Isto prva 2 tj koma,strogo sam se svega držala,vage,integralnog,mislila sam da će me stavit na inzulin,stalno gladna,dali mi dijetu 1800 KCl s tim da je sestra rekla neka jedem još manje.Nakon 2 tj napravila sam profil i samo je onaj natašte bio 6 ostali svi 4.4-5 i dr je rekao nek nastavim s dijetom pa ćemo vidjet kasnije kako će ići,rekla sam da mršavim,ali kažu da je to ok,da beba dobiva sve šta joj treba jer jedem kvalitetne namirnice.Pitala sam dr dali mogu nekad nešto slatko,rekao je da može,ali moram pazit na odnos sa ostalim namirnicama i kretati se,pa si sad nekad priuštiti malo sladoleda,onako par žlica ili par kockica crne čokolade
url=https://lilypie.com]
DANTE
Tako i ja, u pocetku nisam nista pojela bez da vagala 🙈 onda guk profil bila sva mjerenja super pa sad pazim i dalje ali ne vagam jer vec iman osjecaj sta je koliko teško. Full me brinuo gubitak kila, do 15-og tjedna -8kg ali sad stalno oko iste brojke. Isto mi rekli da je to normalno. Nesmijem nista slatko jer nemam granicu, ne znam pojesti kockicu 😃 ali si voca tu i tamo pojedem malo vise i secer mi bude ok, ima mi tata onaj za mjeriti secer
Rosita ma jedva cekam da si vidim zlato preko toga☺️😇
Beba bas mi je zao sto moras bit na dijeti..meni se hvala Bogu snizil secer od pocetka do sad,kod mene u obitelji nitko nije imao secer pa su se doktori cudili od kud onda meni. Pa ne mora nuzno znaciti da mora neko u obitelji imati secer da ga ja dobim,mogu ja biti prva..al nebitno,bila sam i ja na pocetku na dijeti al sam smrsavila i radila sam jos bila a posel mi je bil dosta stresni a od kad sam prestala s radom i secer mi se smanjil tak da i od hormona same trudnoce i stresa sam ocigedno imala secer..tako da znam da ti nije lako al brzo bude proslo,samo ti lijepo zdravo papaj i sve bu ok kak tebi tak i bebici💕
Hvala ti Kristina,gledam ne dramatizirati oko toga,ima i gorih stvari,ja sam i očekivala tako nešto jer mi cijela tatina strana ima šećer,stres isto podiže šećer,a i tlak pa pokušavam bit smirena koliko je moguće.Imam i ja aparatić,ali rijetko mjerim,jer mi i to stvara stres🤦,a već radim sve šta je s moje strane moguće,ja sam od početka na -4 kg,nitko se ne uzbuđuje oko toga,prošli put me nisu ni vagali.Šta se tiče voća pojedem i ja cijelu bananu iako ima više od 100 g i uvijek pojedem više od 15 bobica grožđa.
DANTE
Mamite ja sam danas osjetila takav udarac u trbuhu da ne vjerujem da je moguce😳ocito me bas pogodila u zivac skoro sam poklekla od tog osjecaja. S tim da se od proslog tjedna svaki dan rita al ne tak jako ko danas..To moguce? U 19om tjednu smo😇
Moguce moguce... mi smo 19 i na veliko udaramo 😊
https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png
Malu bas super osjecaj vec sam zaboravila kako je to i kad dolaze ti jaci udarci😇
Kazem ja mm da sam dobila danas pravi udarac da beba protestira oko neceg,a kaze on meni nema tatice doma mu/joj falim☺️Odma me raznjezi😌
Koliko ste puta vi vadile krv ? Ja sam vadila samo jednom i to u 6tj trudnoće i to je to...
Isto sam do sad vadila jednom krv i dala jednom urin u 12.tj,dok sam još bila kod svoje gin,a sad kad sam u bolnici,ne računajući to što vadim za šećer ,svaki put sam urin pa oni imali neke trakice,nisam još radila briseve,2 mj prije trudnoće bili su uredni,prošli put sam rekla dr da ih nisam još radila,reko je da nam to ne bi ništa novog sada otkrilo .Tako da ne brini,ja čak imam osjećaj da ginekolozi,pogotovo privatni rade i više pretraga nego specijalisti u bolnicama.
DANTE
Pozdrav cureee... Evo vrijeme leti ko ludo... Polako se blizi 15ti tt... Jako sam uzbudena. Jedva cekam svoje bebice zagrliti. Sto se tice vadenja krvi... Ne racunajuci betu koju sam vadila 3x ostalo sam vadila 3 puta... U prvom tiru kks, secer, dif, tsh.. Nakon toga su me slali na ponavljanje tsh jer je 2.3 i onda su me slali na duble test... Nista mi nisu javili za taj duble test tako da mislim da je ok jer je proslo vec 3 tjedna... U cet sam kod dr pa cu dobit jos potvrdno... Inace znam da ako je nesto iz pule odma direktno zovu.
Prvi stimulirani 3mj2018
27 jajnih stanica
Hospitalizacija radi hipera
5 oplodenih
Samo 1 blastica
Fet 22.dan ciklusa
5dnt 🍼
Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
9 1tt otkucaji 2 srceka💕
15tt dva pisulinca
Ja sam vadila za rh faktor,i ovo bitno na pocetku. A dalje urin i krv jer mi nije bilo nest dobro i nakon toga za secer,a sad svaki mjesec jednom zbog stitnjace i tako do kraja trudnoce.
Sortiraj odgovore
Najstariji