Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaTajna222
    11. Rujan 2018. 09:07

Jutro vam svima, nadam se da ste sve dobro :))
    Sto se tice piskenja nocu i meni se vise manje svaki dan desi u 4.45-5.00 da me probudi a znam digod i prespavat(ono da me mjehur ne probudi)  pa kad se probudim mi bude grozno ko da imam 2l u sebi. 
    A desi mi se nekad navecer ako zaspem na kaucu pa kad se probudim , da trebam 3 puta zaredom, nista me ne boli , nego neka sila.
    Jucer sam se naradila u kuci , u kuhinji, i necu vise zaista tako. Nisam znala za sebe od umora. 

Timi95
    11. Rujan 2018. 09:23

Dream ja te razumijem kad je tako kasno, a i inace sam sva zbunjena od kad sam trudna 🤣 
    A cure tako i ja, legnem spavat i cim se pomaknem mi se piski, pogotovo kad sam na boku, a jedino tako mogu spavat..
    Joj mene nesto uhvatilo, boli me grlo uzasno i glava, sva sam malaksala, mislim da ce me angina. Nemam snage, prolila sam punu salicu kave po dnevnom, uzas 😏

malac_28
    11. Rujan 2018. 09:29

Dobro jutro svima :) Nije me bilo par dana i baš ste se raspisale :D 
    Noćas sam baš ružno sanjala, da sam prokrvarila pa sam išla na hitnu, ali sva sreća pa je bilo sve ok.. Ne mogu dočekat pregled u četvrtak da se malo smirim. 
    Ja sam 90.-to i ovo mi je prva beba. :) Ne znam tko je pitao, ali ja isto idem često piškiti, po noći čak 3-4 puta dok sam inače znala eventualno jednom. 
    A što se tiče hrane i pića, mene isto traži gazirano, fanta mi baš paše, dok s hranom muku mučim, ništa mi se ne jede. 

MalaTajna222
    11. Rujan 2018. 09:35

Malac kada je tebi termin?

Timi95
    11. Rujan 2018. 09:43

malac_28

Dobro jutro svima :) Nije me bilo par dana i baš ste se raspisale :D
    Noćas sam baš ružno sanjala, da sam prokrvarila pa sam išla na hitnu, ali sva sreća pa je bilo sve ok.. Ne mogu dočekat pregled u četvrtak da se malo smirim.
    Ja sam 90.-to i ovo mi je prva beba. :) Ne znam tko je pitao, ali ja isto idem često piškiti, po noći čak 3-4 puta dok sam inače znala eventualno jednom.
    A što se tiče hrane i pića, mene isto traži gazirano, fanta mi baš paše, dok s hranom muku mučim, ništa mi se ne jede.

Jutro 😊 a joj  bas ruzan sam. I ja sanjam ruzno svaku noc, al ne sanjam o bebi, nego nesto deseto 😏 i probudim se u strahu.
    S vremenom ces pocet jest, nisam ni ja mogla do prije 2 tj, sve mi se gadilo 

tata_me_zove_zlato
    11. Rujan 2018. 09:49

Kristina, isto i ja mislim da ne bi trebala biti upala.A za nisko nosenje sam i uplasena malo, npr u istom momentu osetim bebu kod pupka i skroz dole gde  me sutne u preponu. Nisu mi dr rekli da nosim nisko,ali izgleda da jeste tako. I mene isto tako posle duzeg lezanja ili sedenja. Ustanem, iskukam par koraka, onda se unormali
    Mm na to kaze:Bas si trudna 😁

url=https://lilypie.com]

• da.da
    11. Rujan 2018. 10:14

Kristina 30

Zlato tako ti je i meni popiskim se i idem u sobu da legnem i spavam kad ono opet osjecaj da mi se piski a na kraju nista..mozda su nam i bebe nisko ne znam..upala nije definitivno..ne znam kak kod drugih al ja kad si sjedim neko vrijeme i kad se dignem tak sam ko robot sve me boli,kriza,noge i kao pritisak u trbuhu kod jajnika dok se ne uspravim i malo rashodam onda mi je ok..je kome mozda isto tak?

Meni je to ako duze hodam ili ako se duze vozim u autu... Kriza, noge, pritisak u trbuhu... Bljak osjecaj

Prvi stimulirani 3mj2018
    27 jajnih stanica
    Hospitalizacija radi hipera
    5 oplodenih
    Samo 1 blastica
    Fet 22.dan ciklusa
    5dnt 🍼
    Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
    9 1tt otkucaji 2 srceka💕
    15tt dva pisulinca

Kristina 30
    11. Rujan 2018. 10:23

Zlato pa dobro beba se tak nutra okrece pa svasta radi..☺️Ja svoju osjetim malo ispod pupka onak smjesni osjecaj koda me iznutra draga🤗

Timi95
    11. Rujan 2018. 11:02

I mene kad dugo sjedim sve boli, pogotovo u autu😏 jos sad polazem vozacku i uzas mi je vozit svaki dan po 2 sata .. dobro pa sam brzo gotova uff
    Sta vi radite, meni je tako dosadnoo

malac_28
    11. Rujan 2018. 11:35

MalaTajna po menstruaciji 27.3. al mi je na prvom pregledu doktorica rekla da je beba za 2 tjedna manja, vidjet ću sad u četvrtak kaj će mi doktor reći.
    Tamsi ma ja mogu jesti, ništa mi se ne gadi nego nemam baš neke volje za jelom i nemam nikakvih želja. Znaš ono kad si misliš kaj bi mogla jest pa ti nešto sine, e meni ništa 😀 ma proći će i ta faza, možda i bolje da je za sad tako bar se nisam udebljala još 😊
    Ja baš idem čistiti papriku za ajvar 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.