Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LUNA
    19. Studeni 2018. 15:06

croatina

Luna pa daj me nemoj zezat..i kaj sad? Ona dijeta 1800 kcal? A secer na kks ti je bio ok? Kolko si kila do sad dobila?

Ne znam ,vidit cu sta ginekolog kaze..na kks mi je bio 5,6 al tamo je referentna vrijednosti bila max 6..valjda za ovaj ogtt smanje dovoljni maksimum 😒  ne znam ti za kile, do sad sam imala tri vaganja kog ginekolaga i bilo mi je ovako - 70kg, 67,5kg, 71kg pa sad s obzirom da sam isla u minus s kilama ne znam jel se to računa da sam dobila 1kg ili 3,5 

malac_28
    19. Studeni 2018. 15:09

Trebalo bi svima sjest danas samo ovisi od banke do banke, poslije 18 bi trebalo svima bit uplata na računu. Ja sam evo već drugi mjesec dobila 4257 kn, to je maksimum za one kojima je prosjek plaće viši. 
    Luna ja se isto bojim tog nalaza makar mi je sad šećer bio super kad sam vadila krv. Možda te neće odmah stavit na dijetu, a bolje i da znaš i da jedeš sukladno tome nego da nedaj Bože nešto ne bude kasnije dobro, tako da samo pozitivno, bit će sve ok ☺️

LUNA
    19. Studeni 2018. 15:13

Ma sto je najace ja uopce nisam ljubitelj slatkog niti ga jedem..ni sok ni nista, cak ni kavu ne secerim..ako sta pojedem slatko to je maksimalno jednom mjesecno..pa sta bi bilo da jedem 😱
    Jos me ovi s komplikacijama zivciraju, očito nece bit svima isti dan..koji kreteni..jos mi je ovaj mjesec prvi put puni iznos pa me bas zanima 

Timi95
    19. Studeni 2018. 15:19

Ocito slatko nema veze.. i ugljikohidrati podizu secer.. vidjet ces sta ce ti gin reci..
    Ma mora bit danas, bit ce tokom dana.. kako kome. Meni je jednom doslo odmah iza 13h, i ostale pute iza 15h

croatina
    19. Studeni 2018. 15:28

A daj reci..dodes tam i vadis natašte pa za sat vremena pa opet pijes i onda cekas 2 sata pa vadis zadnji put? Ili sat za satom ide vađenje? Daj e neda mi se fakat solo cubit među starcima..jos citam da ne smijes bas setat puno..onak wtf 😳
    I 24h prije ne smijem vjezbat..ma daj e totalno sam se ukakala sad od ovih uputa 

Tonka185
    19. Studeni 2018. 15:29

Bit ce ti danas uplaceno ne brini 😉
    Al vidis ti ni ne jedes slatko, niu se bas ni udebljala, sa me jos vise strah😭😭 ja te ugljikohidrate i nezdravu hranu tamanim kao luda.jedem i zdravu i nezdravu al u nezdravoj bas ono uzivam i to cesto. A nista, pripreman se na katastrofa nalaz pa sta bude 😩

Timi95
    19. Studeni 2018. 15:35

Tonka185

Bit ce ti danas uplaceno ne brini 😉
    Al vidis ti ni ne jedes slatko, niu se bas ni udebljala, sa me jos vise strah😭😭 ja te ugljikohidrate i nezdravu hranu tamanim kao luda.jedem i zdravu i nezdravu al u nezdravoj bas ono uzivam i to cesto. A nista, pripreman se na katastrofa nalaz pa sta bude 😩

Ma ne mora znaciti da ce tvoj pokazat nesto lose.. svatko je drugaciji.. 
    Kako vi stojite sa zgaravicom? 🙄

dreamcatcherrr
    19. Studeni 2018. 15:38

Joj žgaravica Tamsi ! Mislim da će nam beba imati kosu do straznjice koliko me muči žgaravica, užas! Bilo što da pojedem mene muči. Doktorica mi je dala onaj Reduflux pomogne mi malo ali ne želim baš da se kljukam 😭

Kristina 30
    19. Studeni 2018. 15:41

Ja sam bila izbacila kruh,tjestetine,slatko,nisam uopce pila nikakav sok osim voda s limunom,stres i secer mi se smiril,sad jedem sve i jedem kaj mi se jede. Danas napravila knedle od sljiva 3 sam potamanila,jos bi bilo sve dobro da me trtica ili kaj vec ne boli,cijela desna noga me boli od te boli..Danas sam bila na vadenju krvi za kontrolu stitnjace,dodem doma curka kuri 39,4 ima jaku upalu grla,sve po svud guzva,svi bolesni,puna cekaona djece,samo mi hoda po glavi da se nadam da nisam nist negde ja sad pokupila kakav virus😑

Kristina 30
    19. Studeni 2018. 15:41

Ja sam bila izbacila kruh,tjestetine,slatko,nisam uopce pila nikakav sok osim voda s limunom,stres i secer mi se smiril,sad jedem sve i jedem kaj mi se jede. Danas napravila knedle od sljiva 3 sam potamanila,jos bi bilo sve dobro da me trtica ili kaj vec ne boli,cijela desna noga me boli od te boli..Danas sam bila na vadenju krvi za kontrolu stitnjace,dodem doma curka kuri 39,4 ima jaku upalu grla,sve po svud guzva,svi bolesni,puna cekaona djece,samo mi hoda po glavi da se nadam da nisam nist negde ja sad pokupila kakav virus😑

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.