Zimske mame i bebe 2021./2022.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    melani32
    20. Srpanj 2022. 09:32

Da, to je jako slično tome što moj ima. Baš je imala dosta. Hvala ti. Baš mi nekad neugodno, ja ovdje dvostruka mama a sve ste smirenije od mene po pitanju puno stvari oko beba. Valjda je do osobnosti, ja se uvijek nešto brinem. Prije djece sam se za sebe, uvjek ono "što ako". Sad se to prebacilo na njih 😭. Valjda će bit bolje kad malo porastu. Pa do tamo negdje dok ne krenu s izlascima😆

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

bibi
    20. Srpanj 2022. 11:13

Ma nisam ni ja bila flegma oko ovog osipa. Otisla sam kod dr., ona je odmah rekla da misli da ju previse utopljavamo ali da obavezno pratimo kako se ponasa. I dala nam je tester te aderme. Btw kod nas je utopljavanje znacilo da po zimi spava u pidzamici od frotira, umjesto pamucnom bodiju😂 dvije noci je tako spavala i odmah osip. Do danas je ostala beba koja ne podnosi toplinu.
    Ako te tjesi ja sam isto takva, anksioznost mi je middle name😂 super osobina za imati djecu🤦‍♀️

Curka 🤍 - 17.01.2022.

melani32
    21. Srpanj 2022. 09:24

Hehe, nešto što sam mislila da nikad neću i smijala se svojoj mami, a otkad imam djecu sam i ja postala takva. Opsjednutost propuhom. Popizdim ako je po stanu propuh. Malo što me može tako naživcirat🤣

Cure koje imate Casmatino podlogu, je vam ok? Mi se snalazimo s onim puzlama ali stariji ih rastavlja a neda mi se svaki put sastavljati i micat ih...

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

• Upitnica_Split
    21. Srpanj 2022. 10:53

Živimo na casmatinu! Kad ne spava ili jede, na podu smo. Preporucam!
    Nekidan sam vidila na plazi obitelj s djecom na casmatinu. Odlicna ideja, kao velika lezaljka 😂

3 MPO postupka
    💜 01/22.

melani32
    21. Srpanj 2022. 11:14

Ma naručila sam već jer su mi preslatke. Uzela sam Piggy😄

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

• Upitnica_Split
    21. Srpanj 2022. 11:32

I mi tu imamo 😂
    Kad je bila skroz mala, na toj šarenoj podlozi je bio šareni baby gym i na njemu ona u šarenoj pidžamici. U jednom momentu je nisam primjetila i uhvatila me panika 😂😂 

3 MPO postupka
    💜 01/22.

bibi
    21. Srpanj 2022. 11:55

I mi imamo casmatino sa prascima😂
    Super stvar.

Curka 🤍 - 17.01.2022.

bibi
    22. Srpanj 2022. 15:48

Mi obavili pregled kod pedijatra i fizijatra. Naporan dan😅
     Fizijatrica kaze da je super, sve radi sukladno uzrastu, cak se i zuri previse. Rekla je da inace kod beba koje se ranije rode (ona je 37+2) cesto treba korigirati termin. Ici cemo 27.07. jos na pokazne vjezbe da doma jos malo trenkamo😂 Kaze da prvi slogovi idu sa cca 7mj., a puzanje i sjedenje izmedju 8. i 10. mj., ali da ce ona sigurno ranije. I zena je treci doktor koji nam je rekao da imamo bistro(super) i izrazito znatizeljno dijete i da nam nije lako s njom (ma da, hahhahahha). Ona bi stalno preskakala korake i posvuda je. Kad ju stavi na onu podlogu ona je ko u lunaparku🤦‍♀️
    Kod pedijatra- Imamo 8630kg i 70cm (1,3kg u dva mj i deset dana). Velika curka. Primila je vakcinu samo za pneumokok jer je jako vruce vani, a i ona je puno plakala i bila nervozna pa da ne dobije temp. I mi sad kaskamo sa cjepivima. Prvo do 4 mj. zbog bljuckanja i sad opet zbog vrucine. Za rajcicu je rekla da ne dajemo neko vrijeme i da je cest alergen. Kad sam rekla da bi ona stalno vise mlijeka, rekla je da je zivot tezak i da ju moramo nauciti granice, hahhahhaha. Za mlijeko je rekla da im se u praksi sa Aptamilom daleko najboljom pokazala jedinica, tako da mi sad kombiniramo to i AR formulu.
    Jeste svi dobro inace? U Zg je straaaaaasno

Curka 🤍 - 17.01.2022.

• Upitnica_Split
    22. Srpanj 2022. 17:08

Mi dobro. Vruce je, al ne izlazimo do 18ipo, a doma klima ne treba do 10ipo. 😁
    U nekoj je fazi okretanja, lezanja na boku, postavljanja na koljena pa to radi i u snu, budi se svakih sat vremena pa ili cvili ili se smije, a sve u snu! Ja sam stalno budna, koma.
    Papica - pojedinacne namirnice su joj meh. Gris sa jabukama dobar. A danas pogodak - kuhala juhu od bundeve nama i odvadila njoj prije začina. Pojela pola zdjelice. 🥳 trajalo je jer princeza oce saaaaaamaaaaa. Pa jednu zlicu drzim ja, drugu ona. Kasnije mora pod tus skupa s bodijem 😂
    Dala sam joj opet lubenicu i komad jabuke da cucla. Sviđa joj se to. Ako slucajno odgrize komad - pljune. 
    Sutra cemo na more, kupljen je i šator, ne znam  imaju li više opreme česi ili mame s bebama 😶 

3 MPO postupka
    💜 01/22.

• Upitnica_Split
    22. Srpanj 2022. 17:09

Miška ti je odlična! Cca pola kila teža i 4cm duža od ove moje bombice. 😊😊
    Kolika je bila kad se rodila? Da ne kopam 

3 MPO postupka
    💜 01/22.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.