i ja kikirikija mogu na tone 😂
Uuu u daaaaa i kikiriki... To samo svekrva kupuje panonda kod nje to obje maštrafimo sto na sat 😁😁 ja se sva srrća ne sjetim kupiti 😁😁
Ni meni jos nije uplaceno, Erste banka sam..a evo i nalaza..nema cipsa za mene izgleda 😭😟
Luna vec sam mislila da nisam papire odnjela..a bas su bezobrazni..imaju neki ljudi obaveze tipa kredit i sl.ako drzava nije tocna mi moramo biti..sad me fakat ljute
Luna vec sam mislila da nisam papire odnjela..a bas su bezobrazni..imaju neki ljudi obaveze tipa kredit i sl.ako drzava nije tocna mi moramo biti..sad me fakat ljute
Pa da, čini mi se ako nije do sad da nece ni sjest danas nego tek sutra 😤 vec je skoro 3 a jos nista
Niš danas.Sta ne sjeda isti dan svima?
https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8
Ni meni jos nije uplaceno, Erste banka sam..a evo i nalaza..nema cipsa za mene izgleda 😭😟
Luna ko zna kakav ce moj nalaz biti tako da, suosjecam sa tobom😰 jel to nosis ginekologu nalaz onda ili kako dalje? Meni je moja rekla da joj posaljem whatsappom nalaz kad bude
Luna pa daj me nemoj zezat..i kaj sad? Ona dijeta 1800 kcal? A secer na kks ti je bio ok? Kolko si kila do sad dobila?
Luna ko zna kakav ce moj nalaz biti tako da, suosjecam sa tobom😰 jel to nosis ginekologu nalaz onda ili kako dalje? Meni je moja rekla da joj posaljem whatsappom nalaz kad bude
Bas me sad strah..ja imam pregled u cetvrtak pa cu mu nosit da vidi..onda ne znam, valjda ce on procijenit sta dalje..a bas sam imala osjecaj da ce bit poviseno 😭
Ciao curke.. ja isto jedem ko da nikad nisam jela i stalno sam gladna.. sinoc smo isli na pizzu i cijelu sam pojela do mrvice, tako me bilo sram 😅 i uopce nisam imala osjecaj da sam nesto jela hahah i kad smo dosli doma mi je decko morao skidat hlace 😂
Ni meni nije jos doslo od komplikacija.. al nekad je poslije 13h, nekad poslije 15h.. erste banka sam.. vjerovatno ce sad poslije 15h 😊
Joj pa vidi secer 😏 pripazi malo.. ja jos nisam radila to za secer, a jedem dosta slatkog.. mozda ce mi dat sljedeci put
Sortiraj odgovore
Najstariji