
    29. Studeni 2018. 14:57

Hahaha pa to je prestrasno 😂 barem su danas ultrazvuci dobri, ajde ako ne vidi, ali kak nisu sigurni ili mijenaju mišljenja stalno 🙄😂 mojoj sestru su cijelu trudnoću govorili da je cura i ona treba rodit i isla je na uzv i pitaju oni nju znate spol, kaze ona da cura, vele oni njoj ne ne decko 😂 ipak se rodila cura 😀

LUNA
    29. Studeni 2018. 15:09

Pa kao zbog polozaja ovo ono..nemam pojma al vec me zivcira polako 😣

Timi95
    29. Studeni 2018. 15:12

Bea

Pozdrav cure, mi smo danas imali pregled. Nažalost nisu skroz dobre vijesti pa sam baš tužna i potrešena. Naime, sa bebom je sve ok, dužina i i težina odgovaraju samo je problem da se maternica spustila jako nisko i prijeti mi prijevremeni porod. Sada smo tek 26 tjedan. Strogo mirovanje plus 3 puta dnevnom moram piti magnezijum tablete svaki put po dvije tablete. Ako se ne podigne do 5-og prosinca moram u bolnicu na ležanje.

Bit ce sve u redu.. samo poslusaj sta ti kazu i pozitivno.. ❤
    Meni su rekli u 14. tj da je decko kod privatnika i moj je potvrdio u 18. tj 😁 al ja jos nisam vidjela tog pišu 🙈😄

Timi95
    29. Studeni 2018. 15:15

Valjda cu vidjet na 4D u utorak 😍

Kikiriki
    29. Studeni 2018. 15:34

Luna-ajde nadam se da ce ti uskoro netko znat sa sigurnoscu reci pa da mozes u shopping. 🤗

Bea-bas mi je zao. I ja imam malo spustenu posteljicu ali nije jako spustena pa me nije stavila na lezanje. Nadam se da ce se dici s vremenom da se nece jos spustit.
    -pridrzavaj se strogo uputa doktora i miruj i lezi sto vise mozes na lijevom boku. Znam da si uplasena,mislim tko nebi bio,ali samo polako,izgurat cete ti i bebica do kraja,danas se isplaci ako ti bude tako lakse i od sutra smireno bez uzbudjivanja. Bit ce sve u redu!! ❤❤❤❤😘😘😘😘😘😘

Daddy's girl and mommy's world! ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.