Croatina ja još nisam obavila tu pretragu, ali sam pitala sad kad sam vadila običnu krvnu sliku i meni je sestra rekla da mi prvo vade krv natašte pa to popijem pa mi onda vade krv za sat vremena i onda ponovo za sat, znači ako prvi put vadiš u 7, u 9 si gotova. S tim da mi je rekla da ne moram bit tamo, ali to valjda sve ovisi di se vadi i o njima tamo. Ja sam blizu pa sam mislila otić doma i vratit se na vađenje, bit će mi lakše doma.
Tonka ja mislim da to tak nema veze, ja jedem isto sve i svašta i sad kad sam vadila običan šećer bio mi je 4,30 natašte, znači idealan s tim da sam dan prije izbjegavala samo slatko, sve ostalo sam normalno jela, a dva dana prije sam se ubila u slatkom.
Ko ima manji prosjek place ne dobije tih 4000 kn??😂 Kissy... Zaba frisko pogledala nista ni kapnulo..
Ni kod mene nista jos 😭 ja dosta ugljikohidrata jedem..nije sad bas na tone al ono..svaki dan bude nešto zastupljeno..to cu morat ukinit..al sta onda da jedem? Samo zelenjavu i kuhano meso 😱😭
Aa meni stoji u najavi..nije sjelo..imate pravo..za ovaj mj nesto vise..nemres to znat jer to ovisi koliki ti prosjek izracunaju na hzzou..pa ovisi o radnim satima taj mjesec i tolko dobijes..nis ti ne znaci kak su drugi dobili :D fakat je individualno :D
Napravi si e građanin, tamo ti stigne obavijest dan ranije kolko ti je hzzo odredio i uputio na racun
Malac ajde dobro onda..znaci nije da poslije drugog vadenja cekam jos 2 sata?
Da ovdje nis ne daju..a ja sam mislila do super konzuma preko puta malo prosetat po kiku i ponovo se nazivcirat kak su digli cijene, a zadrzali kinesku kvalitetu 🙄🙄🙄🙄 uredili trgovine diljem hrvatske pa zabrijali da su ekskluziva 🙄🙄
Croatina ne, imaš 3 vađenja, prvo je natašte, drugo je sat vremena nakon tekućine i treće je 2 sata nakon tekućine, znači npr. natašte vadiš u 7, popiješ takućinu, drugo vađenje ti je onda u 8 i treće vađenje je u 9 i možeš ić papati 😀
Meni je sjelo jednako ovaj i prosli put..
Croatina slazem se za Kik pre strasno kako znaju napucat cijene 😕
Ma cure moje, osim ako bas ne moras ja mislim da sve treba jesti. I ugljikohidrate i meso i povrce i slatkise i sve. Sve to ima svoju svrhu. I ako u necemu uzivas a nemas indikaciju dne jedes to onda treba uzivati. Ja bas uzivam u hrani. I svo zlo bilo u tome ako budem morala drzat djetu izdrzat cu za svog bebaca 😊 samo me strah da ne bude povisen secer u smislu da je do sad vec mogao naskodit djetetu 😤
Tonka mene taj kik ko kik ne zivcira..ne idem tam i bok..al me zivcira, maaaa grozomorno me nervira kad mi ljudi dolaze u babinje s robicom iz kika..kao da prođu jeftinije, a razlika u cijeni je sad ravna nuli naspram recimo C&A, a kvaliteta je ocajna..jos bodeki boze pomozi..al hlacice, majicice i sve ostalo je da se ubijes 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ prije je bodi u kiku kostao 24.90kn, u c&a 29.90, sad kostaju i u kiku i u c&a 29.90 i tak sva robica..sve se izjednacilo, a kvaliteta neusporediva
Sad sam se raspizdila 😂😂😂😂
Hahahaa ma znam, ne kupujem ja uopce odjecu nikakvu tamo, imam neku pidzamu jedino i ok je😂 nego ove sitnice za kucu neki ukrasi i slicno, pa mogu tako bilo di uzet cijena je ista.. no dobro 😆 i mene to raspali 😠😠😡😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji