Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dreamcatcherrr
    10. Rujan 2018. 15:02

Što se tiče strija ja nikad nisam imala problema s njima jer sam mršava (53 kile) , ni sad ih ne primjetim ali dosta cura mi je reklo da je kokosovo ulje super, tako da ako budem imala problema njega ću prvo koristiti a ako ne bude djelovalo idemo dalje. 😊
    Hmm Kristina, jako nezgodna situacija. Ako se dobro osjećaš i možeš odradi, ali ako ti je doktorica zabranila rad, i stavila te na bilo kakvu vrstu mirovanja onda nemoj. Ništa nije vrijedno toga da se nešto zakomplicira s bebom .
    Ka_Ri nisi jedina, i kod mene su male 🤣 Baš sam se ponadala da će malo porasti kad ono ništa , one iste. Jedino me bole sa strana kao kad nešto teško dižeš, jer se valjda žlijezde počinju pripremati za bebu 😊 Sve je to od žene do žene tako da se nemoj brinuti oko toga ☺

• Ivana2707
    10. Rujan 2018. 15:23

dreamcatcherrr

Ajme Tamsi, presladak trbuscic 😍
    Ja isto volim mahune ili što bi kod nas u Hercegovini rekli ma'une 😂 Najlakše staviti da se kuha i lezi haha

Da, daaaaa, maune haha. Odakle si iz Hercegovine? 

• Ivana2707
    10. Rujan 2018. 15:27

Ka_Ri

Ajme koliko zaostataka za procitati :)
    Dobrodosle sve nove curke! Nek trudnoce budu skolske! I trbuscici su vam divni :) :) :)
    Moj je isto polako tu, bar mislim. Ujutro mislim da nije, navecer mislim da je (jer se sva napuhnem od cijelog dana). Iako mi se nekako cini da je rano. Ali opet, zaobljen je i lijep, pravi trudnicki :)
    Koza mi je u zadnje vrijeme ocajno suha, valjda posljedice ljeta i suncanja i svega. Uzela sam Olival kremu sa bademovim uljem u Dm-u i odlicna mi je. Za trudnice je bas. Pomaze ako koristim svaki dan.
    Zanima me kakve su vama promijene na grudima? Mene moje ponekad malo brinu :/ Male su kako god okrenem jer sam i ja mrsavica (55 kila), ali nemam dojam da su se nesto puno promijenile. Trenutno vidim na njima vene i osjecam da su teze, ali ne bole uopce i ne rastu (jos uvijek stanu u stare grudnjake samo sto ih fino popune). Kakva su vasa iskustva?

Ooo moje su inace ogromne, sad jos vece... Sta ce tek biti poslije... Mene konstantno od prvog dana bole i teske su, najradije bi ih nosala u rukama🤣

Timi95
    10. Rujan 2018. 15:29

I mojih ima 😅 hahha sad ne bole vise, al su mi bradavice tamne i bole 

dreamcatcherrr
    10. Rujan 2018. 15:30

Ivana2707

dreamcatcherrr

Ajme Tamsi, presladak trbuscic 😍
    Ja isto volim mahune ili što bi kod nas u Hercegovini rekli ma'une 😂 Najlakše staviti da se kuha i lezi haha

Da, daaaaa, maune haha. Odakle si iz Hercegovine?

Iz Mostara , jesi to i ti hercegovka Ili? 😊 Kad ti je termin Ivana? 

b-b-k
    10. Rujan 2018. 16:02

Evo kod mene piletina sa krumpirom, rizom i crvena paprika a za desert maline 😄 i ja tamanim voce kao nikad u zivotu i naravno jedva cekam mandarine i narance. 
    Jel imate neku hranu ili pice koje ste prije obozavali i niste mogli bez toga a sada nema sanse? Kod mene je to kava, grickalice, i svo meso osim piletine.

Kristina 30
    10. Rujan 2018. 16:34

Rijesila sam ja vec s firmom problem ,nemrem im pomoci a nebi ja ni isla radit nek bi oni stavili da se ja vratila tako da ovu novu maknu bez problema al j... ga nejde to tak..e ste vidle 14 fotografija buducih mama tijekom trudova? Ja sam se rasplakala😢kak smo mi zene jake i hrabre❤️

Timi95
    10. Rujan 2018. 16:54

b-b-k

Evo kod mene piletina sa krumpirom, rizom i crvena paprika a za desert maline 😄 i ja tamanim voce kao nikad u zivotu i naravno jedva cekam mandarine i narance.
    Jel imate neku hranu ili pice koje ste prije obozavali i niste mogli bez toga a sada nema sanse? Kod mene je to kava, grickalice, i svo meso osim piletine.

Fino izgleda 😋
    Da, do prije 3 tjedna mi se sve gadilo hhaha al sad mi se pije coca cola, fanta i kava, a prije nikad, rijetko bi popila gazirano ili kavu, a sad me bas trazi. I popijem si  nece nista bit od 1 salice.. a hrana mi se gadi kad je przena i masna 🤮

Kristina 30
    10. Rujan 2018. 17:25

Tamsi  i mene cola privlaci abnormalno spijem mozda u dva tjedna jedanput i to 2dcl i imam griznju savjesti😒

b-b-k
    10. Rujan 2018. 17:29

Tamsi i Kristina meni vise pase zero i zero sa limunom, ova obicna mi je preslatka. Ja zudim za kavom a nikako ju sada ne podnosim 😑 ali zato litre jogurta mogu popit 😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.