moj radi svaki put ultrazvuk al preko trbuha,izmjeri bebu,pokaze ruke,noge,glavicu,nosic,oci i srce obavezno
I to mi je najbitnije da znam da je sve u redu i da mogu biti bezbrizna neko vrijeme❤️Dok ja vidim da je sve ok meni padne cijeli teret s leda..
Ja sam dobila mandarine od kolegice,negdje mi kupila ne znam di tak su fine slatke😇moji mama i tata idu svake godine u dolinu Neretve onda naberu po 5 kaseta otidu samo tak😆
Ja jedem mandarine vec 5 dana haha svaki dan bar po 5-6 😀
Sta vi mislite o gnijezdu za bebe? 🤔 ja bi to kupila
U Lidlu su od sljedeceg tjedna zbilja preslatke stvari :) Samo nista puno - bodiji, tetrice, carapice. Nadam se da je to nagovjestaj da ce uskoro vise, a pogotovo sto se tice odjece za trudnice!! :)
Mandarine tamanim na veliko vec 2 tjedna. Kisele su, ali odgovara mi to. Kazu mi prijatelji iz Metkovica da to jos nije prava mandarina, ali bas me briga :D
Sto se ultrazvuka tice, cula sam dosta iskustava. Od toga da curama kazu da su samo 3 u trudnoci pokrivena zdravstvenim pa ih traze novce za ostale ako hoce vidjet bebicu do toga da ih neki rade svako malo i to dugo. Ne znam, sve ocito zavisi od doktora. Ja idem u bolnicu i do sada sam bila u 9. tjednu pa u 12. tjednu i sad idem u 14. tjednu. Svaki puta jako kratko. Ovaj u 9. je doslovno bio minutu. Doktorica mi je divna i sve objasnjava i nije da cekam 100 godina na pregled i pitala sam ju zasto sam ultrazvuk traje tako kratko pa mi je rekla da nije dobro ultrazvuk raditi precesto ako za to ne postoji potreba, da neki ginekolozi rade ultrazvuk na visokim frekvencijama (nemam pojma sta to znaci) sto nije dobro za tako mekano tkivo u razvitku (u 1. tromjesecju). Da svaki tjedan nosi svoje i da nema smisla mjeriti organe kad su jos premaleni, gledati odjek srca itd. vec da se vidi - ima obje rucice i nozice i srce treperi i okej to nam je za sada dosta. Na sljedecem ide drugo. Meni je to okej :) A fotkicu mi daje svaki puta i to je cak sad zadnje upalila i 3D na doslovno sekundu i samo fotkala i dala mi.
Budući da škicam i zimske bebe😊 vidim da je dosta skupo to gnijezdo,a i maleno,da ga beba brzo preraste,pa sam ja mislila koristit onaj banana jastuk ,samo izgleda da ću morati kupit još jedan,jer ovaj koji imam,dok beba dođe satrat ću ga😂
url=https://lilypie.com]
DANTE
Gnjezdo cu dobiti na poklon od frendice koja siva divne stvari ❤ i posteljinu i jos koju sitnicu tako da taj dio ne moram brinuti. Inace upecala sam dvije haljine u wgw-u (po 153kn), u bokovima su full siroke pa sam isprobala i sa debelim ruksakom dal mi moze i super je pa cekam jos tajice da upecam pa sam mirna do kraja trudnoce. Makica par dugih uzela na muskom odjelu 😃
Banana jastuk sam kupila veliki i to mi ke najbolji prijatelj 😃 i mm ga krade 😁
Nisam stvarno bila za vodenje trudnoce kod privatnika jer mi je socijalna ginekologica super ali mi ona rekla da moram voditi u bolnici zbog problemcica i da kod nje ne mogu.
Jucer sam uspjela kupiti dva bodija i kompletic na zeke za curku. Ovaj vikend vam je -20% na sve u c&a pa sad idem i to poskicati.
Nije 100km tako malo ali iskreno da znam da cu imati bolju skrb isla bi rade u rijeku iako i losa rodilista imaju dobruh doktora kao i dobra losih. Faktor srece kada dode taj dan
Meni je gnijezdo preskupo po 500 kn su,nekak mi je to previse dati a v tome bude par mjeseci,za to kupim rade onu njihaljku v kojem dijete moze biti dosta dugo..a s banana jastuka napravim gnjezdo🤗
Rosita ovo s ruksakom mi je super haha...
Jao cure kad ja čitam sve te pretrage, preglede zapitam se jesam li ja uopće trudna i jel moja gin doživila da sam trudna 😱
Gnijezdo mislim da neću uzimati, bar za sad mi djeluje da nema potrebe, ali sve te šivane stvari su mu divne... Imena, oblacici 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji