Jutro vam svima, nadam se da ste sve dobro :))
Sto se tice piskenja nocu i meni se vise manje svaki dan desi u 4.45-5.00 da me probudi a znam digod i prespavat(ono da me mjehur ne probudi) pa kad se probudim mi bude grozno ko da imam 2l u sebi.
A desi mi se nekad navecer ako zaspem na kaucu pa kad se probudim , da trebam 3 puta zaredom, nista me ne boli , nego neka sila.
Jucer sam se naradila u kuci , u kuhinji, i necu vise zaista tako. Nisam znala za sebe od umora.
Dream ja te razumijem kad je tako kasno, a i inace sam sva zbunjena od kad sam trudna 🤣
A cure tako i ja, legnem spavat i cim se pomaknem mi se piski, pogotovo kad sam na boku, a jedino tako mogu spavat..
Joj mene nesto uhvatilo, boli me grlo uzasno i glava, sva sam malaksala, mislim da ce me angina. Nemam snage, prolila sam punu salicu kave po dnevnom, uzas 😏
Dobro jutro svima :) Nije me bilo par dana i baš ste se raspisale :D
Noćas sam baš ružno sanjala, da sam prokrvarila pa sam išla na hitnu, ali sva sreća pa je bilo sve ok.. Ne mogu dočekat pregled u četvrtak da se malo smirim.
Ja sam 90.-to i ovo mi je prva beba. :) Ne znam tko je pitao, ali ja isto idem često piškiti, po noći čak 3-4 puta dok sam inače znala eventualno jednom.
A što se tiče hrane i pića, mene isto traži gazirano, fanta mi baš paše, dok s hranom muku mučim, ništa mi se ne jede.
Dobro jutro svima :) Nije me bilo par dana i baš ste se raspisale :D
Noćas sam baš ružno sanjala, da sam prokrvarila pa sam išla na hitnu, ali sva sreća pa je bilo sve ok.. Ne mogu dočekat pregled u četvrtak da se malo smirim.
Ja sam 90.-to i ovo mi je prva beba. :) Ne znam tko je pitao, ali ja isto idem često piškiti, po noći čak 3-4 puta dok sam inače znala eventualno jednom.
A što se tiče hrane i pića, mene isto traži gazirano, fanta mi baš paše, dok s hranom muku mučim, ništa mi se ne jede.
Jutro 😊 a joj bas ruzan sam. I ja sanjam ruzno svaku noc, al ne sanjam o bebi, nego nesto deseto 😏 i probudim se u strahu.
S vremenom ces pocet jest, nisam ni ja mogla do prije 2 tj, sve mi se gadilo
Kristina, isto i ja mislim da ne bi trebala biti upala.A za nisko nosenje sam i uplasena malo, npr u istom momentu osetim bebu kod pupka i skroz dole gde me sutne u preponu. Nisu mi dr rekli da nosim nisko,ali izgleda da jeste tako. I mene isto tako posle duzeg lezanja ili sedenja. Ustanem, iskukam par koraka, onda se unormali
Mm na to kaze:Bas si trudna 😁
url=https://lilypie.com]
Zlato tako ti je i meni popiskim se i idem u sobu da legnem i spavam kad ono opet osjecaj da mi se piski a na kraju nista..mozda su nam i bebe nisko ne znam..upala nije definitivno..ne znam kak kod drugih al ja kad si sjedim neko vrijeme i kad se dignem tak sam ko robot sve me boli,kriza,noge i kao pritisak u trbuhu kod jajnika dok se ne uspravim i malo rashodam onda mi je ok..je kome mozda isto tak?
Meni je to ako duze hodam ili ako se duze vozim u autu... Kriza, noge, pritisak u trbuhu... Bljak osjecaj
Prvi stimulirani 3mj2018
27 jajnih stanica
Hospitalizacija radi hipera
5 oplodenih
Samo 1 blastica
Fet 22.dan ciklusa
5dnt 🍼
Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
9 1tt otkucaji 2 srceka💕
15tt dva pisulinca
Zlato pa dobro beba se tak nutra okrece pa svasta radi..☺️Ja svoju osjetim malo ispod pupka onak smjesni osjecaj koda me iznutra draga🤗
I mene kad dugo sjedim sve boli, pogotovo u autu😏 jos sad polazem vozacku i uzas mi je vozit svaki dan po 2 sata .. dobro pa sam brzo gotova uff
Sta vi radite, meni je tako dosadnoo
MalaTajna po menstruaciji 27.3. al mi je na prvom pregledu doktorica rekla da je beba za 2 tjedna manja, vidjet ću sad u četvrtak kaj će mi doktor reći.
Tamsi ma ja mogu jesti, ništa mi se ne gadi nego nemam baš neke volje za jelom i nemam nikakvih želja. Znaš ono kad si misliš kaj bi mogla jest pa ti nešto sine, e meni ništa 😀 ma proći će i ta faza, možda i bolje da je za sad tako bar se nisam udebljala još 😊
Ja baš idem čistiti papriku za ajvar 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji