Mommy dijelimo istu priču, meni je 11.6. na 31.dan ciklusa test bio pozitivan, da bi 20.6. prokrvarila i to je ujedno dan od kad računam tjedne ove trudnoće 😊 s tim da mi je doktorica rekla da mi je taj put i prvi put kad sam u 1.mjesecu bila trudna zapravo bila biokemijska trudnoća, a ne spontani kao što sam ja mislila. Sad je hvala Bogu sve u redu i nadam se da će tako i ostati. To želim svim trudnicama ovdje, da zajedno dočekamo svoje bebulince 😀
Pozz svim budućim majkama…29 godina mi je i trudna sam 18+4, termin poroda mi je 20.02.2019. Osjetila sam potrebu podjeliti s vama svoj put ove trudnoće. Ova bebica u meni je došla iznenada tj. začeta je dva tjedna nakon što sam proživjela spontani pobačaj u 6 tjednu trudnoće. ( prvi sex i puffff…očito spermići mog muža u kombinaciji sa mojim jajnicima čuda rade 🤣.) Kako doktori, pa tako i moj muž i ja smo bili u šoku, plakali smo, veselili se. Prošla sam sve moguće testove, vene na rukama su mi izgledale ko u narkomana, ali isplatilo se. Moje malo čudo je živo i zdravo, rastemo iz dana u dan. Sljedeći tjedan saznajemo spol djeteta.
Veselim se sa svima vama u čekanju naših zimsko/proljetnih bebica. ❤
Dobrodošla, želim ti školsku trudnoću da sve bude dobro.
Nama je termin isto 20.02.
Mommy odakle.si
Pratim vas ali se javim tu i tamo. Nadam se da.jesve dobro sa Lory da su cure koje su malo bolesne dobro. Ima toliko toga sta zelim.komentirat da ne znam odakle pocet
Mommy dobro došla, žao mi je za tvoje tužno iskustvo i želim ti da sada sve bude kako treba...
Lory kako si ti danas?
Jutro cure danas sam se napokon naspavala😁
Lory, kako si, jesu li ti ista novo rekli?? Drzi se♥️
Mommy, dobrodosla i neka ti bude skolska☺️☺️
I meni je oko 20.2. termin, pratimo se do kraja🤞☺️☺️♥️
I napokon promjena vremena🎉 dan kao idealan za ostat u krevetu☺️ ali nis od toga...moram si ici kupiti grudnjak, 3. od pocetka trudnoce🙈 pa ne zelim puno para dati. Mozda da kupim grudnjak za dojenje, pa sam mirna😆
Pozdrav svima, vjetar je donio oblake..nije zahladilo toliko ali zato pise jako jako...nije za biti vani..
Ja idem u cetvrtak na kontrolu, jedva cekam 😁
Da li imate problema sa glavoboljom? Mene valjda svaki dan unazad tjedan dana boli,ne toliko jako ali ju stalno osjetim i nije mi to uopce zanimljivo.
Pocne na poslu oko nekih 12h i dok ne dodjem kuci traje..onda malo stane i ponovo presvecer...
Mene jutros rasturala glavobolja,možda od jastuka,položaja spavanja,mislim da nije od trudnoće ,uglavnom ja se namažem sa tigrovim masti i prođe.Je da smrdi ali meni ta mast pomaže,kad me leđa bole,vrat i glava i odlična mi je za opuštanje prije spavanja .
url=https://lilypie.com]
DANTE
Aosijek, srecom nemam iskustva s tim za sada, ali bas sam jutros naletila na ovaj tekst koji ih spominje... mozda ima i neko rjesenje
https://klokanica.24sata.hr/trudnoca/trudnica/11-cestih-tegoba-u-trudnoci-i-rjesenja-za-njih-6580
Drzim fige da prestanu... Grozne su glavobolje😫
Sortiraj odgovore
Najstariji