Jutro jutro... probudila sam se na wc oko 2 i od tad nisam spavala, vrtila se, sanjala neke ružnoće pa se nisam mogla umiriti... tako već par dana :(
Rosita - koliko košta taj 3D ? Možeš na njega ići kad želiš ili kad ti oni kažu da ideš ?
Ovo je bio 4d i skupo je jer sam isla kod podobnika, 750kn, inace se nade za 500-600kn. Meni trudnocu vode u bolnici i zadnji put na uzv-u mi kaze doktor da nema vremena raditi anomaly scan zbog gužve pa sam poludila 😱i platila privatno pregled. Najbolje je zbog anomaly ici između 18-24tt a kad sam zvala su mi preporucili da dodem u 21tt i sve smo super vidjeli
Ni kod mene nije bilo sna jer su me muz i maca zivcirali i držali budnom cijelu noc, jedno hrce drugo mjauce 🙉🙉🙉
rosita normlano da te strah, svih ne. Brines se dal ce sve biti u redu.. pokusaj nekako me misliti o ruznome, nego lijepom, jer je sve i redu 😍 mala curica 😍😍
piki pijes magnezij? 🤔 on zna pomoci. Meni se jednom desilo da nisam isla na wc 5 dana, uzasno me boljela lijeva strana, od crijeva do leđa 😏
Aosijek a joj, proci ce ti snovi. Bude takav period 😏 nisam sigurna, al di ja idem na pregles u Slo mislim da je oko 50 eura 3D. Za tu ne znam
Rosita, ti si mi najbliza izgleda 😊 i ja strahujem skoro neprestano,ponekad do panike. Isto cekam curu i sutra se nadam jednoj takvoj divnoj slicici.
Omerta, od 7e do 10e nedelje sam spavala. Bukvalno prespavala 3 nedelje😁onda je proslo i od onda sam super. Nisam imala mucnine, samo taj umor.
Moj je stomak bas trudnicki sad.
Kristina, divno je to sto imate. Isto imam i ja. Ja nekad i zaspim, a on i beba se i dalje maze. Juce uzeli da unesemo svo cvece u kucu jer najavili zahladjenje i bas sam se umorila bila(jako mnogo saksijskog cveca imam), umesila smesu za ustipke, a on me posla da legnem i on ih ispekao 😊💚
url=https://lilypie.com]
Bas deru tu kod nas s tim pregledima a vidim kada usporedujem cijene kolica hr i slo da je velika razlika. Sva sreca da zivimo na granici 😃
Zlato mi smo si blizu, 5 dana razlike 😊 i ako kod mene nema t od trbuha, jos uvijek imam samo spek na trbuhu. Curka super za svoje tjedne ali se skriva i tek se pocela javljati prije par dana pa tek muz i ja počinjemo biti svjesni da dolazi. Divan ti je muz ❤
Rosita preslatka bebica mi smo isto u prvoj trudnoci isli na taj 3D/4D u Poliklinici Vili. Ne sjecam se cijene, ali dobila sam cd sa slikama i snimkama.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Omerta- hvala 😊kod njih cu dalje voditi trudnoću jer ce me dr rudman i poroditi. Kod njih je 600kn.
Jutro cure,kod nas je napokon zahladilo,kiša,vjetar,ma predivno,sad ću i ja da živnem,ubile me one vrućine. Meni jedna frendica ide danas rodit pa čekam izvještaj,baš je uplašena,prvi porod.Nije nam se Loree javljala,nadam se da je sve ok.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Ej cure da vam se javim , radili nesta oko stana zadnjih dana pa sam se sad malo pogubila. Svim novim trudnicama zelim dobrodoslicu:)
Ja sam dobro eto nocas uzasno spavala ali onako , na dane. Sad me muci napraviti li nifty test ili ne. Gin.je rekla da je za sada sve super i u redu , ali da je odluka na nama. (Zato sto sam sada u tim danima kada se to radi). Koliko mi se cini vi bas i niste ovdje to radile?
Sortiraj odgovore
Najstariji