Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaTajna222
    24. Rujan 2018. 18:04

Meni je tsh i ispod 1 rekla je gin.da je to skroz u redu...

Beba
    24. Rujan 2018. 18:12

Antonija dobrodošla,znam kako je kad ti se u glavi vrte svakakvi scenariji,i mene je često svega strah,ali kako trudnoća odmiče postajem malo opuštenija,pokušavam ne čitate puno ni informirati se jer mi to samo stres stvara.
    Kristina mislim da to ovisi od dr,jer referentne vrijednosti u 2.tromjesečju idu do 3,a ovaj dr kod kojeg sam u bolnici-ne želim ga previše hvaliti da se ne pokvari😋,ali vjerujem da zna šta radi. Ista stvar se desila kad sam išla na mpo ,većina bolnica i privatnika zahtjeva da bude do 2 ,moj je bio onda 2.8 i rekli su da je to ok,kasnije je bio čak 2.1 bez terapije
     Ne javlja se Loree,nadam se da je sve ok

url=https://lilypie.com]
    DANTE

lena.5
    24. Rujan 2018. 18:21

Omerta

Jel jos koga satrao grozan umor na pocetku trudnoce?Ja jos cekam prvi pregled i uzv tako da ni ne znam na cemu sam. Taman sam pricala o neimanju simptoma, ali ocito je krenulo. 6+4 danas.

Ja sam na 6+1, taman se hvalim da nemam simptome i odjednom odustajem od svega jer mi se spava i umorna sam. I stalno cekam da krene povracanje. 😂

Kristina 30
    24. Rujan 2018. 19:01

Beba istina,svaki dr muci svoju politiku i to je tak. Meni je najbitnije da mi je sad ispod 2 i to me jako mucilo jos dok sam bila u 10om tjednu kada mi je bilo preko 3 da nebi kaj nedaj Boze bilo bebi jer se s stitnjacom nije za igrat. Moja sestra ju nema,izvadena joj je,moja mama isto na terapijama jer joj stitnjaca divlja trebala je iti na jodiranje al hvala Bogu nije. To ti je danas jako veliki stres,nerviranje nekontroliranje i svasta se desi nazalost,a stitnjaca upravlja svime.A kod trudnoce i hormona se sve poremeti, bitno da bude sjelo sve na svoje s vremenom.

angel2803
    24. Rujan 2018. 19:24

MalaTajna222

Joj cure citam vase postove i eto sama ne znam sta bi. Slazem se Beba sta kazes da s tom informacijom ko i bez nje , ali slazem se i s time da mi ne bi bilo zao ulozit nikad u nesta vazno.(ni ja ne patim od marki i skupih stvari). E sad vazno, mislim na onu cinjenicu da je lakse kad znas ako je ne daj Boze nesta .
    Angel , koliko si platila ti?jer vidin sve je to tu negdje…

Ja sam platila 4.400 kn. Skupo..al od samog pocetka trudnoce smo bili za to da cu ici na testiranje tako da nam nije bio problem izdvojiti te novce. Beba je hvala bogu zdrava..sve je u redu..i trazila sam da mi kazu spol..curica je ❤

24. Rujan 2018. 21:10

Tamsi

rosita normlano da te strah, svih ne. Brines se dal ce sve biti u redu.. pokusaj nekako me misliti o ruznome, nego lijepom, jer je sve i redu 😍 mala curica 😍😍
    piki pijes magnezij? 🤔 on zna pomoci. Meni se jednom desilo da nisam isla na wc 5 dana, uzasno me boljela lijeva strana, od crijeva do leđa 😏
    Aosijeka joj, proci ce ti snovi. Bude takav period 😏 nisam sigurna, al di ja idem na pregles u Slo mislim da je oko 50 eura 3D. Za tu ne znam

Tamsi popijem povremeno, ali ne svaki dan. Pokušati ću pa vidjeti kako će biti, trenutno je malo bolje stanje 

Kristina 30
    24. Rujan 2018. 23:38

Antonija,oprosti,al sto se tice heferola meni je isto mucno kroz dan navecer ga popijes uz veceru ili bas prije nek odes spavat bez obzira kada si jela? Ja cesto za veceru znam gris s mlijekom pojest a kao nije dobro mlijeko i zeljezo pit tak da pitam da znam?

Tonka185
    25. Rujan 2018. 07:33

Kristina 30

Antonija,oprosti,al sto se tice heferola meni je isto mucno kroz dan navecer ga popijes uz veceru ili bas prije nek odes spavat bez obzira kada si jela? Ja cesto za veceru znam gris s mlijekom pojest a kao nije dobro mlijeko i zeljezo pit tak da pitam da znam?

Popila bi ga bas pred spavanje znaci ono nevezano uz to kad sam vecerala. To mi se pokazalo najbolje.prije nego legnem i bok. Ma da citala sam i ja nije dobro ovako nije dobro onako, kad bi se svega drzao onda nebi ni jeo ni pio nista. Pij onako kako tebi pase i jedi sto tebi pase. 

Timi95
    25. Rujan 2018. 08:26

Piki13

Tamsi

rosita normlano da te strah, svih ne. Brines se dal ce sve biti u redu.. pokusaj nekako me misliti o ruznome, nego lijepom, jer je sve i redu 😍 mala curica 😍😍
    piki pijes magnezij? 🤔 on zna pomoci. Meni se jednom desilo da nisam isla na wc 5 dana, uzasno me boljela lijeva strana, od crijeva do leđa 😏
    Aosijeka joj, proci ce ti snovi. Bude takav period 😏 nisam sigurna, al di ja idem na pregles u Slo mislim da je oko 50 eura 3D. Za tu ne znam
    Tamsi popijem povremeno, ali ne svaki dan. Pokušati ću pa vidjeti kako će biti, trenutno je malo bolje stanje

Pij ga svaki dan 😊 on je super
    Ja u petak idem na pregled 😁 inace je sve u redu. Vadila sam krv jos na pocetku, ostalo me nista nije slao. I to sto sam isla za nuhalni, koji je sve super.. 

Kristina 30
    25. Rujan 2018. 08:50

Antonija istina,bitno da popijes a kada uopce nije bitno. Da nisam trudna onda nebi marila kad bi popila ovak me malo vise svega strah kad pijem i druge tablete pa mi je lakse onda pitati☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.