Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Timi95
    29. Studeni 2018. 11:36

Bila sam na pregledu. Sve super, ima 1 kg, 23 cm i zijevao je na uzv 😍 dobila sam 4 kg u mj dana, a ne znam kako 😅 sve ukupno +8
    Ne moram vadit krv za secer, samo kontrola krvi i urina 😁

anita23
    29. Studeni 2018. 11:53

Tamsi -Bas mi je drago da je sve u redu sa bebicom.Malac ti bas lijepo napreduje za tvoje tjedne,pravi velikii dijecak😍zijevalica mala

Malu
    29. Studeni 2018. 12:17

Aaa Tamsi super... nek je on dobro. Lako za kile. I super da ne moras na ogtt.

https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png

Tonka185
    29. Studeni 2018. 12:25

Tamsi super za bebaca 😉 neka ste vi zivi i zdravi 😘
    U kojem si ti sad tjednu ja ne mogu to sve popamtit?😂

malac_28
    29. Studeni 2018. 12:39

Tim baš je dobar ruksak i ja sam baš jučer tak neki gledala na ebayu, javi kad dođe baš me zanima kakav je 😀
    Tamsi super za dobar pregled i naprednog bebača, bome lijepo napreduje ☺️
    Curee pogledajte si lidlov katalog od sljedećeg četvrtka, ima svašta nešto i za nas i za bebice ☺️ treba mi eurojackpot 😂😂

• Lordan
    29. Studeni 2018. 12:49

Tamsi i mene boli trbuh..odnosno želudac.l.čak sam povratila danas..jesu ti rekli kod doktora šta u vezi toga? Drago mi je zbog dobrog pregleda..😍
    Malac ja baš htjela napisati da budu u lidlu svakakve stvarčice sljedeći tjedan. Baš se veselim..🤗 Nadam ss da ću i uloviti nešto.

• tim
    29. Studeni 2018. 12:57

Malac moze javim kad dode i slikam valjda nece putovat 2 mjeseca haha narucila sam si i neke igrackice za kolica i to cekam oa posaljem dojmove

Timi95
    29. Studeni 2018. 13:25

Hvala cure ❤❤ veliki je da, bas super.. 
    Danas nam je 27. tjedan 💙 
    Nije meni do kg, jer sam mrsava, al gin mi je rekao da ne dobijem do drugog puta 4 kg 🤣 to sve ide bebi sto ja papam.. 
    Ma mozda sam se i prehladila pa me sve boli 😏 kad po kuci setam u potkosulji i gacama 🤣 
    Rekao je da pijem linex forte i tjt..
    I vaginalno me pregledao i sve kako treba 😁

LUNA
    29. Studeni 2018. 13:34

Pozdrav cure iz bolnice 😁 od 10 cekam krevet..za ispalit..bila sad na uzv, ova doktorice misli da je cura 😂

malac_28
    29. Studeni 2018. 14:03

Isuse pa kaj je s tim doktorima i mijenjanjem mišljenja o spolu 🙄 a ja si mislim ako mi sljedeći četvrtak potvrdi da je curka, pičim odmah poslije u lidl po nešto rozo, sad više nisam sigurna jel mi je to pametno 😭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.