Moj se kupa gol, namazem ga kremom za suncanje za bebe. Vani je pod suncobranom i u peleni.
Menstruacije jos nema, malom 7ipo mjeseci, reko je i ginekolog da je vezano uz dojenje, samo nekima dodju i dok doje, a nekima tek kad prestanu dojiti pa cemo vidit bas.
Mateo 30.11.21
Nada- Moja je u peleni za kupanje i silterici koja ide niz ledja. Idemo oko 5,6 na plazu pa ne oblacim majcicu za vodu. Inace smo pod borom.
Dojenje ti svakako pomaze da ne dobijes menstruaciju.
Upitnica- vidjela sam cijene, uzas.. nece zaokruzivati cijene radi eura nego ce ih preventivno podignuti🤦♀️
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Bas sam htjela i ja pitati kako vam je sa M. Ja sam je dobila prošli mjesec, kad je mali napunio 6 mjeseci. Dojim ga samo I baš sam malo prije 6. Mjeseca prestala sa noćnim dojenjem pa si mislim da sam zbog toga dobila. Još mislim ko da mi se malo količina mlijeka prvih 2, 3 dana smanjila ...i ovaj mjesec mi se to isto ponovilo. Nakon tih prvih dana se vrati u normalu količina. Je koja od vas to primijetila? Citala sam da se nekima mijenja "okus" mlijeka pa neke bebe odbijaju cicati te dane.
Za na plažu mu je tata kupio neku majicu sa faktorom 50. Ima za kupit u Dechatlonu. Čini mi se dobra stvar a nije skupa.
Mi smo se napokon okupali, ali F. kolut je ostao neisproban 😓 Malo je cvikao kad smo mu smocili nogice...valjda mu je bila hladna...nije kao u kadici 🤭😁. Zato smo se kupali u bazencicu. Mazala sam ga jos sa kremom Alphanova...jako je masna i sve smo zabijelili...odjeću, kolica, mamu.
💙👶 07.12.
Menstruacija je stigla nakon 2ipo mjeseca, taman tad sam usporila ako ne i skroz ukinula izdajanje. Otad je manje vise redovna, plus minus koji dan. Al otad se i debljam pomalo, nažalost 😂
3 MPO postupka
💜 01/22.
Rekla nam doktorica da nisu kozice, ali ne znamo što je, po njoj je od topline iako nije baš sigurna 🤔. Ništa nam nije dala za tretirat. Točkica ima nešto novih, samo po licu i rukicama, a ove stare baš i ne prolaze. Temperatura danas i jučer do 37, ali jako se mrda dok mu mjerim, a čini zaspi nema temp. Dosta kiše ovih dana, ali on od rođenja kad se probudi jako puno kiše. Inače na pregibima vrata i koljena baš ima osip od topline već duže vrijeme i to špricam aderma sprejem.
A možda je to sve reakcija od tih silnih rižinih i kukuruznih pahuljica koje moram trpati u mlijeko da bi pojeo😳 .
Nama je sad unos mlijeka dosta loš, od 650 do max 720 ml, ali je svaki dnevni obrok podebljan tim pahuljicama, noću još nekako i popije čisto, ali danju ni u snu. I sad si razmišljam da će on po kilama vjerojatno biti ok, ali tako mali unos mlijeka ne može bit baš dobar za njega...od ostale dohrane dam samo po par žličica za probu, nemamo još konkretan obrok..
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Moja malena je imala osip od vrucine sa nekih 2 mjeseca. Isto su bile tockice po cijelom tijelu. Osim sto su ruzno izgledale (stavljala sam i tu sliku) nije djelovalo da ju smetaju. Dosta dugo je trebalo da prodju, sigurno nekih 10 dana. Pomogla nam je aderma exomega kupka. Ak hoces nadjem sliku pa ti stavim..
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Cure kak ste sa crticima i tv-om opcenito?
Ja stalno vodim borbu jer ako vidi ekran momentalno ju hipnotizira.. ne mislim joj davati da ovako mala bleji u telku, ali sve mi se cini da je ponekad neminovno🤦♀️
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Bibi, može hvala ti, ja pokušavam stavit sliku od malog s tim ali ne uspijeva mi, još od jučer.
Crtići - kad stariji gleda a naravno da nekad gleda, nećemo se lagati 🤣 beba se odmah okreće prema mobitelu ili TV-u. Valjda zbog tog svjetla i jarkih boja. Maknem ga ali neću biti nešto prestroga oko toga kasnije kad bude veći. Naravno u nekim normalnim granicama.
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Pogleda nekad, budu joj zanimljive boje i izmjene slika, al igracke su sarenije. Mada sam nekidan s koronom, fibra raste kako dan ide, muz dolazi tek za 10min upalila neki djecji program samo da ne izdahnem. Spasilo me. 😂
3 MPO postupka
💜 01/22.
Sortiraj odgovore
Najstariji