Debeljuca ja jos gledam one tetra pelene od bambusa sve to ok al 3 kom 45 kn ili mozda vise ne znam,meni je to nekak skupo s tim da mi 3 ne budu dosta tako da sam nasla obicne bijele pamucne tetra(svedske) pelene 10 kn komad,imam ih jos par od prve cure 11 god su stare al su ko nove tak da mi i one budu posluzile,pa gazice..i tak pricam s mamom i pricam joj za te pelenice a ona se meni smije i kaze danas ti je luksuz imati dijete😂jer stalno zbrajam kaj sve jos trebam..ja velim pa jeje a sta ces🤗to su nasa zlata svega vrijedna☺️
Joj super kad imas i znas sta ti treba od prije..meni je prvo i posvadjala se danad s deckom jer sam htijela da se soba sredi ali to neide bas tako..rekla sam mu da mislim da sam mu samo teret jer samo razmislja da nece biti dosta novaca..poludila..tak da nisam bas happy al jbga
Debeljuca moj je jos gori..ja s prvim trudnocom nisam radila nigdje,mm je radil al imal je malu placu nekak onda nismo razmisljali o tome dal cemo imati ili ne i prezivjeli smo,nije dijete toliko skupo koliko dok krene u skolu..onda te opeljese sa svih strana..a sad ja radim i imam super placu i da se on vrati iz njemacke i da se tu negde opet zaposli bilo bi nam dosta al on samo razmislja o tome kak bude zasluzil i pruzal nam sve kaj nam treba,ja ga shvacam,al gore je vec promjenil xy poslova i samo ide uvijek tu di bude vise dobil to me izluduje..cekam da curka tu zavrsi skolu pa da odemo svi skupa gore jer mi se iskreno tak vise ne zivi.. on gore ja tu,super bude to pa 3 mj bude doma onda mi bude valjda i zivce popil do kraja jer sam naviknuta na to da ga nema😂al pare su uvijek problem di god..
Debeljuca moj je jos gori..ja s prvim trudnocom nisam radila nigdje,mm je radil al imal je malu placu nekak onda nismo razmisljali o tome dal cemo imati ili ne i prezivjeli smo,nije dijete toliko skupo koliko dok krene u skolu..onda te opeljese sa svih strana..a sad ja radim i imam super placu i da se on vrati iz njemacke i da se tu negde opet zaposli bilo bi nam dosta al on samo razmislja o tome kak bude zasluzil i pruzal nam sve kaj nam treba,ja ga shvacam,al gore je vec promjenil xy poslova i samo ide uvijek tu di bude vise dobil to me izluduje..cekam da curka tu zavrsi skolu pa da odemo svi skupa gore jer mi se iskreno tak vise ne zivi.. on gore ja tu,super bude to pa 3 mj bude doma onda mi bude valjda i zivce popil do kraja jer sam naviknuta na to da ga nema😂al pare su uvijek problem di god..
Zato ne opterecuj se kak ni on,sve bude sjelo na svoje s vremenom..kad bebica dode sve bude islo svojim tokom..😇
Dobro jutro mame i bebice.. Evo da se i ja mlo raspišem jer već dugo nisam, a tišti me mnogo toga 😀 prije svega, Kristina žao mi je zbog loših vijesti.. I ja sam čula neke loše pa mi je pozlilo. Sinoć su mi rekli da je poznanica rodila mrtvu bebu 😢😢😢 detalje ne znam. To mi je bilo dovoljno da mi padne mrak na oči. Samo se molim da svi rode zdravu djecu i da im ništa od zdravlja ne fali. Sve ostalo nije bitno. Kao ni taj novac o kojem pišete. Džaba vam i milijuni ako imate bolesnu djecu i nema pomoći ili ste sami u nevolji.
Ali dobro, da se maknemo od tih sivih tema ja sam još u krevetu i lijena dići se iako sam već bila i n wcu i svašta nešto.
Netko je spomenuo da ga prepone bole, evo i ja sam tu 😒😒 prvi put jutros to osjetih. Bezveze 😫😫
Ne znam šta bih doručkovala a do dućana mu se i ne ide. Kiša pada i hladno je. 😣
Hahha, kakav grozan dan. Ali bar mi se moja ritalica javlja. Kod mene je posteljica straga tako da sve osjetim jako intenzivno i one majke koje rijetko osjete svoje bebice heheh ne poznaju ovaj osjećaj. Mislim da kad izađe van da ću imat i dalje osjećaj kao da mi rošta po trbuhu 😁😁😁
I još sam jedna sitnica ili dvije 😊 imam, puno toga za ispisati. Dragi mi se pobunio da kako ja to dišem tako glasno, kaj mi je. Hahah užas kako me nos muči stalno. A ja njemu, e pa dragi budeš se istrpio još tri mjeseca. (očito nije svjestan kak mene to živcira)
Hmm hmm još, nešto htjedoh napisati,. Aha, popis za bolnicu i ino. Od tih popisa sam se sva izbezumila. Dosad nisam razmišljala puno o tom danu 😁😁 ali nakon svih tih silnih popisa i svega malo mi ipak u podsvijest se uvukao taj dan 😣
Dobro jutro mame i bebaci 😊
Kristina jako mi je žao zbog gubitka ..
U zadnje vrijeme sam baš razmisljala kako čovjek koliko god da ima želi još više. Slažem se sa Oppom toliko je bolesne djece, nesložnih brakova i ostalo. Bitno je da dijete vidi ljubav i poštovanje u kući, a novci kako dođu tako i odu 😉
Od ovih silnih popisa ja sam sanjala sinoc da sam rodila. Al to je tako super izgledalo, kad sam počela rađati tu mi prestaje svako sjećanje , dok je iduće kako držim bebu 😂 Najgore dijelove očigledno sam zatomila
Oppa pa bome ni ja nisam tak intenzivno razmisljala o tome, al bas me sad stislo nekak..imam potrebu kupit te higijenske potrepstine za rodiliste, maleckoj robicu oprat, ispeglat i slozit, da to ceka sve spremno..ovak imam osjecaj da je sve na divljaka i nis mi nije pod kontrolom..
A nemrem ni spremit njenu robu jer je sinovo u komodi u nasoj sobi, a mrsko mi je preselit mu robu u njegovu sobu jer tu ga i presvlacim i sve..najsretnija bi bila da mogu jos jednu djecju komodu strpat u sobu nasu, al nemam kam s njom fakat..
Kristina nisu li svedske pelene one za siroko povijanje? Nisu one od tetra materijala vec punjene pamucne kak bi rekla..gotove pelene..vise slice platnenim pelenama :)
Moj sin je ludio na tu pelenu..kao nosili preventivno zbog kukica..al na kraju jako malo jer ga je to uzasno zivciralo 😂
Ja sam uzela dio tetri u pepcu..budem vidjela sad kad ih operem kakve jesu..6kn ili 7kn komad je bio pobojanih..a obicne su po 4kn..obicnih imam od sina jos tak da sam jos ove za gust uzela 😁😁
Ajme di si nasla bambusove tetre za 40kn 3 kom??? 😳😱 brrrrzo linkaj 😁😁 ja sam nasla 3 za 100 u malom anđelu, al one su pomijesane s pamukom, a ciste bambusove su u etherealu 45kn 1kom
Jutro.. danas je baš neki lijeni dan za ostat u pidžami i krevetu cijeli dan 😀
Kristina žao mi je zbog gubitka ☹️
Netko je spominjao bol u preponama, mene boli s desne strane i to cijelo vrijeme dok hodam 🙄 nije strašno, ali osjećam..
Kaj sam još htjela komentirat, stvarno ne znam 🙄😂
Jutro evo ja obavila OGTT.. Nije tako strasno, ona tekucina isto nije toliko uzasna nego je ima puno, ja mislim da je bilo pola litre sigurno..u onoj plasticnoj casi ko za pivo 😂 nalazi danas, al moram vidit hocu danas ili sutra po njih..
Sortiraj odgovore
Najstariji