Ma ne moras imat griznju savjesti. Nije to toliko strasno. Inace kazu da pijes i jedes sta ti tijelo trazi, tako da ne brini 🙂 naravno, nemoj bas brzu hranu, osim ako si doma ne napravis hamburger ili tako nesto..
Jogurt ti je super. Ja sam znala mlijeko piti, pogotovo hladnoo 😋
Ja i moja curka imamo vec ritual..uvijek kad idemo u Varaždin zajedno obavezno kad sve obavimo idemo u Mekic ( mcdonals) jednom mjesecno,onda se natorbamo hambica i svacega i idemo doma ko gujdice 🐷😆😇i bas nam je super😇
Ja i moja curka imamo vec ritual..uvijek kad idemo u Varaždin zajedno obavezno kad sve obavimo idemo u Mekic ( mcdonals) jednom mjesecno,onda se natorbamo hambica i svacega i idemo doma ko gujdice 🐷😆😇i bas nam je super😇
Hahhaha neka 😁😂 bitno da ti nije slabo od toga.. ja dobivam vjetrove od Mekica i prije trudnoce isto haha al odem nekad 😄
Ajme Tamsi, presladak trbuscic 😍
Ja isto volim mahune ili što bi kod nas u Hercegovini rekli ma'une 😂 Najlakše staviti da se kuha i lezi haha
Da, daaaaa, maune haha. Odakle si iz Hercegovine?
Iz Mostara , jesi to i ti hercegovka Ili? 😊 Kad ti je termin Ivana?
Ja sam iz Gruda, al u Austriji sam. 4.4.2019. Jos sam na pocetku
Ni meni se nisu nesto grudi promjenile,malo bolje popunim grudnjak ali to je to 😐 samo sam isarana venama,kako sam svijetlije puti bas mi se vide po grudima,vratu,donji dio trbuha uzas. Kad se mazem i gledam u ogledalo gledam se i ne vjerujem koliko sam ili ja prozirna ili se one vide.
-sto se tice kremica e probat cu onda sve redom pa mozda koja bude djelotvorna,vec vidim da cu ispucati bez obzira na mazanje jer mi je koza uzasno suha,zato i svrbi. Pogotovo kad legnem i okrecem se pa me zateze.
Zna koja zasto svugdje pise da se nije preporucljivo kupati u kadi u trudnoci,samo kao tusirati-bas mi dode da si kupim neku uljnu kupku i zavalim se u toplu kupku na sat vremena. 🛀
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Ma ne moras imat griznju savjesti. Nije to toliko strasno. Inace kazu da pijes i jedes sta ti tijelo trazi, tako da ne brini 🙂 naravno, nemoj bas brzu hranu, osim ako si doma ne napravis hamburger ili tako nesto..
Jogurt ti je super. Ja sam znala mlijeko piti, pogotovo hladnoo 😋
Ma bas to, na sto nam dodje gust trebamo si priustiti, ali sve umjereno, s nicime ni inace ne treba pretjerivati pa tako ni sada..
Mene malo brine sto inace obozavam ribe, sada ih prva tri mjeseca nisam mogla vidjeti, povracalo mi se od mirisa, a sada ajde, prisilila sam se u par navrata jer znam da je treba jesti😔
I piletinu ne mogu smisliti, samo juhicu... Nisam ni onace ljubitelj, ali sada je izbjegavam u sirokom luku😂
Ivana2707 i ja sam u At,znas mozda jel onaj Hebammenberatung u Mutter-Kind-Passu obavezan? Jedni mi kazu da nije drugi da je jer je besplatan. A meni se cini da necu stic to obavit na vrijeme jer idemo u tim tjednima u Hr radi svadbe i mislimo ostati malo dulje na godisnjem dole s obitelji. 🤔
Kikiriki znam kako ti je, i ja sam bijele puti, dobro da sam se suncala jos u 5. Mj pa sam malo dobila boje, al zimi sam prozirna.. i meni su izrazene vene, i na preponama isto.. hmm mozda zbog bakterija? Jer se u toploj vodi razmnozavaju mozda
Bammi a lignje, hobotnica?
Ivana2707 i ja sam u At,znas mozda jel onajHebammenberatung uMutter-Kind-Passu obavezan? Jedni mi kazu da nije drugi da je jer je besplatan. A meni se cini da necu stic to obavit na vrijeme jer idemo u tim tjednima u Hr radi svadbe i mislimo ostati malo dulje na godisnjem dole s obitelji. 🤔
Iskreno pojma ti nemam, kad sam prije 6 godina bila trudna nisam nista od tog radila, bila mi bas tlaka, i nisam imala nikakvih problema, sad vidit ce mo 😊 gdje si u Austriji, ja sam u Tirolu, i bas nemam nesto nasih mladih zena oko sebe. .
Tamsi-da to sam i ja pomislila ali opet ono kucna kada nije da je bazen s puno ljudi,stalno je ionako cistim i dezinficiram,i jos ako se kupam u soli s mrtvog mora ili uljnoj kupki pa i to ubije neke bakterijice. Ne znam. Mene strah da mozda lezanje u toploj vodi steti bebici. Uh. Morat cu pitat ginekologicu za 9 dana jer mi se bas kupaa 🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji