Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    oppa
    19. Studeni 2018. 14:32

dreamcatcherrr

i ja kikirikija mogu na tone 😂

Uuu u daaaaa i kikiriki... To samo svekrva kupuje panonda kod nje to obje maštrafimo sto na sat 😁😁 ja se sva srrća ne sjetim kupiti 😁😁

LUNA
    19. Studeni 2018. 14:32

Ni meni jos nije uplaceno, Erste banka sam..a evo i nalaza..nema cipsa za mene izgleda 😭😟

debeljuca
    19. Studeni 2018. 14:46

Luna vec sam mislila da nisam papire odnjela..a bas su bezobrazni..imaju neki ljudi obaveze tipa kredit i sl.ako drzava nije tocna mi moramo biti..sad me fakat ljute

LUNA
    19. Studeni 2018. 14:52

debeljuca

Luna vec sam mislila da nisam papire odnjela..a bas su bezobrazni..imaju neki ljudi obaveze tipa kredit i sl.ako drzava nije tocna mi moramo biti..sad me fakat ljute

Pa da, čini mi se ako nije do sad da nece ni sjest danas nego tek sutra 😤 vec je skoro 3 a jos nista

Babyq
    19. Studeni 2018. 14:54

Niš danas.Sta ne sjeda isti dan svima?

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

Tonka185
    19. Studeni 2018. 14:57

LUNA

Ni meni jos nije uplaceno, Erste banka sam..a evo i nalaza..nema cipsa za mene izgleda 😭😟

Luna ko zna kakav ce moj nalaz biti tako da, suosjecam sa tobom😰 jel to nosis ginekologu nalaz onda ili kako dalje? Meni je moja rekla da joj posaljem whatsappom nalaz kad bude

debeljuca
    19. Studeni 2018. 14:59
    Pa trebalo bi!! 🥵
    Pa trebalo bi!! 🥵
    croatina
    19. Studeni 2018. 15:00

Luna pa daj me nemoj zezat..i kaj sad? Ona dijeta 1800 kcal? A secer na kks ti je bio ok? Kolko si kila do sad dobila? 

LUNA
    19. Studeni 2018. 15:01

Tonka185

LUNA

Luna ko zna kakav ce moj nalaz biti tako da, suosjecam sa tobom😰 jel to nosis ginekologu nalaz onda ili kako dalje? Meni je moja rekla da joj posaljem whatsappom nalaz kad bude

Bas me sad strah..ja imam pregled u cetvrtak pa cu mu nosit da vidi..onda ne znam, valjda ce on procijenit sta dalje..a bas sam imala osjecaj da ce bit poviseno 😭 

Timi95
    19. Studeni 2018. 15:03

Ciao curke.. ja isto jedem ko da nikad nisam jela i stalno sam gladna.. sinoc smo isli na pizzu i cijelu sam pojela do mrvice, tako me bilo sram 😅 i uopce nisam imala osjecaj da sam nesto jela hahah i kad smo dosli doma mi je decko morao skidat hlace 😂 
    Ni meni nije jos doslo od komplikacija.. al nekad je poslije 13h, nekad poslije 15h.. erste banka sam.. vjerovatno ce sad poslije 15h 😊
    Joj pa vidi secer 😏 pripazi malo.. ja jos nisam radila to za secer, a jedem dosta slatkog.. mozda ce mi dat sljedeci put

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.