Moj M obozava trbuscic i stalno se mazi i ljubi i prica,kad dode s terena sve on radi od pranja,kuhanja i jedva ceka bebicu..Mi dva smo od pocetka ko jedno,karakterno i po svemu smo isti,sve se dogovaramo i sve rijesavamo skupa. Moj M mi je sve na svijetu i najbolji prijatelj,muz,ljubavnik ma sve i sretna sam,a kad sam sretna ja sretna je i beba😇
Hvala cure,budem pogledala i pitala u ljekarni sutra pa cu uzet neki slican.😊
-Nas je trudnoca iznenadila,oduvjek znamo da zelimo imati barem dvoje djece i planirali smo na bebi aktivno raditi tek za godinu -dvije. Ali eto nasa srecica nas je odlucila iznenaditi malo ranije. Bio nam je pozitivan shok,kao okk onda se moramo malo ubrzati s nekim stvarima koje smo mislili polako rjesavati. Sto se trudnoce tice od pocetka je super,neda mi da nista tesko dizem,sta god treba pomogne,kazem jede mi se npr.jogurt od neceg on umjesto jednog ode i kupi deset samo da mi ne zafali i tako. Sada kada se trbuscic vidi stavlja uho na njega i slusa dal ce sta cuti vec ili osjetiti. 😍😂
Jucer su me u jednom ducanu uzasno nazivcirali,jer smo tri puta vec vozili do njih i objasnili sto i kako i opet smo isli za nista. I to me kad smo izasli tako pogodilo da sam se rasplakala,bas iz nervoze u suze otislo,i on na to kaze :nemoj mi biti tuzna i uplakana radi drugih ljudi,otic cu tamo i sve ih razbiti ako treba. Nece moju zenu i bebu nitko tako rastuziti! Pa sam se pocela kroz suze smijati kako je to rekao.😂❤
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Aosijek, žena nije zatvarala usta...pitam je jel se može sklopiti sportski s ramom kaže može, da na kraju ispadne da ne može... Pitam je imaju li kolica već adaptere za maxi cosi ona kaže nikad nije čula za to, nazove zg i kažu može. Kažem joj da želimo gel kotace a ne ove na pumpanje kaže ona nema to taj model, ja kažem u zg mi rekli da može.. .Nazove ona njih opet kažu naravno da može... Na kraju više ona naučila jučer neg ja...tako da sam se naživcirala i za te novce vani mogu kupit bebetto tako da mislim da će tako i biti...
Dreams uzas,svaka cast prodavacicama al ak radis u takvim ducanima moras biti upuceni u svaki proizvod koji nudis,mene bi bilo sram na njenom mjestu i valjda bi se ispricavala 100 godina. Ja sam isto prodavac i voditelj i sadrzavamo robu za djecu,u proljece smo dobili 2 modela tricikla mi smo dobili upute i sve da znamo kupcima ponuditi a ne sa se ispostavi da nemas pojma. Ja isla kupiti komodu za presvlacenje u Lesninu jer je bila 20% na snizenju i imaju akciju do 30.09 i zvala sam voditelja koji mi je rekel da ih nemaju na stanju al 2 kom budu dosla i dodem u poslovnicu i s prodavacem na djecjem se prepucavam da imaju i da budu dobili on meni govori ne ne da nebudu,samo je trebal iti u komp pogledati nije mu se dalo,ja velim ok zvala budem sad direktora odma je skocil i isel gledat u komp i ispricaval se. Ja velim ne trebaju mi vase isprike nego pocnite raditi svoj posel mislim ja to ne kuzim. Dobis placu jer prodas i tebi se jos neda😕
Dreams uzas,svaka cast prodavacicama al ak radis u takvim ducanima moras biti upuceni u svaki proizvod koji nudis,mene bi bilo sram na njenom mjestu i valjda bi se ispricavala 100 godina. Ja sam isto prodavac i voditelj i sadrzavamo robu za djecu,u proljece smo dobili 2 modela tricikla mi smo dobili upute i sve da znamo kupcima ponuditi a ne sa se ispostavi da nemas pojma. Ja isla kupiti komodu za presvlacenje u Lesninu jer je bila 20% na snizenju i imaju akciju do 30.09 i zvala sam voditelja koji mi je rekel da ih nemaju na stanju al 2 kom budu dosla i dodem u poslovnicu i s prodavacem na djecjem se prepucavam da imaju i da budu dobili on meni govori ne ne da nebudu,samo je trebal iti u komp pogledati nije mu se dalo,ja velim ok zvala budem sad direktora odma je skocil i isel gledat u komp i ispricaval se. Ja velim ne trebaju mi vase isprike nego pocnite raditi svoj posel mislim ja to ne kuzim. Dobis placu jer prodas i tebi se jos neda😕
Problem je sto uzimaju ljude bez znanja i zanimanja za posao koji rade, sto je zalosno. Isto dođem u kafic i ne zna skuhat kavu, isto.. ili dođes u market i nareze ti salamu na debele i poslozi je ko za svinje.. sto ima jakoo puno takvih radnika. Onda rađe budi doma i ne radi ako ti se ne da.. okej, znam da su male place, al ako ti ne pase, ides negdije van i radis. Nije svugdje bajno, svaka drzava ima mane i vrline..al divim se ljudima koji rade s voljom i znaju svoj posao, nije lako.. haha morala sam napisat, hormoni 😅
Umrla sam od smijeha sad s ovom "salama ko za svinje "🤣
Ja sam danas radila ko navijena a jucer crkavala na kutnoj..imali smo dvije setnje po selu, skuhala sam za sutra rucak, ustipke za veceru, oprala 2 masine vesa i takooo...kaze mi ovaj moj da ja iz krajnosti u krajnost 😂
Umrla sam od smijeha sad s ovom "salama ko za svinje "🤣
Ja sam danas radila ko navijena a jucer crkavala na kutnoj..imali smo dvije setnje po selu, skuhala sam za sutra rucak, ustipke za veceru, oprala 2 masine vesa i takooo…kaze mi ovaj moj da ja iz krajnosti u krajnost
Hahahha pa kad je 😅🤣
Vrijedna si ti.. i ja sam radila nesto cijeli dan.. i prala ves i pokupila ga, eno ga ceka me da ga opeglam 😏 haha mislim da cu sutra, danas mi nateceno zglobovi i ne da mi see
Jojj sad sam gladnaa 😀 udebljala sam se, 1,5 kg jejej bas sam sretna, al sve je islo u trbuh i sise 😄
Hej curke! Probala se ukljuciti u jednu temu ali nisam stigla pratiti i po 10-ak stranica dnevno pa pokušaj drugi 😃
Inace nas dvije skupa rastemo i jacamo se vec skoro pa 22 tjedna. Curka je super samo stalno neki problemcici pa si mislim svo govore kako je to najljepsi period u zivotu a nitko ti ne kaze da ces tih 9mj brinuti i strahovati i stalno propitivati. A mozda je tako samo u mojoj ludoj glavi....
Cure, nije me bilo u Hr nekoliko dana pa se nisam ni javljala... Bili smo na pregledu prije puta, sve ok. Ali evo sad već 4 dana me muči zatvor i ništa ne pomaže a sve me boli na lijevoj strani od stolice.. Vidjela sam za neki sok Super šljiva od Dietpharma (ako se ne varam). Jel netko probao? Mislim da ću posegnuti za Dulcolaxom jer ne mogu više, ali da znam za dalje. Jogurti, lan, donat, mg i voće ne djeluju baš
Sortiraj odgovore
Najstariji