Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malac_28
    21. Rujan 2018. 19:30

Mommy dijelimo istu priču, meni je 11.6. na 31.dan ciklusa test bio pozitivan, da bi 20.6. prokrvarila i to je ujedno dan od kad računam tjedne ove trudnoće 😊 s tim da mi je doktorica rekla da mi je taj put i prvi put kad sam u 1.mjesecu bila trudna zapravo bila biokemijska trudnoća, a ne spontani kao što sam ja mislila. Sad je hvala Bogu sve u redu i nadam se da će tako i ostati. To želim svim trudnicama ovdje, da zajedno dočekamo svoje bebulince 😀

Župčica
    21. Rujan 2018. 19:58

Mommy dobrodosla i sretno do kraja trudnoce... 

Timi95
    21. Rujan 2018. 20:27

Sretno svim novim curama ❤😊

sova12
    21. Rujan 2018. 23:07

Mommy to be 🤗

Pozz svim budućim majkama…29 godina mi je i trudna sam 18+4, termin poroda mi je 20.02.2019. Osjetila sam potrebu podjeliti s vama svoj put ove trudnoće. Ova bebica u meni je došla iznenada tj. začeta je dva tjedna nakon što sam proživjela spontani pobačaj u 6 tjednu trudnoće. ( prvi sex i puffff…očito spermići mog muža u kombinaciji sa mojim jajnicima čuda rade 🤣.) Kako doktori, pa tako i moj muž i ja smo bili u šoku, plakali smo, veselili se. Prošla sam sve moguće testove, vene na rukama su mi izgledale ko u narkomana, ali isplatilo se. Moje malo čudo je živo i zdravo, rastemo iz dana u dan. Sljedeći tjedan saznajemo spol djeteta.

Veselim se sa svima vama u čekanju naših zimsko/proljetnih bebica. ❤

Dobrodošla, želim ti školsku trudnoću da sve bude dobro.
    Nama je termin isto 20.02. 
    Mommy odakle.si

sova12
    22. Rujan 2018. 00:47

Pratim vas ali se javim tu i tamo. Nadam se da.jesve dobro sa Lory da su cure koje su malo bolesne dobro. Ima toliko toga sta zelim.komentirat da ne znam odakle pocet

Dreams
    22. Rujan 2018. 08:00

Mommy dobro došla, žao mi je za tvoje tužno iskustvo i želim ti da sada sve bude kako treba...
    Lory kako si ti danas?

22. Rujan 2018. 08:40

Jutro cure danas sam se napokon naspavala😁
    Lory, kako si, jesu li ti ista novo rekli?? Drzi se♥️
    Mommy, dobrodosla i neka ti bude skolska☺️☺️
    I meni je oko 20.2. termin, pratimo se do kraja🤞☺️☺️♥️
    I napokon promjena vremena🎉 dan  kao idealan za ostat u krevetu☺️  ali nis od toga...moram si ici kupiti grudnjak, 3. od pocetka trudnoce🙈 pa ne zelim puno para dati. Mozda da kupim grudnjak za dojenje, pa sam mirna😆

Aosijek
    22. Rujan 2018. 09:33

Pozdrav svima, vjetar je donio oblake..nije zahladilo toliko ali zato pise jako jako...nije za biti vani..
    Ja idem u cetvrtak na kontrolu, jedva cekam 😁
    Da li imate problema sa glavoboljom? Mene valjda svaki dan unazad tjedan dana boli,ne toliko jako ali ju stalno osjetim i nije mi to uopce zanimljivo.
    Pocne na poslu oko nekih 12h i dok ne dodjem kuci traje..onda malo stane i ponovo presvecer...

Beba
    22. Rujan 2018. 09:46

Mene jutros rasturala glavobolja,možda od jastuka,položaja spavanja,mislim da nije od trudnoće ,uglavnom ja se namažem sa tigrovim masti i prođe.Je da smrdi ali meni ta mast pomaže,kad me leđa bole,vrat i glava i odlična mi je za opuštanje prije spavanja .

url=https://lilypie.com]
    DANTE

22. Rujan 2018. 10:18

Aosijek, srecom nemam iskustva s tim za sada, ali bas sam jutros naletila na ovaj tekst koji ih spominje... mozda ima i neko rjesenje
    https://klokanica.24sata.hr/trudnoca/trudnica/11-cestih-tegoba-u-trudnoci-i-rjesenja-za-njih-6580

Drzim fige da prestanu... Grozne su glavobolje😫

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.