Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Beba
    24. Rujan 2018. 12:32

Meni je tsh isto 2.3 i dr kaže da je to ok

url=https://lilypie.com]
    DANTE

rosita
    24. Rujan 2018. 13:10

Isto samo pretrage na pocetku i sad samo pisanje u casice. Idem o u bolnicu i privatno tako da nesto treba sigurno bi netko rekao

angel2803
    24. Rujan 2018. 14:33

MalaTajna222

Ej cure da vam se javim , radili nesta oko stana zadnjih dana pa sam se sad malo pogubila. Svim novim trudnicama zelim dobrodoslicu:)
    Ja sam dobro eto nocas uzasno spavala ali onako , na dane. Sad me muci napraviti li nifty test ili ne. Gin.je rekla da je za sada sve super i u redu , ali da je odluka na nama. (Zato sto sam sada u tim danima kada se to radi). Koliko mi se cini vi bas i niste ovdje to radile?

MalaTajna222 ja sam radila Nifty plus test..prije dva tjedna..prije tocno tjedan dana dobila nalaz..
    Radila sam ga zbog svojih godina i preporuke moje ginekologice.

Dreams
    24. Rujan 2018. 15:16

Aosijek i ja sam vadila samo jednom u 8 tj...osim štitnjače to vadim stalno, svaka 4tj ali sam pod terapijom pa moram.. Urin isto samo na početku...od vitamina mi isto nije ništa rekla pa sam malo zabrinuta  ali vidiš da ni uzv na radi svaki put jer je uredna trudnoća...na početku sam se stalno brinila a sad kad vidim da se dobro osjećam neću paničariti, valjda tako mora...

tata_me_zove_zlato
    24. Rujan 2018. 15:50

Mala Tajna, ja nisam radila. Sve bilo ok na ekspertnom, pa sam taj novac namenila kupovini kreveca i lezaljkice za bebu. ❤️

url=https://lilypie.com]

24. Rujan 2018. 16:32

Rosita, super slikica, curica mala😍
    Mi idemo u cetvrtak u ginekos, jedva cekam, ja bih da mogu isto malo kasnije, ali zelim da mi daju zeleno svjetlo za avion i ovo mi je zadnji cas da mogu potvrditi karte😑 iskreno, kad se sjetim da moram u avion, najradje bih ostala doma🙈 *kukavica*
    Krv sam vadila na pocetku za krvnu sliku i sve je bilo ok, za KG i Rh me trazila stari nalaz🙄 kao da me ne misli slati opet? nemam pojma🤔
    Za svaki pregled nosim urin, samo provjera za proteine🤔 i sretna sam sta ne moram tamo piskiti nego fino obavim doma😁
    Na nifty i harmony nisam isla, a ni amnio.. Dugo sam razmisljala, jer u obitelji imamo downica, ali iskreno, nisam znala sto bih da je los rezultat, kombinirani i nuhalni su nam bili dobri i ne znam, eto nisam na kraju napravila i nadam se da ce sve biti ok♥️♥️♥️♥️☺️
    A onda kada razmislim koliko toga moze poci u krivom smjeru, a da svi silni testovi i predostroznosti to ne predvide...uf🤐 zasutit cu... Ovu trudnocu sam zbilja grozan trtaros....prvu sam bila totalni kuler, godine i iskustvo, valjda😂
    Btw, princeza mi se vratila sa mora pa mi je srce na mjestu, a slobodno vrijeme mi je nestalo😂♥️♥️

Tonka185
    24. Rujan 2018. 17:34

Uh ne mogu vas pratiti sa vasim nick namesima pa cu ovako ispisati..
    Uglavnom ja u 17 tt (18 po kalendaru) jos ne osjecam nikakve udarce 😕 posteljica je sprjeda, mozda zato, ili je jednostavno jos pre rano 😊
    Konstantno se bojim da ce nesto poci po zlu, svaki pregled mi muka teska jer se bojim dal je sve ok, sta ja znam, takva sam. Znam da treba mislit pozitivno ali opet s druge strane ne mogu biti ni livada u glavi 😂
    Nisam isla radit Nifty test, nuhalni nabor bio je 0.7, nosna kost se vidila lijepo, kombinirani probir (iako mi je rekla dotorica da po njenom ne trebam ni to) je bio odlican rezultat, pa sad, sta Bog da 😊
    E vidila sam da neko ima problem sa stitnjacom,i ja isto svako malo vadjenje krvi i pregledi, bas sam jutros isla vadit krv. Ja imam hiper 😠
    I udebljala sam se doslovno 6kg u mjesec dana, jednostavno ne mogu prestat mislit na hranu,jos volim svasta jesti, posebno junk food i ne mogu odoliti nicemu 😭😭
    A sto se ostalih krvnih i inih pretraga tice, briseve sam radila netom prije nego sam zatrudnila i sad cu za 3tj na iducem pregledu opet, vadila sam krv za RH faktor, kompletnu krvnu sliku, i urin pri pocetku trudnoce. U medjuvremenu sam nedavno sad opet vadila krv zbog zeljeza jer sam pila 3mj Heferol pa sam po prestanku isla provjerit jel zeljezo ok. I papa test na pretporslom pregledu. I tako, uvijek ponesto pregledamo 😊
    Btw jel se meni cini ili su ovi vasi pregledi ocajno skupi 😱 meni obican pregled 250kn (ili 200 vise ni ne pamtim, e btw pamcenje i mozak su mi skroz na rezervi u trudnoci 😂 ), kad radim papa test bude oko 350. S tim da ona redovito upali i 4D makar se jos na njemu ne vidi jasno skoro nista, ali nikad mi to nije dodatno zaracunala 😕

Kristina 30
    24. Rujan 2018. 17:57

Beba meni je tsh bio 3,rekao mi dr da mora u trudnoci biti ispod 2 al tvoj nije nesto pretjerano velik,sad mi je 1,i nesto ne znam sad tocno i jos moram biti na terapiji,cijelu trudnocu budem na terapiji a kada rodim onda bumo vidli kak bude..
    Antonija kak pijes heferol? Ujutro,popodne,nataste?

Tonka185
    24. Rujan 2018. 18:00

Heferol sam pila ispocetka negdi ono ujutro ili oko rucka, pa sam primjetila da mi je mucno po cijeli dan od njega onda sam ga pocela piti navecer pred spavanje i tad mi je bilo ok. Ne pijem ga vise i zeljezo mi je ok. U ovim prenatalnim kapsulama ima zeljeza pa valjda i one utjecale na nalaz 😊

MalaTajna222
    24. Rujan 2018. 18:01

Joj cure citam vase postove i eto sama ne znam sta bi. Slazem se Beba sta kazes da s tom informacijom ko i bez nje , ali slazem se i s time da mi ne bi bilo zao ulozit nikad u nesta vazno.(ni ja ne patim od marki i skupih stvari). E sad vazno, mislim na onu cinjenicu da je lakse kad znas ako je ne daj Boze nesta .
    Angel , koliko si platila ti?jer vidin sve je to tu negdje...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.