Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kristina 30
    10. Rujan 2018. 21:27

Ja sam prije par god na moru vidjela jednu trudnicu s poprilicnim busekom cca 7 /8mj 100% ona se tak v more bacila s mola na glavu a ja😳😳😳nisam mogla vjetovati..zene nemojte o gaziranom jer dolazim u iskusenje ducan ne radi😢😆

Beaa
    10. Rujan 2018. 21:27

Točno  Kikiriki, inače gazirani nisu dobri Schweps pogotovo, nego kad mi se pije nekad ono baš baš popijem dva-tri gutljaja i tu se zaustavim, ne usudim se niti cijelu šalicu popiti, ali čudno mi da mi se pije baš sada :)) sve naopako

Timi95
    10. Rujan 2018. 21:42

Ako se osjeca da se moze bacat nek se baca 😀 
    Da, on nikako nije zdrav, cak sam cula da potice rak.. ne znam ko to moze piti, pogotovo tonic..
    Cure, koje ste godiste? Imate djece ili vam je to prvo? 🙂

• Ivana2707
    10. Rujan 2018. 21:47

Ja sam 1985. Ovo ce mi bit drugo, a imam decka od 5 godina. Bas sam razduzila, pa racunam kad je vec tako velika razlika da je sad najbolje vrijeme  tako kad mi iducu godinu podje u skolu  mogu biti kuci s njim i s bebom. 

Kikiriki
    10. Rujan 2018. 21:48

Tamsi -hahah morat cu. Sve sta ja ne mogu ne moze ni on 🤣😂🤣😎

Kristina 30-hahah dobro je pa je uspijela,mislim da bi kod mene posto sam niska trbuh prevagnuo pa bi pljusnula u vodu na njega (kako mi to zovemo na pancadu),a ne na glavu. 😂

Bea- znaam i meni isto tako. Da ne kazem kako mi se pije ono Karlovacko crna visnja,a uopce prije nisam bila ljubitelj piva,vise sam bila za vina.
    Dosli nam gosti neki dan i mi im posluzili da probaju,a ja gledam u case ko u vodu usred pustinje. 😂 uh.ali nista od toga. Ostat cu samo na mirisanju pjene,bebica je ipak najbitnija. 

Daddy's girl and mommy's world! ❤

• Ivana2707
    10. Rujan 2018. 21:50

Kikiriki, sto se tice Murter Kind Passa ipak se raspitaj, ne mogu sa sigurnoscu tvrditi, mislim da je to od pokrajine do pokrajine, i da zavisi kako naletis. Ja sam mozda ispocetka par puta odnijela MKP da vide da sve redovno radimo  uopce ne cesto. Ko ce ga znati. 

• Ivana2707
    10. Rujan 2018. 21:51

Ivana2707

Kikiriki, sto se tice Murter Kind Passa ipak se raspitaj, ne mogu sa sigurnoscu tvrditi, mislim da je to od pokrajine do pokrajine, i da zavisi kako naletis. Ja sam mozda ispocetka par puta odnijela MKP da vide da sve redovno radimo uopce ne cesto. Ko ce ga znati.

Haha mutter, odnese mene u nase krajeve (Murter) 🤣🤣🤣🤣

Kikiriki
    10. Rujan 2018. 21:51

Tamsi- ja sam 91.i prva trudnoca. 
    Ivana2707-da pa super,taman ce ti dobro doci da si doma da pomognes buducem skolarcu. Super tajming! :) 

Kikiriki
    10. Rujan 2018. 21:58

Ivana2707

Ivana2707

Kikiriki, sto se tice Murter Kind Passa ipak se raspitaj, ne mogu sa sigurnoscu tvrditi, mislim da je to od pokrajine do pokrajine, i da zavisi kako naletis. Ja sam mozda ispocetka par puta odnijela MKP da vide da sve redovno radimo uopce ne cesto. Ko ce ga znati.

Haha mutter, odnese mene u nase krajeve (Murter) 🤣🤣🤣🤣

Hahahahaha jesi me nasmijala 😂🤣😂🤣😂🤣 jos gledam ma sta sam ja napisala Murter-di mi je to palo na pamet 😂🤣😂🤣
    Da,ma budem sutra ujutro detaljno prolistala i procitala MKP jer je iskreno nisam ni gledala previse-stoji mi non stop u torbici da ne zaboravim ponijet na preglede,pa ako ne pise cu ih direkt nazvati i pitati.

Kristina 30
    10. Rujan 2018. 21:59

Tamsi ja sam 88. Druga beba sad, prva cura 11 godina ima sad..a za sad jos neznamo jel braco il seka🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.