Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    23. Rujan 2018. 11:34

Beba

Rekla bi tipično muški,moj uvijek razmišlja samo glavom,teško mu se opustiti,a kamo li prepustiti,jedan dan je reko da bi najradije preskočio cijelu trudnoću i da odmah dobijemo bebicu😂.

Eto, znas da jedva ceka, emocije ce doci s   vremenom☺️ 
    Mislim da bi svi jako rado preskocili trudnocu i neizvjesnost😁

Timi95
    23. Rujan 2018. 12:26

A moj jos nije ni svijestam da sam trudna.. nije mu jasno zasto me bole noge i kako ne mogu dugo stajati.. kad mu kazem da me masira mu se ne da 😏 ja shvacam da je umoran, jer radi cijeli dan, al bar malo da me.. a ma, valjda ce shvatit kad mi naraste trbuh jos vise
    Vama raste trbuh?

Aosijek
    23. Rujan 2018. 12:40

Pa meni se malo zaokruzio i s bocnih strana je tvrdji. Inace sam malo bucka, ali sam gradjena kao kruska.

Kikiriki
    23. Rujan 2018. 12:46

Bok cure! 

Evo mi smo dosli malo u Hr na dva tjedna i zaboravila sam ponijeti Femibion  vitamine,pa me zanima koje vitamine vi uzimate da si kupim ovdje neke slicne? 

Daddy's girl and mommy's world! ❤

Timi95
    23. Rujan 2018. 12:54

Kikiriki

Bok cure!

Evo mi smo dosli malo u Hr na dva tjedna i zaboravila sam ponijeti Femibion vitamine,pa me zanima koje vitamine vi uzimate da si kupim ovdje neke slicne?

Hejj, ja uzimam elevite prontal jos od pocetka trudnoce 😀

Timi95
    23. Rujan 2018. 12:56

Aosijek

Pa meni se malo zaokruzio i s bocnih strana je tvrdji. Inace sam malo bucka, ali sam gradjena kao kruska.

Super 😊 meni se tek sad poceo povecavati da se vidi 😍 jedva cekam da mi naraste, jer me ljudi pitaju di mi je trbuh 😅
    url=https://lilypie.com]

Omerta
    23. Rujan 2018. 13:35

Jel jos koga satrao grozan umor na pocetku trudnoce?  Ja jos cekam prvi pregled i uzv tako da ni ne znam na cemu sam. Taman sam pricala o neimanju simptoma, ali ocito je krenulo. 6+4 danas. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Omerta
    23. Rujan 2018. 13:37

Pardon, 6+5. A od vitamina za sad samo Folat od Solgara. Jos par tabletica mi je ostalo. I Floradix sam pocela uzimati. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

23. Rujan 2018. 13:44

Kikiriki, ja uzimam Novalac... Vjerujem da su vise manje slicni, samo u ljekarni pitaj sto preporucaju
    Omerta, ja sam padala s nogu...normalno je za 1 tromjesecje...jedan dan kao ok, drugi dan bih najradje samo lezala i spavala..
    Meni raste, ali druga je trudnoca pa se obicno ranije vidi...u prvoj se kao vidjelo tek nakon 20tt, a nisam mršavica🙈 

Timi95
    23. Rujan 2018. 13:54

Omerta

Pardon, 6+5. A od vitamina za sad samo Folat od Solgara. Jos par tabletica mi je ostalo. I Floradix sam pocela uzimati.

Simptomi tek dolaze.. vidjet ces nakom uzv joj meme tek tad poceli pravi simptomi, tad sam bila 7+3 .. povracanje 24h na dan, glavobolje, umor i tako do 13. tj i sad je super, osim sto me noge bolee 🙄 svako tromjesjecje ce te nesto drugo, tj i svaki tjedan isto 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.