Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zadranka86
    19. Studeni 2018. 11:51

Cure kad sidne kompl.ko ima moze ode obavjest...hvala curkee..

url=https://lilypie.com]

dreamcatcherrr
    19. Studeni 2018. 12:08

Jao ne spominjite pivu, da mi je sad jedan hladan Benediktiner 0.3 😭

debeljuca
    19. Studeni 2018. 12:32

Evo cure i mene..ja neznam dali je to na kraju bio ogtt jer mi ju uzela prvu krv i rekla da odem pojesti nesto..pa da 2sata cekam pa ici ponoviti krv..usto da sam dala urin..laborantica mi je rekla da je to skoro isto.. 🤨 ugl.u zgu je tako zima da sam jedva cekala doci doma..a sto se novaca tice mislila sam na to da trebamo prozore staviti,pofarbati sobu,kupiti kolica,krevet za nas..o to bu dosta doslo odjedanput na naplatu.mi nista ne uzimamo na rate i kartice nek sve na kes..i to bi nas ispalo oko40 za komplet sobu.. 😊ja sam odustala sad od prozora i nove sobe hehe

LUNA
    19. Studeni 2018. 12:45

Ne znam jel to to, znam samo da se trudnicama vadi tri puta..znaci moras imat tri vrijednosti, na taste, nakon sat i krajnju vrijednost nakon dva sata. Bio je sa mnom neki momak danas, isto radio ogtt i njemu su vadili na taste i nakon dva sata. 

LUNA
    19. Studeni 2018. 12:46

I ja nisam smijela nigdje otic i nista pojest..tako da ne znam..

croatina
    19. Studeni 2018. 12:48

Meni su sjele komplikacije..erste
    Dreamcatcher joj ja bi cips jela 😳😳 ove reklame na tvu za lays me ubijaju 😂😂😂 a reklama je tak debilna..zabava je tu gdje je lays..onak..da se ljudi zabavljaju uz cips alkoholna industrija bi propala 😂😂

malac_28
    19. Studeni 2018. 12:51

Zadranka meni su sjele komplikacije 😀

malac_28
    19. Studeni 2018. 12:54

Croatina sad sam vidjela da si i ti napisala za komplikacije, ja sam pbz banka. Ja obožavam čips, ali mi poslije bude baš teško u želucu pa ga izbjegavam. 😏

debeljuca
    19. Studeni 2018. 12:59

Ja sam erste i nisu mi jos sjele

Kristina 30
    19. Studeni 2018. 13:03

ZCroatina imas na fb stranicu https://m.facebook.com/tetra.pelene/?ref=bookmarks
    Ne znam di sam jos gledala jer dok na nekaj zapilim onda vise ni sama ne znam di sam vidla.. 
    Ja cu kupit ove

A za vino i pivu,ja popijem dcl crnog ili 2 dcl pive zavisi koja zelja mi dode..ne uvijek ali popijem si..jedino znam da se zestoko ne preporuca.
    Mene danas rasturaaaa trtica,kraljeznica boli za poludit

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.