Hejj 😊 probaj se mazat sa kokosovom masti, to je jako dobro i protiv strija. Mozes i grudi s tim mazati
Mene jedino grudi svrbe
E vidisss,najbolje sta je i imam u kupatilu jer sam bila kupila za kosu pa zaboravila kako sam ostala trudna. 😂 bas cu veceras probati s tim! 😀
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Ajmeee sta ste se raspisale jedva sam sve pohvatala😂ne mahuneee samo to ne nemrem ih ni pod razno na koji god nacin ni ja ni mm ni curka..ja se godinama mazem s baby uljem od johnsona i u prvoj trudnoci nisam nitu spucala nit strije dobila nista,i od onda se mazem s njim pogotovo zimi dok je koza suha i nehidratizirana..em mi je koza meka,em mirisim i curka se s tim maze poslije tusiranja i prezadovoljna sam..
I to ulje je dobro 😁 meni je za sad koza normalna, tako da se ne mazem s nicim, al cu pocet s kokosovom masti, bas sam jucer kupila 😎
Piki dobro došla i meni je 13 tt i termin sredinom 3mj mala tajna i ja ću danas praviti tortu jer mi je sutra rođ...jutros mi se nije dalo pokrenuti ali evo sad je već punoo bolje..i ja jedva čekam madarineee
Kikiriki ja se za sada mažem biobazom što sam dobila u dm paketicu za trudnice
Cure divni su vam trbuscici 😍
Znate koje sam ja imala zavrzlame..zovu me danas iz firme a im mogu pomoc..ja 😳 kak? Imam otvorene komplikacije i na bolovanju sam,radnica koja mi je zamjena nije dobra i hocu ju maknut al ima ugovor do kad se ja ne vratim..znaci ako joj daju otkaz more ih tuziti pa su me molili da mi prekinu bolovanje na dva dana kao da sam se vratila na posel i njoj prekinut ugovor i da se opet vratim na bolovanje🙄znam da je to nemoguce i isla sam pitat i dobila spotanac😏naravno..jos sam v soku😐
Ajme koliko zaostataka za procitati :)
Dobrodosle sve nove curke! Nek trudnoce budu skolske! I trbuscici su vam divni :) :) :)
Moj je isto polako tu, bar mislim. Ujutro mislim da nije, navecer mislim da je (jer se sva napuhnem od cijelog dana). Iako mi se nekako cini da je rano. Ali opet, zaobljen je i lijep, pravi trudnicki :)
Koza mi je u zadnje vrijeme ocajno suha, valjda posljedice ljeta i suncanja i svega. Uzela sam Olival kremu sa bademovim uljem u Dm-u i odlicna mi je. Za trudnice je bas. Pomaze ako koristim svaki dan.
Zanima me kakve su vama promijene na grudima? Mene moje ponekad malo brinu :/ Male su kako god okrenem jer sam i ja mrsavica (55 kila), ali nemam dojam da su se nesto puno promijenile. Trenutno vidim na njima vene i osjecam da su teze, ali ne bole uopce i ne rastu (jos uvijek stanu u stare grudnjake samo sto ih fino popune). Kakva su vasa iskustva?
Ja sam uzela od hippa bas maslac protiv strija za trudnice... Zadovoljna sam s njim jako... Manje me svrbi ali treba paziti da ne ide na bradavice... Moj trbuscic se vidi jer su ipak blizanceki i to sam skuzila kad su me poznanici poceli pitati dali to dobro vide hahaha... Ka_Ri mene su gdudi samo u povetku jako boljele i nabubrile i ostale su takve samo sto ne bole vise... Mislim da je bitno samo da su kruzici tamni i to je to... Sve je to individualno. Ne sikiraj se
Prvi stimulirani 3mj2018
27 jajnih stanica
Hospitalizacija radi hipera
5 oplodenih
Samo 1 blastica
Fet 22.dan ciklusa
5dnt 🍼
Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
9 1tt otkucaji 2 srceka💕
15tt dva pisulinca
I ja se za sada mazem biobazom iz dm paketa, jednom dnevno i svrbi me prije nego se namazem...
Nazalost, znam da strije necu izbjeci..prosli put sam se dobro drzala do pred kraj, mazala bademovim uljem i biobazom, jer sam sklona strijama... Nekoliko tjedana prije poroda pojavila se crvena crtica i nakon toga u par dana cijeli trbuh prepun strija, grozno😖
A sta se tice grudi, ne moraju narasti, mlijeko sasvim dobro proizvode i male👍😉
Kristina, super ideje imaju ti tvoji s posla sta nisu na vrijeme pametnije birali ili stavili probni rok, nego sad tebe zezaju..
Sortiraj odgovore
Najstariji