Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    rosita
    27. Rujan 2018. 12:25

Često vidim sa cure po bolnicama imaju haljine koje im budu prekratke jer im trbuh previse povuce gore pa im se na kraju vide gacice a jadne to niti ne znaju pa zato ja sve isprobam s ruksakom kako bi bila sigirna da i poslje bude ok 😃😃😃 ludaaa🤰 

Slazem se da je nest skup a nije dugo u upotrebi. To je sminka i super je kada si možeš kupiti sve sta hoćeš ali nekad je praktičnost prva

Beaa
    27. Rujan 2018. 12:36

Ja sam se odlučila da nećemo kupovati neke skupe i nepotrebne stvari za bebu. Financijski nam to nije nikakav problem ali ne želim da kupujem npr body za bebu od 50€ jer je neka marka, suprugu sam rekla da markirano ne dolazi u obzir jer ne želim od početka da “trujem” dijete time da sve mora biti markirano i sa je to važno. Gnijezdo je npr lijepo ali ništa sto bebi treba. Jesam za to da se ulozi vise u madrac za bebu i tako neke stvari koje su stvarno potrebe i utiču na razvoj bebe. Danas se gleda na instagram i te mame što objavljuju stvari za bebu koje im šalju ne plaćaju ih one same a žene kao žene smo takve a joooj vidi sto je slatko to nam treba... najbitnije je da se bebi da punoooo ljubavi i nježnosti. 

Kristina 30
    27. Rujan 2018. 12:50

Meni je ovo prekrasno al preskupo i kratkotrajno..mozda si nesto takvo zasijem,imam masinu,materijal samo si punjenje kupim..mada se sad baziciram na adventske vjencice za stol i vrata,to si moram napraviti jer to prodajem pa bude islo ovo drugo u opticaj poslije..zene jos cu ja sivat jastuke pa cu ja prodavat😂

Kristina 30
    27. Rujan 2018. 12:54

Ne znam pod kojim kutem su nagnuti kimbaci u bolnici? Oko 30? To je kao najbolji polozaj za novorodencad da kao nisu na ravnom pa si moram podici tu stranu al se ne mogu sjetil pod kojim kutem mora biti..🤔

Beba
    27. Rujan 2018. 12:55

Bea potpisujem svaku riječ,zato ja imam muža koji smatra da bebi ništa ne treba😂 i sad mu je plan obić rođaka koji ima 5 muških unuka i već se ponudio da ako bude muško ima kod njih stvari😊. Općenito se previše baziramo na vanjštinu i materijalno jer je takvo društvo u kojem živimo.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• Wonderland19
    27. Rujan 2018. 12:57

Meni su one stvari Dada&rocco jako lijepe i na tim njihovim waaauu fotkama pozelis sve! A skupi uzas, stvarno jako pretjerano! 
    A sad sam isto u uvjerenje da necu kupovat nista nepotrebno nista pretjerano skupo! A sad, dalek je put  jos pred nams, vidjet cemo 😂
     isto imam prijateljicu koja siva, vec vidim da cu je sigurno zaposlit za neke stvari! 

Beaa
    27. Rujan 2018. 13:03

Beba moj bi sada kupovao da kažem da hoću sobu od 10.000€ , ali već sam rekla da neću markirano da bebu apsolutno ništa. Imaš onda za 3 godine dijete koje već svaku marku zna i u vrticu već selektira drugu djecu po odjeci, o školi da ne pričam. Ja sam za to da umjesto bacanja novca na takve stvari djetetu se otvori štednja pa da sa 20 ima dovoljno ako želi na privatni fax, putovanja, auto, stan. Sad jel treba kupovati najskuplje da bi ispao bolji roditelj. Ja sam uvijek za to da se ne fgleda na novac kada je obrazovanje, zdravlje u pitanju pa i putovanje, ostalo je sve bacanje novca. Današnje društvene mreže imaju los uticaj na psihu pa imaš mama koje si ne mogu dosta toga priuštiti pa se osjećaju loše i umisle sebi da su loše majke zbog toga. 

• Wonderland19
    27. Rujan 2018. 13:14

Skupe stvari nikoga ne cine boljim covjekom! U zivotu nece bas puno pomoc, mozda jedino u nekom plitkom povrsnom drustvu a sumnjam da to netko zapravo zeli! 
    Ma po tim drustvenim mrezama stvarno nema cega nema... 

Beba
    27. Rujan 2018. 13:22

Bea mm ne bi kupio ništa do mog termina,a šta se tiče skupih stvari ni on ni ja nemamo naviku to kupovat ,rađe odemo par puta godišnje na neko putovanje,iako se u tu pokušava uvijek uštekat ako ima nekog frenda u tom gradu di idemo🤦.
    Ali žalosti me kako se danas djeca odgajaju,kad sam išla na mpo pričala je dr kako njena kćerka od 7god ne želi više jest u školi jer je curice zetaju da je debela i da je marenda u školi nezdrava i sad joj mora spremati posebnu hranu.Ne znam ,mislim da smo svi polako krivi zašto su nam djeca takva.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Beaa
    27. Rujan 2018. 13:32

Beba upravo tako! Sjećam se situacije od prije 2-3 godine da su neko dijete u Hrvatskoj u razredu djeca zezali i zvali “Lidlići” jer mu roditelji kupuju odjeću, obuću, sveske iz Lidla. Otkud djeci tolika pakost!? Uče od odraslih. Moj suprug je doktor, ja sam programer i kad sam nekad ajde da kažem primorana da prisustvujem nekim druženjima sa njegovim kolegama i njihovim suprugama svašta sam vidjela i čula, npr dijete od 5 godina neće da jede Milku hoće isključivo Lindt čokoladu. Ne želim postati takva osoba i mama koja tim stvarima uči dijete. Želim biti prizemna i imati prizemno dijete koje će znati poštovati i cijeniti ljude po njihovim osobinama a ne ekonomskom statusu i odjeći koju imaju na sebi.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.