Jutro cure... dan je stvoren za izlezavanje. Snjeg nam pada od sinoc. Ja sam bila na putu 2 dana i vratim se sinoc a iznenadjenje u sobi. Muz sastavio krevetic i na zid stavio stol za presvlacenje 😍 i onda kaze da sam ja nestrpljiva i da ima jos vremena 🙈
https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png
Luna blago se tebi... Ja isto moram ići na taj ogtt, a neda mi se.
Malac 😂😂 trudničko pamćenje 😀😀
Kristina ti si čini ni se spomenula da si popila deci vina... 😊 Stvarno? Hahha sad ću zvučati ko dijete: a jel smijemo deci vina? 😂😂 Mm i ja sno jučer baš pretakali u boce naše domaće, prvi put radili 😉😉 i tako je finoooo mirišalo. Sline su mi curile 😀😀 valjda sam gutljaj sam uzela da provjerim 😁😁 jel vrenje prestalo kad ono.... Mmmmm tako dobro.. Doduše jest da mi se odmah zamantalo hahah jer nisam pila ne pamtim od kad,.. Ali taj fini miris.. Još me proganja 😀😀😀😀😀
Jutro cure… dan je stvoren za izlezavanje. Snjeg nam pada od sinoc. Ja sam bila na putu 2 dana i vratim se sinoc a iznenadjenje u sobi. Muz sastavio krevetic i na zid stavio stol za presvlacenje 😍 i onda kaze da sam ja nestrpljiva i da ima jos vremena 🙈
Prelijepo iznenađenje 😍
Da, dan je za dekicu i nešto fino toplo za piti.
Ja ću ipak prkositi tome i nakon što objesim veš izaći do dućana (imam kaj do njega šetat) ali laganini..
Jutro curke.. eto luna drago mi da dobro zavrsila ogtt,drzimo fige da nisi previše slatka.. Kika i meni zelja jucer nakon sto se ubila u piti od jabuke,dosla za malo domaćeg vina.. imamo svoje..ali nisam ipak😁 STA SMIJEEEEEEEMOOOOOO? 😍😍😍
Meni dode casu piva popit kad se najedem neceg slanog ufff.. Otici cu u dva po nalaze, bas me zanima rezultat. Kad sam popila tu slatku vodu, mali poceo skakat u stomaku..valjda ga "pukla" ta glukoza 😂 ajme pre smijesno je bilo..nikad ga toliko intenzivno nisam osjetila 😂
Oppa, da, ja sam pricala da me prepone bole. Bas bezvezan osjecaj, nekako mi smeta pri hodanjumevo kad odmorim lakse je al kad malo duze stojim odma me to uhvati 😤 ma svasta sam citala pa se tjesim tu da vidim da nisam jedina 😇 rekla sam to doktorici prosli put al kako je sve bilo ok u nalazu nije mi nista govorila za to pa smatram da nije nista 😊
Luna bas super da si dobro podnijela ogtt 😊😊 jesi se narucivala za to ili? I koliko dugo je trajalo? Jesi sta pila u medjuvremenu itd? I jesi se pazila prije toga? Uh jesam te izresetala 😂
Malu aaawww kod tebe idila snjeg, dragi sklopija bebine stvari, baas aaw 😍😍😍😍😍 ja bi snjeeeeg 😭
Kaj sam ja jedina kaj se ne bediram oko case piva 😂😂😂😂 mm i ja smo bas strastveni ljubitelji pive..i bas pivopije 😁 kad mi dode zelja popijem casu pive i bok..ne napijem se, nit mislim da to bebi skodi..to nije na dnevnoj bazi, ni ja tjednoj..evo dogodilo se mozda triput u ovih 6mj 😁
Cure jeste razmisljale o planu poroda? http://www.roda.hr/portal/trudnoca/trudnoca-kroz-tromjesecja/plan-poroda.html
Bute nosile to sa sobom? Navodno vise dozive kad je to u pisanom obliku jer valjda razmisljaju na nacin da si to pisala kad si bila pri svijesti 😂😂 a ne kad se između trudova dereš 😂😂
Oppa, da, ja sam pricala da me prepone bole. Bas bezvezan osjecaj, nekako mi smeta pri hodanjumevo kad odmorim lakse je al kad malo duze stojim odma me to uhvati 😤 ma svasta sam citala pa se tjesim tu da vidim da nisam jedina 😇 rekla sam to doktorici prosli put al kako je sve bilo ok u nalazu nije mi nista govorila za to pa smatram da nije nista 😊
Luna bas super da si dobro podnijela ogtt 😊😊 jesi se narucivala za to ili? I koliko dugo je trajalo? Jesi sta pila u medjuvremenu itd? I jesi se pazila prije toga? Uh jesam te izresetala 😂
Malu aaawww kod tebe idila snjeg, dragi sklopija bebine stvari, baas aaw 😍😍😍😍😍 ja bi snjeeeeg 😭
Nisam se nista pripremala, sinoc jela u 19 zadnji put i to je to. Ne treba se narucivat jer se radi u laboratoriju gdje inace vadis krv, i nista ti drugo ne rade osim vadenja krvi..imala sam na uputnici jos i kks, zeljezo i svasta uz ogtt. Dosla odmah u 7, izvadili mi na taste, popila tu vodu i onda nakon sat pa nakon dva. I morala sam tamo sjedit, nema setanja, i zvakace gume i bombone mi je naglasila sa ne uzimam, a od te vode nisam ni imala nista zelju ni jest ni pit..i to je to. Malo je dosadno cekat al uvijek netko ulazi pa sam proucalava ljube 😂😂😂
Croatina plan poroda? Stvarno? Plan mi je da preživim 😂 i da beba bude dobro. Nisam još ništa o tom danu D razmišljala ali imam dvije tri babice poznanice i sve ću ih ispitati da vidim uopće ima li tu vajde 😀
Tonka vidiš mene ti ujutro boli, nakon kaj se dignem iz kreveta. Sad sam bila u šetnji i više nema boli 😁 drago mi je jer mi se ne sviđa. Nekak mutav osjećaj. Ono ko da sam imala odnose cijeli dan bez prestanka pa samn odrvenila 😂😂
A to kj se vina i pive tiče ja isto mislim da bi se moglo uzet nekad. Zašto ne? Ta nije da se oblokavamo.. Ne znam, evo ja nisam dosad uzimala ništa a moram priznati da me privuče taj miris😊
Nekak si mislim valjda zdravije to nego svi mogući nazovi vitamini/kemijski pripravci. ..
Sortiraj odgovore
Najstariji