Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • da.da
    07. Rujan 2018. 14:39

I jos novosti od danas... Mene je moja dr skinula sa crinonea ali mi je uvela utrice 2x2 tabl vaginalno. . I danas me poslala u pulu da vadim krv za duble kromosomski test (meni se cini da je taj test puno jeftinija verzija niftya). Nalaz ce biti za 7 dana :) 

Prvi stimulirani 3mj2018
    27 jajnih stanica
    Hospitalizacija radi hipera
    5 oplodenih
    Samo 1 blastica
    Fet 22.dan ciklusa
    5dnt 🍼
    Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
    9 1tt otkucaji 2 srceka💕
    15tt dva pisulinca

tata_me_zove_zlato
    07. Rujan 2018. 15:00

Dada, ja cu taj recept isprobati vec sutra ☺️

url=https://lilypie.com]

• da.da
    07. Rujan 2018. 15:22

tata_me_zove_zlato

Dada, ja cu taj recept isprobati vec sutra ☺️

Odlican je i mozes toga pojest tonu niti deblja niti ima velik glikemijski indeks da secer podivlja

Prvi stimulirani 3mj2018
    27 jajnih stanica
    5 oplodenih
    Samo 1 blastica
    Fet 22.dan ciklusa
    5dnt 🍼
    9 1tt otkucaji 2 srceka💕
    15tt dva pisulinca

• da.da
    07. Rujan 2018. 15:27

Evo jos jedan receptic:
    Muffini od spinata
    5 jaja izmutiti, dodati im 25 grama posnog sira, mladog spinata koliko god smjesa moze podnjeti a da ga ljepo oblozi, sacicu suncokretovih sjemenki (u lidlu su blizu kikirikija i kostaju vrecica par kn i nije bitno dali su slane), pola vrecice praska za pecivo, i dvije zlice maslinovog ulja... Sve dobro promjesati i s tom smjeson puniti silikonske kalupice (iz njih ih je najlakse izvaditi). Peci na 200 stupnjeva dok ne postanu zlatni. Za dorucak nema bolje stvari (po zelji se mogu dodati kockice sunke i na vrh ribanog sira) 

Prvi stimulirani 3mj2018
    27 jajnih stanica
    5 oplodenih
    Samo 1 blastica
    Fet 22.dan ciklusa
    5dnt 🍼
    9 1tt otkucaji 2 srceka💕
    15tt dva pisulinca

• da.da
    07. Rujan 2018. 15:28

250grama posnog sira
    Krivo sam gore napisala

Prvi stimulirani 3mj2018
    27 jajnih stanica
    5 oplodenih
    Samo 1 blastica
    Fet 22.dan ciklusa
    5dnt 🍼
    9 1tt otkucaji 2 srceka💕
    15tt dva pisulinca

Beba
    07. Rujan 2018. 15:43

Tata ,ima tako divnih ljudi da nekad čovjek ne može da povjeruje.
    Da da ,hvala ti na trudu,svakako ću ih isprobati ,to je sve ono šta ja mogu jesti. Bila sam jednom pravila sa bukovačama muffini i bili su odlični samo šta su bili sa brašnom.
    Šta se tiče crinone meni je dr tu u Puli reko da se poslije 15.tj mogu skinuti jer nema dokaza da poslije utječu na ishod.Skinuo me i sa andola.
    Kupila sam si vitamine elbaby,a kaže gđa u ljekarni da mogu i sa folacinom nastaviti jer u elbaby ga nema toliko. Vi još pijete folnu?

DANTE

Dreams
    07. Rujan 2018. 15:44

Beba nemam iskustva s tim ali se nadam da ćeš kroz skoro vrijeme naći više recepata i nekako se naviknuti na to... Vjerujem da ti je to sad teško :/ 
    Valentina već sam se zabrinula gdje si nam...neka ste se vi smjestili i želim vam lijep boravak u novom domu 🙂
    Tata jako lijepo od te osobe...nažalost uvijek tako bude da se prije pobudi netko dalji nego netko od koga si možda i očekivao pomoć ili gestu...u svakom slučaju lijepo je znati da još ima takvih ljudi...
    Cure jeste sad već podijelile sretne vijesti prijateljima? 

tata_me_zove_zlato
    07. Rujan 2018. 15:45

Ne pijemfolnu vise, od 13e nedelje femibion 2

tata_me_zove_zlato
    07. Rujan 2018. 15:47

Dreams, jasam svojim najblizima u starturekla jer znala sam da ce bit uzmene i u dobru i u zlu ne daj Boze. A ostali vec mogu videti i sami 😁

Dreams
    07. Rujan 2018. 15:47

I još pitanje.. Jel vam gin savjetovao te neke vitamine ili nešto..moja je pregledala krvnu sliku željezo i to i nije ništa rekla da pijem... Trebam li svejedno uzeti nešto za trudnice  može li mi štetiti ili? Do sada sam pila folnu koju također nije rekla da pijem... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.