Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Malu
    19. Studeni 2018. 09:41

Jutro cure... dan je stvoren za izlezavanje. Snjeg nam pada od sinoc. Ja sam bila na putu 2 dana i vratim se sinoc a iznenadjenje u sobi. Muz sastavio krevetic i na zid stavio stol za presvlacenje 😍 i onda kaze da sam ja nestrpljiva i da ima jos vremena 🙈

https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png

oppa
    19. Studeni 2018. 09:44

Luna blago se tebi... Ja isto moram ići na taj ogtt, a neda mi se.
    Malac 😂😂 trudničko pamćenje 😀😀
    Kristina ti si čini ni se spomenula da si popila deci vina... 😊 Stvarno? Hahha sad ću zvučati ko dijete: a jel smijemo deci vina? 😂😂 Mm i ja sno jučer baš pretakali u boce naše domaće, prvi put radili 😉😉 i tako je finoooo mirišalo. Sline su mi curile 😀😀 valjda sam gutljaj sam uzela da provjerim 😁😁 jel vrenje prestalo kad ono.... Mmmmm tako dobro.. Doduše jest da mi se odmah zamantalo hahah jer nisam pila ne pamtim od kad,.. Ali taj fini miris.. Još me proganja 😀😀😀😀😀

oppa
    19. Studeni 2018. 09:46

Malu

Jutro cure… dan je stvoren za izlezavanje. Snjeg nam pada od sinoc. Ja sam bila na putu 2 dana i vratim se sinoc a iznenadjenje u sobi. Muz sastavio krevetic i na zid stavio stol za presvlacenje 😍 i onda kaze da sam ja nestrpljiva i da ima jos vremena 🙈

Prelijepo iznenađenje 😍 
    Da, dan je za dekicu i nešto fino toplo za piti. 
    Ja ću ipak prkositi tome i nakon što objesim veš izaći do dućana (imam kaj do njega šetat) ali laganini.. 

Kristina-39.Zg
    19. Studeni 2018. 10:12

Jutro curke.. eto luna drago mi da dobro zavrsila ogtt,drzimo fige da nisi previše slatka.. Kika i meni zelja jucer nakon sto se ubila u piti od jabuke,dosla za malo domaćeg vina.. imamo svoje..ali nisam ipak😁 STA SMIJEEEEEEEMOOOOOO? 😍😍😍

LUNA
    19. Studeni 2018. 10:25

Meni dode casu piva popit kad se najedem neceg slanog ufff.. Otici cu u dva po nalaze, bas me zanima rezultat. Kad sam popila tu slatku vodu, mali poceo skakat u stomaku..valjda ga "pukla" ta glukoza 😂 ajme pre smijesno je bilo..nikad ga toliko intenzivno nisam osjetila 😂

Tonka185
    19. Studeni 2018. 11:01

Oppa, da, ja sam pricala da me prepone bole. Bas bezvezan osjecaj, nekako mi smeta pri hodanjumevo kad odmorim lakse je al kad malo duze stojim odma me to uhvati 😤 ma svasta sam citala pa se tjesim tu da vidim da nisam jedina 😇 rekla sam to doktorici prosli put al kako je sve bilo ok u nalazu nije mi nista govorila za to pa smatram da nije nista 😊
    Luna bas super da si dobro podnijela ogtt 😊😊 jesi se narucivala za to ili? I koliko dugo je trajalo? Jesi sta pila u medjuvremenu itd? I jesi se pazila prije toga? Uh jesam te izresetala 😂
    Malu aaawww kod tebe idila snjeg, dragi sklopija bebine stvari, baas aaw 😍😍😍😍😍 ja bi snjeeeeg 😭

croatina
    19. Studeni 2018. 11:17

Kaj sam ja jedina kaj se ne bediram oko case piva 😂😂😂😂 mm i ja smo bas strastveni ljubitelji pive..i bas pivopije 😁 kad mi dode zelja popijem casu pive i bok..ne napijem se, nit mislim da to bebi skodi..to nije na dnevnoj bazi, ni ja tjednoj..evo dogodilo se mozda triput u ovih 6mj 😁
    Cure jeste razmisljale o planu poroda? http://www.roda.hr/portal/trudnoca/trudnoca-kroz-tromjesecja/plan-poroda.html
    Bute nosile to sa sobom? Navodno vise dozive kad je to u pisanom obliku jer valjda razmisljaju na nacin da si to pisala kad si bila pri svijesti 😂😂 a ne kad se između trudova dereš 😂😂

LUNA
    19. Studeni 2018. 11:21

Tonka185

Oppa, da, ja sam pricala da me prepone bole. Bas bezvezan osjecaj, nekako mi smeta pri hodanjumevo kad odmorim lakse je al kad malo duze stojim odma me to uhvati 😤 ma svasta sam citala pa se tjesim tu da vidim da nisam jedina 😇 rekla sam to doktorici prosli put al kako je sve bilo ok u nalazu nije mi nista govorila za to pa smatram da nije nista 😊
    Luna bas super da si dobro podnijela ogtt 😊😊 jesi se narucivala za to ili? I koliko dugo je trajalo? Jesi sta pila u medjuvremenu itd? I jesi se pazila prije toga? Uh jesam te izresetala 😂
    Malu aaawww kod tebe idila snjeg, dragi sklopija bebine stvari, baas aaw 😍😍😍😍😍 ja bi snjeeeeg 😭

Nisam se nista pripremala, sinoc jela u 19 zadnji put i to je to. Ne treba se narucivat jer se radi u laboratoriju gdje inace vadis krv, i nista ti drugo ne rade osim vadenja krvi..imala sam na uputnici jos i kks, zeljezo i svasta uz ogtt. Dosla odmah u 7, izvadili mi na taste, popila tu vodu i onda nakon sat pa nakon dva. I morala sam tamo sjedit, nema setanja, i zvakace gume i bombone mi je naglasila sa ne uzimam, a od te vode nisam ni imala nista zelju ni jest ni pit..i to je to. Malo je dosadno cekat al uvijek netko ulazi pa sam proucalava ljube 😂😂😂

oppa
    19. Studeni 2018. 11:36

Croatina plan poroda? Stvarno?  Plan mi je da preživim 😂 i da beba bude dobro. Nisam još ništa o tom danu D razmišljala ali imam dvije tri babice poznanice i sve ću ih ispitati da vidim uopće ima li tu vajde 😀
    Tonka vidiš mene ti ujutro boli, nakon kaj se dignem iz kreveta. Sad sam bila u šetnji i više nema boli 😁 drago mi je jer mi se ne sviđa. Nekak mutav osjećaj. Ono ko da sam imala odnose cijeli dan bez prestanka pa samn odrvenila 😂😂
    A to kj se vina i pive tiče ja isto mislim da bi se moglo uzet nekad. Zašto ne? Ta nije da se oblokavamo.. Ne znam, evo ja nisam dosad uzimala ništa a moram priznati da me privuče taj miris😊

oppa
    19. Studeni 2018. 11:38

Nekak si mislim valjda zdravije to nego svi mogući nazovi vitamini/kemijski pripravci. .. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.