Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Beba
    27. Rujan 2018. 09:16

Mandarine su još kisele,ali za nas šta pazimo na šećer idealne,vidjela sam da u Lidlu sl tjedan imaju povoljnih stvari za bebice😊

url=https://lilypie.com]
    DANTE

rosita
    27. Rujan 2018. 09:30

Sto de tiče pregleda, vodim trudnocu u bolnici od pocetka zbog komplikacija i tamo se ide svakih 4 tjedna na uzv, obicno taj uzv ceka bar 30 zena i to rade brzinski i nema mogućnosti za pitanja ili gledanje beba(naravno mogu ih razumijeti). ALI sam poludila kada sam bila narucena na anomaly scan i doktor preda mnom kaze sestri NEMAMO VREMENA raditi a.s. Narucila sam se privatno kod doktorice koja radi i u bolnici, bas me detaljno gledala i sce mjerila i dala slike za tatu 😊 i fakat je ok kaj mi je rekla da budemo pregled jednom preko uputnice drugi put privatno tako da ne bude neka strasna svota novaca u pitanju. Jadno ali ako se ne plati nemas ponekad pravo niti na osnovne stvari

rosita
    27. Rujan 2018. 09:33

Wooohoooo lidl stvari zadnji put kad su bile nismo znali spol pa jedva cekam😊 jos samo da stave program za trudnice da se i tamo opskrbimo 😄 bila jucer u h&m-u i cijene uzas. 
    Jucer sam se u par navrata sjetila price o baboon crvenoj riti i pocnem se smijati a mm me gleda jesam normalna 😃

Dreams
    27. Rujan 2018. 09:51

Beba hvala na info za mandarine iako morati ću probati pa makar i kisele, ne mogu više dočekati.. 
    Rosita i ja jedva čekam program za trudnice i nadam se da će uskoro jer inače neću imati što obući haha...

Beba
    27. Rujan 2018. 09:52

rosita

Sto de tiče pregleda, vodim trudnocu u bolnici od pocetka zbog komplikacija i tamo se ide svakih 4 tjedna na uzv, obicno taj uzv ceka bar 30 zena i to rade brzinski i nema mogućnosti za pitanja ili gledanje beba(naravno mogu ih razumijeti). ALI sam poludila kada sam bila narucena na anomaly scan i doktor preda mnom kaze sestri NEMAMO VREMENA raditi a.s. Narucila sam se privatno kod doktorice koja radi i u bolnici, bas me detaljno gledala i sce mjerila i dala slike za tatu 😊 i fakat je ok kaj mi je rekla da budemo pregled jednom preko uputnice drugi put privatno tako da ne bude neka strasna svota novaca u pitanju. Jadno ali ako se ne plati nemas ponekad pravo niti na osnovne stvari

Ja idem sl put na anomaly u bolnici,nadam se da neće bit takva situacija,kad sam bila prošli put dr je rekao da ćemo sve detaljno pregledati. Mi se naručuje i tako da se ne čeka baš tako dugo,ali su trudnice dosta dugo kod dr pa brže i ne može Mislim da sam sa svime zadnji put bila gotovo za 1.5 h
    U kojoj si ti bolnici?

DANTE

rosita
    27. Rujan 2018. 10:08

Danas su neke pletene haljine pa odem danas po jednu za sminku 😄
    U vinogradskoj sam. I mene su narucili ali tamo naruce i trudnice i zene s raznim bolestima pa bude stvarno previse njih na jednog doktora i kazem kuzim da nas ima previse a njih premalo ali nije da mi je rekao da mi nece dati sliku, osnovnu pretragu nije napravio. Iduci tjedan idemo u bolnicu ali 24 sata pa ce me dokrorica kod koje idem privatno pregledavati. Mala klokanica svako jutro lupka pa je nekako strah manji i lakše cekati. Jel netko radio echo bebinog srca? To mi je u utorak, trazili me u bolnici da napravim 

Beba
    27. Rujan 2018. 10:18

Meni to za sada nije nitko spominjao, vidjet ćemo kako će proći sl pregled,ja sam u Puli koja je inače na lošem glasu kao rodilište,ali ovaj dr mi se sviđa ,kad si u trajanju s njim imaš osjećaj da i a svo vrijeme svijeta samo za tebe i tvoja pitanja . Bila sam uvjerena da ću ići rodit u Ri iako mi je do tamo 100 km,a do bolnice u Puli 10 min,sada više ne znam,ali imam još vremena za razmišljanje 😂

DANTE

MalaTajna222
    27. Rujan 2018. 10:31

Ja idem privatno, ono lijepo me sve pogleda, svaki puta dobijem slicicu. Nije neka panika nikad bila, ako zelim sta pitati uvijek pitam. Isto idem svako 4tj. Jedino na pretrage i po terapiju idem u socijalnog po uputnicu , a tamo i kad dodjem po uputnicu samo ,cekam dugo.
    Mogu misliti kako je u bolnicama, niti ima dovoljno osoblja; ni nista .strasno.

Beba
    27. Rujan 2018. 10:42

Osobno sam jako nepovjerljiva prema privatnicima,imam loših iskustava i idem samo u krajnjem slučaju. HB da sam prešla u bolnicu jer sam već mislila da ću morati privatno vodit trudnoću,moja gin mi se učinila nedovoljno stručna nakon šta kod jedne moje frendice nije prepoznala venski trombozu,a šta se tiče čekanja,nije mi problem,šta se tiče ljubaznosti sve to ovisi o čovjeku -- ovom slučaju doktoru.Iskreno najvažnija mi je stručnost,da imam povjerenja u dr i da ga mogu pitat sve šta me zanima.

DANTE

Malu
    27. Rujan 2018. 11:20

Pozz mame... ja sam u austriji i tu se rade kontrole svaka 4 tjedna i jos pored toga u bolnici u kojoj odlucis rodit ove vazne preglede. Cim sam ostala trudna morali smo izabrat bolnicu koju zelimo i upisati se. 

https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.