Jutro..mene su glavibolje rasturale u prvom mjesecima trudnoce od poslije vise ne osim kaj me prati zastopan nos od pocetka i to samo nocu pa spricam aqva marisom..jucer me jedino navecer boljela stidna kost,bas me zacukavalo pa sam masirala i zaspala danas vise nista.. to me zna zgrabit bas grda i neobicna bol..citala sam vrlo vjerojatno od sirenja..ima koja brige s tim? Jucer i danas mi bebika bas pljucka po trbuhu a bila sam se brinula kak se nist ne oglasava☺️
Pozz svim budućim majkama…29 godina mi je i trudna sam 18+4, termin poroda mi je 20.02.2019. Osjetila sam potrebu podjeliti s vama svoj put ove trudnoće. Ova bebica u meni je došla iznenada tj. začeta je dva tjedna nakon što sam proživjela spontani pobačaj u 6 tjednu trudnoće. ( prvi sex i puffff…očito spermići mog muža u kombinaciji sa mojim jajnicima čuda rade 🤣.) Kako doktori, pa tako i moj muž i ja smo bili u šoku, plakali smo, veselili se. Prošla sam sve moguće testove, vene na rukama su mi izgledale ko u narkomana, ali isplatilo se. Moje malo čudo je živo i zdravo, rastemo iz dana u dan. Sljedeći tjedan saznajemo spol djeteta.
Veselim se sa svima vama u čekanju naših zimsko/proljetnih bebica. ❤
Dobrodošla, želim ti školsku trudnoću da sve bude dobro.
Nama je termin isto 20.02.
Mommy odakle.si
Iz Zagreba sam...ti ? @sova12
Pitanje koje me sada muči je da li otići na trudnički tečaj ili ne?!?! Mnoge poznanice nisu otisle i sve je proslo i prilikom poroda i poslije sa bebom u redu i bez ikakvih velikih nepoznanica. Privatno se tečaji plaćaju, a po domovima zdravlja je besplatno. Puno čitam i educiram se eto preko dragog nam google i knjiga, pa iskreno nisam ni sama pametna da li otići ili ne s obzirom da moj muž ne misli biti samnom u rađaoni 😂.. Kakvo je vaše mišljenje o tome?
God know my heart needed you...❤
Jutro curedanas sam se napokon naspavala😁
Lory, kako si, jesu li ti ista novo rekli?? Drzi se♥️
Mommy, dobrodosla i neka ti bude skolska☺️☺️
I meni je oko 20.2. termin, pratimo se do kraja🤞☺️☺️♥️
I napokon promjena vremena🎉 dan kao idealan za ostat u krevetu☺️ ali nis od toga…moram si ici kupiti grudnjak, 3. od pocetka trudnoce🙈 pa ne zelim puno para dati. Mozda da kupim grudnjak za dojenje, pa sam mirna😆
Shopping grudnjaka noćna mora.. baš sam i ja dns gledala te grudnjake za dojenje, malo mi je falilo da ga kupim. Ali isto mi je problem naći udobnu trudničku odjeću. Niti jedan dućan dns nije imao nista adekvatno za nas a da su trenirke, hlace.. gdje planirate kupovati odjecu?
God know my heart needed you...❤
Ja sam zadnji put prosla tecaj u dz i u Merkuru gdje sam rodila. U dz sam isla s dragim, jer njemu zbog posla nije odgovarao tecaj u Merkuru, a ovo u dz traje 2 dana po par sati i to je uspio iskombinirati..
Ne znam jesam li ista novo saznala u dz, ali bilo je ok.. U Merkuru mi je bilo fora, jer smo vidjeli prostor, babice, neke doktore i tako.. Kada sam krenula u TA i na kraju u rodiliste sve mi je bilo, ajmo reci, poznato☺️ nisam lutala panicno (volim znati gdje idem) 😂
Mogli smo ih pitati sve i dobijes određeni odgovor.. kako se radi u tom rodilistu i sto savjetuju (jer svako rodiliste vodi svoju politiku od trudnoce do dojenja... 🙄) . I da, bilo je besplatno👍
A sta se tice robe😂 ja ti se stalno zalim na to... Ugl, h&m i cekam u lidlu da dodje za trudnice pa nikako i nikako😡 a mislim da cu za dojenje grudnjak uzeti u lisci, jest da cu vjv bankrotirati😂 ali oni iz npr mullera su ok, ali nema u velikim brojevima🤬 barem nije bilo pred 4g
Cure jel vi znate imat grceve u maternici (nekad ih imam poprilicno visoko a nekat vise kao da je od jajnika prema preponi) ako se naglo ustanem ili cak nekad iz cista mira??? Znate mozda sta je to?
Prvi stimulirani 3mj2018
27 jajnih stanica
Hospitalizacija radi hipera
5 oplodenih
Samo 1 blastica
Fet 22.dan ciklusa
5dnt 🍼
Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
9 1tt otkucaji 2 srceka💕
15tt dva pisulinca
Pozz svim budućim majkama…29 godina mi je i trudna sam 18+4, termin poroda mi je 20.02.2019. Osjetila sam potrebu podjeliti s vama svoj put ove trudnoće. Ova bebica u meni je došla iznenada tj. začeta je dva tjedna nakon što sam proživjela spontani pobačaj u 6 tjednu trudnoće. ( prvi sex i puffff…očito spermići mog muža u kombinaciji sa mojim jajnicima čuda rade 🤣.) Kako doktori, pa tako i moj muž i ja smo bili u šoku, plakali smo, veselili se. Prošla sam sve moguće testove, vene na rukama su mi izgledale ko u narkomana, ali isplatilo se. Moje malo čudo je živo i zdravo, rastemo iz dana u dan. Sljedeći tjedan saznajemo spol djeteta.
Veselim se sa svima vama u čekanju naših zimsko/proljetnih bebica. ❤
Dobrodošla, želim ti školsku trudnoću da sve bude dobro.
Nama je termin isto 20.02.
Mommy odakle.si
Iz Zagreba sam…ti ? @sova12
Pitanje koje me sada muči je da li otići na trudnički tečaj ili ne?!?! Mnoge poznanice nisu otisle i sve je proslo i prilikom poroda i poslije sa bebom u redu i bez ikakvih velikih nepoznanica. Privatno se tečaji plaćaju, a po domovima zdravlja je besplatno. Puno čitam i educiram se eto preko dragog nam google i knjiga, pa iskreno nisam ni sama pametna da li otići ili ne s obzirom da moj muž ne misli biti samnom u rađaoni 😂.. Kakvo je vaše mišljenje o tome?
Ja san iz Podstrane kraj Splita... a ja i muz ti planiramo otic na tecaj jer on zelu bit sa mnom u radaoni a i ja to zelim...samo se jos nismo raspitivali o tome
A ja trutnicku robu jos ne gledam tek kad malo zahladi ali definitivno kad u lidla dode kolekcija za trudnice idem odma
Cure s bolovima, valjda je to rastezanje... Ono cega se sjecam iz prve trudnoce je da me pred sam kraj stidna kost (ma cijela zdjelica) bas jako rasturala, jedva sam hodala😶
I mene zna zaboljeti i kost i ligamenti valjda pa to pripisujem rastezanju 🤔
Cure jel vi znate imat grceve u maternici (nekad ih imam poprilicno visoko a nekat vise kao da je od jajnika prema preponi) ako se naglo ustanem ili cak nekad iz cista mira??? Znate mozda sta je to?
Nesto slicno sam imala prije tjedan dana. Kad bi naglo ustala je znalo biti cesce, a nekad i ovako samo od sebe. Kao neki grc, kao da me presjece od jednog mjesta do drugog (jajnik-prepona). Neugodno. Samo je proslo kroz koji dan.
Sortiraj odgovore
Najstariji