Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Timi95
    10. Rujan 2018. 12:25

dreamcatcherrr

Ajme Tamsi, presladak trbuscic 😍
    Ja isto volim mahune ili što bi kod nas u Hercegovini rekli ma'une 😂 Najlakše staviti da se kuha i lezi haha

Hvalaa 😊😊 bas ide za van, nije da se sirim ni nista 😄 vidjet cemo s vremenom hehehe
    Ko ne voli mahune i jos s krumpirom unutra, njamii 😋 

dreamcatcherrr
    10. Rujan 2018. 12:27

19+4 , skoro pa na pola puta 🤗 Ja ne znam gdje se on sakrio s obzirom na ovaj mali stomacic 😏

Beba
    10. Rujan 2018. 12:28

Hahaha,cure,ja bila jučer kod mame pa bile mahune,ostalo i za danas😁,sad sam si ubrala grožđa u dvorištu,ali ne uspijevam nikako stat na 15 bobica koliko ga smijem pojesti,pojela sam sigurno duplo😮

url=https://lilypie.com]
    DANTE

MalaTajna222
    10. Rujan 2018. 12:30

dreamcatcherrr

Ja isto volim mahune ili što bi kod nas u Hercegovini rekli ma'une 😂 Najlakše staviti da se kuha i lezi haha

E maune maune, sve u isti lonac i corba se sama napravi 😄
    Tamsi, divan je stomacic 😍
    Btw ja sam neki dan na veceri jela carbonaru i bas mi prijalo , mozda tako nesta da jedes vcrs ako volis 😉

Beba
    10. Rujan 2018. 12:30

Lijepi su vam trbuščići,kod mene još ništa,a šta se tiče snova,nevje nevjero su životopisni otkad sam trudna

url=https://lilypie.com]
    DANTE

dreamcatcherrr
    10. Rujan 2018. 12:37

MalaTajna222

dreamcatcherrr

Btw ja sam neki dan na veceri jela carbonaru i bas mi prijalo , mozda tako nesta da jedes vcrs ako volis 😉

A normalno, jedemo što nam paše. Ja bi npr. mogla živjeti na paštetama, salami i ostalome i jedem to ako mi se jede. Dok imam faza čitav dan samo voće i kuhano jedem. 😅 Sve je to od osobe do osobe, sve dok bebac napreduje kako treba nema se ustručavati. 😊 Ja sad kad sam gladna odmah se i on krene koprcati i tražiti jesti,  a mislim da je već na mene jer čim pojedem slatko krene salto u stomaku od sreće 😂

10. Rujan 2018. 12:38

Tamsi, je li to jotu radis😍 njam njam, a bome i mahune jako volim..to bih mogla sutra🙂 danas pao izbor na cevape vani, frendica mi je u gostima zadnjih par dana, danas nastavlja putovanje pa cemo se brzinski pocastiti vani prije nego ona krene dalje😁

Super su vam trbuscici! ❤️ 
    Ja se osjecam kao slonica, izgledam barem 2mj vise trudna nego sta jesam, ali srecom samo trbuh i cice, ostalo mi se cini da stagnira😂

Timi95
    10. Rujan 2018. 12:44

Dreamcatcherr mali i slatki, ne brini, narast ce ti 😃😍 
    Bammi da, jota, bas mi pase kiselo 😁 cak sam jela sirov kiseli kupus i prefino mi je 😄 i ja se tako osjecam, penjem se uz stepenice ko da imam 100 kg 😅😅 sta ce tek bit za koj mjesec 😂😂

Timi95
    10. Rujan 2018. 12:45

dreamcatcherrr

MalaTajna222

dreamcatcherrr

A normalno, jedemo što nam paše. Ja bi npr. mogla živjeti na paštetama, salami i ostalome i jedem to ako mi se jede. Dok imam faza čitav dan samo voće i kuhano jedem. 😅 Sve je to od osobe do osobe, sve dok bebac napreduje kako treba nema se ustručavati. 😊 Ja sad kad sam gladna odmah se i on krene koprcati i tražiti jesti, a mislim da je već na mene jer čim pojedem slatko krene salto u stomaku od sreće 😂

Meni takva hrana izaziva migrenu, pogotovo hrenovke i pasteta.. mogu samo riblju pastetu jest. Tako da izbjegavam nezdravo😏

Kikiriki
    10. Rujan 2018. 13:09

Bok cure evo mene. Procitala sve zaostatke od petka do danas. 🤓 
    Preslatki su vam trbuscici 😍 mi nismo nista jos kupili za bebu,nekako jos me pere neki strah,ali pocet cu tamo nakon 18tt.mada sam u ducanima i na online str stalno na baby i djecjoj robici i opremi.
    Uh,ja ne znam vise sta mi se jede. Jucer sam radila pizzu jer je dugo nismo jeli,a danas zaista neznam sta bi. 🙄
    -Nego cure jel vas svrbi trbuh? Mene uzasno pocinje svrbiti trbuh, donji dio ledja i butine. Navecer se mazem sa Bi-oil ali neznam nisam nes zadovoljna s njim. Brzo ga trosim,a i dalje me sve svrbi i koza mi je suha nakon tusiranja. Sta vi koristite,koliko puta dnevno se mazete? 

Daddy's girl and mommy's world! ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.