Rekla bi tipično muški,moj uvijek razmišlja samo glavom,teško mu se opustiti,a kamo li prepustiti,jedan dan je reko da bi najradije preskočio cijelu trudnoću i da odmah dobijemo bebicu😂.
Eto, znas da jedva ceka, emocije ce doci s vremenom☺️
Mislim da bi svi jako rado preskocili trudnocu i neizvjesnost😁
A moj jos nije ni svijestam da sam trudna.. nije mu jasno zasto me bole noge i kako ne mogu dugo stajati.. kad mu kazem da me masira mu se ne da 😏 ja shvacam da je umoran, jer radi cijeli dan, al bar malo da me.. a ma, valjda ce shvatit kad mi naraste trbuh jos vise
Vama raste trbuh?
Pa meni se malo zaokruzio i s bocnih strana je tvrdji. Inace sam malo bucka, ali sam gradjena kao kruska.
Bok cure!
Evo mi smo dosli malo u Hr na dva tjedna i zaboravila sam ponijeti Femibion vitamine,pa me zanima koje vitamine vi uzimate da si kupim ovdje neke slicne?
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Bok cure!
Evo mi smo dosli malo u Hr na dva tjedna i zaboravila sam ponijeti Femibion vitamine,pa me zanima koje vitamine vi uzimate da si kupim ovdje neke slicne?
Hejj, ja uzimam elevite prontal jos od pocetka trudnoce 😀
Pa meni se malo zaokruzio i s bocnih strana je tvrdji. Inace sam malo bucka, ali sam gradjena kao kruska.
Super 😊 meni se tek sad poceo povecavati da se vidi 😍 jedva cekam da mi naraste, jer me ljudi pitaju di mi je trbuh 😅
url=https://lilypie.com]
Jel jos koga satrao grozan umor na pocetku trudnoce? Ja jos cekam prvi pregled i uzv tako da ni ne znam na cemu sam. Taman sam pricala o neimanju simptoma, ali ocito je krenulo. 6+4 danas.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Pardon, 6+5. A od vitamina za sad samo Folat od Solgara. Jos par tabletica mi je ostalo. I Floradix sam pocela uzimati.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Kikiriki, ja uzimam Novalac... Vjerujem da su vise manje slicni, samo u ljekarni pitaj sto preporucaju
Omerta, ja sam padala s nogu...normalno je za 1 tromjesecje...jedan dan kao ok, drugi dan bih najradje samo lezala i spavala..
Meni raste, ali druga je trudnoca pa se obicno ranije vidi...u prvoj se kao vidjelo tek nakon 20tt, a nisam mršavica🙈
Pardon, 6+5. A od vitamina za sad samo Folat od Solgara. Jos par tabletica mi je ostalo. I Floradix sam pocela uzimati.
Simptomi tek dolaze.. vidjet ces nakom uzv joj meme tek tad poceli pravi simptomi, tad sam bila 7+3 .. povracanje 24h na dan, glavobolje, umor i tako do 13. tj i sad je super, osim sto me noge bolee 🙄 svako tromjesjecje ce te nesto drugo, tj i svaki tjedan isto
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji