Sad kuzim da je i 4x230 dosta… ma ne znam vise sta pricam
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Pa 940 nije strasno. Racunaj da je i vruce pa jede i pije. Plus je curka aktivna! 😊
Ja mislila da ces rec da pije 1200ml 😂
3 MPO postupka
💜 01/22.
Nama je unos mlijeka mali oko 700 ml ali često ide to i ispod. Većina obroka je podebljana žitaricama jer ga odjednom pukne da nebi bocu. Najzabavnije na svijetu mu je kad dobije žlicu u usta s punim ustima radit brrrrr. Koliko mi je sladak toliko bi ga u top stavila 🤣. Ja ne vidim prostor gdje ubaciti nemlijecni obrok, jer nema dosta sati u danu. On nikad nije popio više od 130 ml i on to jako dugo pije/jede a noću ponudim ali popije jako malo. Ako u mlijeko dodam voće ne želi. Ako mu dam npr čiste jabuke 100 grama propao mi je jedan obrok mlijeka i unos pada na oko 600 ml.😳😳
Jedino me tješi da on još uvijek nema 6 mjeseci pa u biti ne kasnimo s ničim oko dohrane zasad.
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Melani tak i moj hehe, pocne prditi ustima i njemu je turbo zabavno blesirati se dok se ja preznojim u kombinaciji hranjenja i smanjivanja kolateralne stete Mislim da sam negdje procitala da je 600 ml minimum koji je potreban mlijeka tako da to zadovoljis, ako te to tjesi uz sav trud koji ulazes. Mene bocice drze da se tako i hidrira, ali kad jos jedan obrok uvedem i maknem jos jednu bocicu, uf, onda cu strepiti sto ako nece vodu piti, opet ju odbija, ispljune...jedan dan je popio sam od sebe 60 ml vode ukupno i sad opet strajka, a ja kroz dan vrebam s kljunasicom i nudim, nudim...
Nemoj brinuti oko vode, tekućinu dobije i kroz voće i vjerojatno dodaješ vodu kad miksaš kašice a to se sve računa.
Cure koje idete s bebama kod fizijatra sigurno imate friške informacije kada beba može u sportski dio kolica i do kada moraju biti u nultom položaju. Mi smo s košarom gotovi, predugačak je tako da moramo u sportski dio pa samo da provjerim najnovije preporuke 😄
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
U sportski na nulti položaj je išla s 4ipo mj jer je u košari vriiiiištala jer ništa ne vidi.
S 5ipo-6mj sam je podigla na 45 stupnjeva jer je i nulti bio dosadan i otad voli vožnju. Još kad sam je okrenula u smjer vožnje 🥳🥳🥳
Za ovih 45 stupnjeva mi je fizio rekla da je ok nakon 6mj ako bas mora, sad sa 7 je sigurno ok. S tim da je na prvi znak pospanosti spustim na nulu i vecinom se tako i vozi.
3 MPO postupka
💜 01/22.
Bude mi bas glupo kaj ja pizdim s tim dal moja previse klopa kad vidim kak se vi mucite..
Ja sam ju isto s 5 mj stavila u nulti u sportska i vrlo brzo nakon toga na prvi nagib. Kad zacori vratim ju u nulti.
Isuse kakav dan s malom. Sinoc je zaspala u pola 9, pa plakala u 9, pa 11, pa 1 i na kraju u 3 totalna deracina. Citav dan je nastavila u tom tonu. Valjda neki skok u razvoju… Danas ima 7 mj i od jutra je uvela nove glasove, citav dan se dere nja nja, ne ne, da da itd.
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Kod nas slicni aktualac sto se spavanja tice, nocas se budio prakticki svakih sat vremena, vriskovi, snovi, uspuhanost, ocito je nesto intenzivno prozivljavao, kao zombi sam. Jucer pak po danu jedva da je ukupno sat vremena odspavao, energija sto na sat plus operete i bravure visokih tonova s glasnicama, ijaoooo. A kad ga umor svlada, onda je najludji i ne da se uspavati, stare metode vise ne pale, uspjelo mi je sa pjevanjem kroz sapat Sad mu je spica sve sa r, brrrrr, grrrrrr, hrrrrrr, prrrrr i onda operete samoglasnika. Danas cu u batat i proso puknuti malo jetrice iz juhe, mozda ga takva varijanta prizemlji nakon vocnih bombi
Jel se držite onoga da se nova namirnica daje 3 dana pa tek onda iduća? Ili se desi da probate i po više novih namirnica skupa?
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Koju jetricu kuhas Clarissa?
Iskreno pravila 3 dana se ne drzim, a kod vise njih od jednom cak mozda da, ali ne namjerno😂 Ako nisu neki poznati alergeni dala bi.. nova skola nutricionista je puno opustenija pa nekako vise idem tim smjerom.. 🤷♀️
Mi smo nakon onakvog dana jucer, danas lijepo ustali u 5😂
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Sortiraj odgovore
Najstariji