Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Timi95
    10. Rujan 2018. 22:00

Ivana2707 lijepo 😃 znaci ti si to sve prosla i znas sta te sve ceka.. kako ti je bilo u prvoj trudnoci? 
    Kikiriki sve smo tu negdije 😃 ja sam 95' i isto prva trudnoca 😍 jos ima zakacimo nesto tesko oko trbuha pa da vide kako je to haha kad mene decko pita " pa kako ne mozes toliko hodati" hah e sad, jednostavno mi ne ide, odmah me bole noge i leđa, on to ne kuzi😄

Timi95
    10. Rujan 2018. 22:02

Kristina 30

Tamsi ja sam 88. Druga beba sad, prva cura 11 godina ima sad..a za sad jos neznamo jel braco il seka🤗

Ma ti si rodila mladaa 😊😍 sta bi curka vise?

dreamcatcherrr
    10. Rujan 2018. 22:04

Ivana i ja sam '95 😊
    Joj netko je napisao da ide na wc točno u 5, i ja sam točna kao švicarski sat. To me probudi i nikako ne mogu zaspati dok ne odem na wc. 😂

Kristina 30
    10. Rujan 2018. 22:07

Ja na wc oko 2/3 i opet u pol 7.. i tako stalno..
    Jako mlada sam rodila..da..hoce bracu,i svi kazu da bude decko,ne znam zbog cega..ja znam da bude cura jer sam sanjala da sam rodila decka🤗

dreamcatcherrr
    10. Rujan 2018. 22:08

Ups, mislila sam na Tamsi 😂 Kasno je , nemojte zamjeriti

Kikiriki
    10. Rujan 2018. 22:08

Hahaha-ja jos uvijek mogu hodati ok ako odem negdje di su stepenice zapusem i moram odma vode piti,ali po ravnom sam ok. Ma kazi mu samo se ti sali i ne kuzi,kad ti kazem da me trebas nositi sve ces brzo skuziti 😉 
    Meni jedino bude lose ako negdje fali zraka pa imam osjecaj da nema dovoljno kisika i da sam zedna. U ducane neidem bez vode nikako,pogotovo vikendom kad je guzva.

Daddy's girl and mommy's world! ❤

11. Rujan 2018. 07:28

Dreams baš dobro, znači zajedno ćemo sve prolaziti 

Ka_Ri nisi jedina, ja se evo nadam da ću konačno ući u pubertet i imati cicke . Je to malo punije, ali ni približno za novi grudnjak još. Valjda bude hehe

A za kremice, ja zasad samo ulje  koristim. Trbuščić se tek malo vidi 

Kristina 30
    11. Rujan 2018. 07:32

Piki cekaj kada jos mlijeko nadode i kada ce ti beba sisati svakim danom sve vise neces imat grudi nego sisetine kako ja kazem svome mm😁

tata_me_zove_zlato
    11. Rujan 2018. 08:11

Cure ja imala guzvu neku, tj traje i dalje.. Neka viroza zakacila i klince i muza. Ja se drzim 💪
    Ja sam kao i Kristina veoma mlada mama. Ja sam 89o god, treca trudnoca, curica 11god i sin 7.cekamo seku ❤️ 
    Vidim pisete za grudi, moje nisu narasle, ponekad su mi tvrde i teske primetno, promene na bradavicama i peku me. Neko je rekao za dojenje, tad su mi bile 5 br vece 😁 
    I ja se plasim za to cesto piskenje. Nekad se ispraznim u toku noci, vratim u krevet i prebacim nogu preko mm.... I u tom momentu neverovatan nagon ponovo. 😞 Ne znam je li od bebe ili upala neka. 

url=https://lilypie.com]

Kristina 30
    11. Rujan 2018. 08:25

Zlato tako ti je i meni popiskim se i idem u sobu da legnem i spavam kad ono opet osjecaj da mi se piski a na kraju nista..mozda su nam i bebe nisko ne znam..upala nije definitivno..ne znam kak kod drugih al ja kad si sjedim neko vrijeme i kad se dignem tak sam ko robot sve me boli,kriza,noge i kao pritisak u trbuhu kod jajnika dok se ne uspravim i malo rashodam onda mi je ok..je kome mozda isto tak?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.