Ja sam prije par god na moru vidjela jednu trudnicu s poprilicnim busekom cca 7 /8mj 100% ona se tak v more bacila s mola na glavu a ja😳😳😳nisam mogla vjetovati..zene nemojte o gaziranom jer dolazim u iskusenje ducan ne radi😢😆
Točno Kikiriki, inače gazirani nisu dobri Schweps pogotovo, nego kad mi se pije nekad ono baš baš popijem dva-tri gutljaja i tu se zaustavim, ne usudim se niti cijelu šalicu popiti, ali čudno mi da mi se pije baš sada :)) sve naopako
Ako se osjeca da se moze bacat nek se baca 😀
Da, on nikako nije zdrav, cak sam cula da potice rak.. ne znam ko to moze piti, pogotovo tonic..
Cure, koje ste godiste? Imate djece ili vam je to prvo? 🙂
Ja sam 1985. Ovo ce mi bit drugo, a imam decka od 5 godina. Bas sam razduzila, pa racunam kad je vec tako velika razlika da je sad najbolje vrijeme tako kad mi iducu godinu podje u skolu mogu biti kuci s njim i s bebom.
Tamsi -hahah morat cu. Sve sta ja ne mogu ne moze ni on 🤣😂🤣😎
Kristina 30-hahah dobro je pa je uspijela,mislim da bi kod mene posto sam niska trbuh prevagnuo pa bi pljusnula u vodu na njega (kako mi to zovemo na pancadu),a ne na glavu. 😂
Bea- znaam i meni isto tako. Da ne kazem kako mi se pije ono Karlovacko crna visnja,a uopce prije nisam bila ljubitelj piva,vise sam bila za vina.
Dosli nam gosti neki dan i mi im posluzili da probaju,a ja gledam u case ko u vodu usred pustinje. 😂 uh.ali nista od toga. Ostat cu samo na mirisanju pjene,bebica je ipak najbitnija.
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Kikiriki, sto se tice Murter Kind Passa ipak se raspitaj, ne mogu sa sigurnoscu tvrditi, mislim da je to od pokrajine do pokrajine, i da zavisi kako naletis. Ja sam mozda ispocetka par puta odnijela MKP da vide da sve redovno radimo uopce ne cesto. Ko ce ga znati.
Kikiriki, sto se tice Murter Kind Passa ipak se raspitaj, ne mogu sa sigurnoscu tvrditi, mislim da je to od pokrajine do pokrajine, i da zavisi kako naletis. Ja sam mozda ispocetka par puta odnijela MKP da vide da sve redovno radimo uopce ne cesto. Ko ce ga znati.
Haha mutter, odnese mene u nase krajeve (Murter) 🤣🤣🤣🤣
Tamsi- ja sam 91.i prva trudnoca.
Ivana2707-da pa super,taman ce ti dobro doci da si doma da pomognes buducem skolarcu. Super tajming! :)
Haha mutter, odnese mene u nase krajeve (Murter) 🤣🤣🤣🤣
Hahahahaha jesi me nasmijala 😂🤣😂🤣😂🤣 jos gledam ma sta sam ja napisala Murter-di mi je to palo na pamet 😂🤣😂🤣
Da,ma budem sutra ujutro detaljno prolistala i procitala MKP jer je iskreno nisam ni gledala previse-stoji mi non stop u torbici da ne zaboravim ponijet na preglede,pa ako ne pise cu ih direkt nazvati i pitati.
Tamsi ja sam 88. Druga beba sad, prva cura 11 godina ima sad..a za sad jos neznamo jel braco il seka🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji