Bibi, stvarno velika curka, neka je, meni su preslatke buckaste bebe. A ovo da je život težak...super! 🤣
Danas nam već stigao Casmatino, blaženi mir kad su se obojica zablejala u one praščiće 😆. Bar za kratko...
Mi bi trebali idući tjedan na cijepljenje, ali s obzirom na osip, a sad još i ubode komaraca nekako mislim da će nam opet odgodit. Noćas su ga prvi put bocnuli iako imam u struji neku lampu koja ih prži, a njemu na guzi naljepnicu iz baby centra. I pita me mama kako sam mogla pustiti da ga izbodu. 🙄 Pa ne mogu cijelu noć bdjet na njim da bi tjerala komarce. Ma nam komarci budu najveći problem, odmah potpisujem🤣🤣
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Moja se miska tri tjedna ranije rodila sa 3880 i 52cm🙈
Sva je velika, dugacka, popunjena, ma komad zenske😂
Upitnica- o tome nemirnom snu ti ja pricam vec dva mjeseca🤦♀️ Ja neispavana skroz jer pola noci provedem budna stavljajuci dudu u usta. Zato se i uselila u bracni jer joj treba bar metar i pol kvadratni za sve vratolomije koje izvodi dok spava. Kad me pitaju kak spava ne znam sta bi rekla.
Klopa- i kod nas npr. palenta sa kruskama najbolje prolazi, al bez bocice nista. Uopce ne znam kad i kako joj smanjivati kolicinu mlijeka😬
Komarci- ja ih mrzim iz dna duse, u stanju sam pola noci provesti ganjajuci malog gada😂
Curka 🤍 - 17.01.2022.
https://ibb.co/0yfn5q7
Evo nas na mali polu rockas🥳
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Krasna je mala polurođendanka! 🥰
-
Rodila se vec s lipom duzinom, bit ce manekenka. 😁
Prate se - obe dobile 18 cm i cca 4.7-5kg. Moja je vise dobila tezine, al manja se i rodila pa racunam da je morala nadoknadit 😂
-
Spavanje - digla me u 5ipo (subotaaaaa je!) I poigrala se i sad spava. A muž hrče na drugoj strani. Ja ka zombi. Budna i gladna 😂
-
Spiza - moguce da ona jos pije mlijeko od navike, zalijeva rucak 😁 ljeto je, piju i radi žeđi, doć će to na svoje. 👍🏻
Imam 6 bočica i do nedavno je jela 9x dnevno. Otkad je zavrućilo ide i do 12, al ne popije sve do kraja. Samo joj fali. A voda joj je zabavna, odmah maše nogama i rukama kad joj pružam čašu (ima silikonsku) i gušta brljat po njoj, na kraju završi više na prsima nego u ustima 😁😁😁 mališani oko mene su odmah pili iskljucivo iz čaše i to mi se čini ok ako beba prihvati.
-
Imam u najavi 3 bebe u obitelji u iducih 6-7mj i to me baš veseli. Taman sam nekako popustila sa željom da bih ODMAH bila opet trudna 😂 al mali crv me kopka. Brzo će 2024. Do tad se moooožda i naspavam jednom.
3 MPO postupka
💜 01/22.
Melani, kako situacija s količinom pojedenog/popijenog?
3 MPO postupka
💜 01/22.
I moja se rano digla, poigrala, nervoza i sad spava. Mislim da ce opet bit zivcana od cijepljenja. Muz je sinoc pobjegao u prazan stan od mame jer je moj tata kod nas pa kao nema di spavati (ne stane s nas dvije na bracni🤪)
Ak bude manekenka na mamu, moze eventualno za modu za punije😂
Voda joj je super al se puno zagrcava s njom. Dajem joj svakako, na zlicu, iz case, iz bocice…Isto kasnije bude skroz mokra.
12 puta hahhahah, drzi te u formi, da ne zakrzljas😂
Ides ti na drugo odmah, bome svaka cast. Kaj mi se dobro cini da si iza poroda pisala da ti je miska gotovo sigurno jedino dijete?😂 rezoniralo je sa mnom u tom trenutku pa sam zapamtila😂😂😂
Ali ovo za trudnocu ajme daaaaa. Iako moram priznat da mi je stalno u glavi kako bi i onih par prvih mjeseci ispocetka, i kako bi sad sigurno sve bolje napravila. Doslovno me griznja savjesti ulovi da joj nisam bila dobra mama. Pa zato onda nije mazasta itd. itd. Luda glava
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Bibi preslatka je!
Ma stalno isto kod nas s mlijekom, ali kome god počnem pilit po tome da slabo jede me blijedo gleda jer je stvarno buckast. Vidjet ćemo na vaganju. Sa 4 mjeseca je imao 7.060 i nadam se da će sa 6 mjeseci imat nekih 8 kila. Imamo do tad još vremena.
Cure vi bar znate da ćete vjerojatno opet bit trudne, mi znamo da smo gotovi pa me nekad to rastuži. Iako, još smo kao mladi pa nam govore da bi mogli još jednu curicu tamo pred kraj tridesetih. Ali ne ovako nam je taman 😀
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
O daaa, bila sam sigurna da nema sanse vise imat bebu. Al je s vremenom lakse i svi su me uvjerili da je s drugim jooos lakse.
Bas nekidan pricam kako je znalo bit tesko, kako smo ovo ili ono, a kaze mi sestra - ti pricas ka da je to bilo prije par godina, a ne tjedana ili mjeseci 😂 i zbilja! Leti!
Doduse, imam opciju jos 3x ic na transfer embrija pa ako uspije uspije. Necu se nervirat. Mozda kad posjetim neke druge bebe aktiviram PTSP pa odustanem 😂😂
-
Muz spava na kaucu vecinu vremena jer kao ne zeli nama smetat hrkanjem. Mhm. Smetamo mi njemu 😂
Jucer me posla u krevet popodne i jos je nakon toga izveo u setnju, ka da sam bila na rehabilitaciji. 💟 Vec 10ak dana nisam ni 1h bila odvojena od nje (makar bi on preuzeo, al stan je koliki je, cujem ih i vidim).
-
I ja mislim kako bi sad sve iznova bolje, al znas sta? Mozda bi neke druge probleme imala. Ajd, moja se voli mazit. PUSTA me da je ljubim 😂 kad se budi, nasmijesi se jos zatvorenih ociju dok je ja ljubim posvuda. Ma svojoj dici smo najbolje! Nekoj drugoj - necemo nikad saznat, i bolje!
3 MPO postupka
💜 01/22.
bibi malecka ti je preslatka i pravi komad ženske.
Moja je maza od rođenja, a pitam se na koga je 🤣🤣ima na vise takvih 🙈
Moja obicno se budi oko devet(+ - )pola sata. A sobzirom da cica ko novorodence, ni ja prije ne ustajem . I mi cemo valjda jos jednu bebu ako se prikelji, pricelala bi jos malo a sto zbog moji godina , a i drugo nema mi ko mazu cuvat. Pa da bude doma. E sad sta ce bit tko zna jedno su želje a drugo sta bude .. do zime nista onda krece akcija...a i ginica mi rekla. Da beba ako nema razmak od 4 sata cicanja, 10 dana da bi se jajnici probudili nista od trudnoce. Rekla mi je koji je hormon u igri al ja sam zboravila. Brzo se digne po cicanju a sporo pada . A i zelim da mi sto duze cica.
Mi smo pobjegli iz zg na selo, pa je boze pomozi, nije toliko strasno. Do mora skoro mjesec dana. Dobili smo od frendova neki kolut za kupanje bebe ,al ga nisam proucavala, samo sam ga spremila .
Ja svojoj dajem na bocicu vode, stavrno ju potegne i voli popit. Ne dajem joj na žlicu, casu jer ovako sam ziher da je popila po ovoj vručini. A ono bi bilo vise van nego unutra.
Joj komarci..moju izgrizu samo tako, ako nije u zoni protiv komaraca. Tablete, sprej koristim ..strašno kalve ima flekice po sebi. Srce mi place kad vidim.
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Ma nista od drugog za mene. Imam 37 godina, a i do 35 sam mislila da ni ne zelim imati djecu pa neka mala zvjerkica uziva ko kraljica na dvoru.
Ajde da ju malo opravdam, nije ni ona skroz od kamena. Ima vec par tjedana da se stalno smajhla uz mene dok spava. Ujutro kad se probudi prvo se okrene na trbuh, a onda se s glavom zabaci na ledja na mene😍 i da mi da ju malo cmacem, ali malo😂
Ja sam s njom stalno. Jedino kad zaspe navecer, do negdje 23h ja eventualno prosecem ili odem do ducana. Cinjenica je da nije bas beba koju je lako ostaviti jer kad popizdi ode u ljubicasto od placa i nista ne pomaze osim mame (jedva). Ali je isto tako cinjenica da ja bas ne znam traziti pomoc. Npr. dok smo u zg nosam ja nju u jednoj i kolica od 7kg u drugoj ruci na 4.kat bez lifta. Na ledjima ruksak sa stvarima iz ducana. Imamo macora doma pa non stop cistim i tak…Sama sam si kriva.
Ajme koje zalopojke od mene.
Cure, ako cete ostati trudne u neko vrijeme dok cemo se jos pratiti tu jedva cekam citati dojmove☺️
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Sortiraj odgovore
Najstariji