Upitnica čuvajte se i ozdravite brzo! 😘
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Čini se da nismo još premni za dohranu, još smo premali: rižine pahuljice pljuje, a na tikvicu se danas jako zagrcnuo iako je bila skroz zgnječena. Pokušat ću jos dan, dva pa ako ne bude išlo čekamo 5 mjeseci, nema žurbe😄
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Čini se da nismo još premni za dohranu, još smo premali: rižine pahuljice pljuje, a na tikvicu se danas jako zagrcnuo iako je bila skroz zgnječena. Pokušat ću jos dan, dva pa ako ne bude išlo čekamo 5 mjeseci, nema žurbe😄
I mi smo poceli od tikvice-od tri dana sto je jeo dvaput je povratio to skupa s mlijekom. I okreco je glavu od tikvice i izbacivo iz usta. Od 10 namirnica to i spinat su mu najgore sjeli. Necu mu vise tikvicu do godine davat.
S vocem nema greske, mislim da to svi vole.
Mateo 30.11.21
Bru, s koliko mjeseci ste krenuli s dohranom?
Upitnica kako ste vas dvije?
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Bru, s koliko mjeseci ste krenuli s dohranom?
Upitnica kako ste vas dvije?
Ja dojim pa sam pocela tjedan prije neg je imo 6mj, tad je poceo pokaziva interes za hranu dok smo mi jeli ( zaslinio dok smo jeli pizzu). Trebao je koji dan da sam pocne otvarat usta kad mu prilazim sa kasicom i zlicom. Prve dane je jeo samo po tri, cetiri zlice.
Mateo 30.11.21
Bebolina od subote popodne nije presla 38C i uglavnom je odlicne volje i apetita. Krenuo je suhi kasalj, par puta zakaslje u sat vremena pa je dobila sirup (telefonski). Malo vise spava, al to je razumljivo.😊
Ja sam okejiš, isti suhi kasalj povremeno, na laganu glavobolju sam se navikla, njuh/okus imam nekih 20%. Al dobro je. Nek je ona dobro, ja sam odlicno! 😄
Muz je od sinoc s istim simptomima kao nas dvije na pocetku. Dzabe sta smo se zaobilazili po stanj ocito je izvor zaraze isti. Al njemu je jadnicku najgore. Samo boluje i spava i jadan je. I nema energije za pricuvat bebu. Treba li rec da sam ja imala? Tko me pitao 😂 Muski i njihova fibra od 37.5 😂
-
Fibru sam joj mjerila ispod pazuha. Vec sam pri cijepljenju testirala mjereci u guzu (s oduzimanjem) i pod rukom i bilo je isto pa sam odlucila samo pod pazuhom ali pazim da je tu ruku drzala spustenu prije mjerenja jer se oni ohlade za cas. Da je ne skidam svako malo. Plus dobivala je cepic u guzu pa mi je bas zao.
-
Dala sam joj malo lubenice da srče. Bože kako je uživala! Razbacala se nožicama i rukama kao nikad i gugutala 🤩 kasnije citam kad se uvodi lubenica i svaka stranica pise svoje - od odmah do iza 12mj jer je puna pesticida. Isuse! Kako ne prolupat u moru politika? Cije ste vi upute slijedile?
-
Inace jedem rajcice kao jabuke i jucer sebi jednu operem (domace su) i donesem u dnevni. Ona se raspametila. Znam da je ne moze pregrist pa sam joj dala da je malo lizne jer joj paše sve hladno. Na kraju sam ja jela balavu i zgnjecenu rajcicu (par puta joj je ispala pa sam je opet prala) 😂😂
3 MPO postupka
💜 01/22.
Bas mi je drago da ide na bolje Upitnica🤗 evo ja se sva oznojim na pomisao bolesti. Misici mali, nista ne mogu reci a nije im dobro. Iako to sve nije nista naspram tegoba koje nasi muski prolaze😂 Nas tata mi je danas na kritiku kak se ne brine jel maloj vruce rekao da on misli da maleni to lakse podnose nego mi odrasli (on pogotovo🤦♀️)
Sto se klope tice meni je moja djelovala spremno sa 5 mj. I danas apsolutno sve sto bilo tko jede ili pije promatra sa interesom i iscekivanjem hoce li i ona sto trziti😂. Mi smo na moru pa svaki dan cucla malo smokve. Tak je i lubenicu dobila. Isto sam isla guglat nakon sto sam joj dala i glava me zabolila. Odlucila sam joj sve davat po malo. Osim nekih alergena tipa kikiriki, jaja...
Klopali smo i meseko vec. Svasta smo isprobali ali palenta i jabuka najbolje prolaze. To bas sve smaze i najlakse joj je gutati jer je gusce malo.
A kak vam maleni vrucine podnose? Moja se vrti citavu noc, bas vidim da joj je tesko i da losije spava. Kod nas na srednjem Jadranu su noci kriminalne.
Barem preko dana gustaaaaa u moru. Onaj fredov kolut je mrak, bar nama.
Recite mi kad se bebe krenu vrtit sa trbuha natrag na ledja? Nama to ne ide jos a vidim da bi htjela, pogotovo po noci.
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Bas mi je drago da ide na bolje Upitnica🤗 evo ja se sva oznojim na pomisao bolesti. Misici mali, nista ne mogu reci a nije im dobro. Iako to sve nije nista naspram tegoba koje nasi muski prolaze😂 Nas tata mi je danas na kritiku kak se ne brine jel maloj vruce rekao da on misli da maleni to lakse podnose nego mi odrasli (on pogotovo🤦♀️)
Sto se klope tice meni je moja djelovala spremno sa 5 mj. I danas apsolutno sve sto bilo tko jede ili pije promatra sa interesom i iscekivanjem hoce li i ona sto trziti😂. Mi smo na moru pa svaki dan cucla malo smokve. Tak je i lubenicu dobila. Isto sam isla guglat nakon sto sam joj dala i glava me zabolila. Odlucila sam joj sve davat po malo. Osim nekih alergena tipa kikiriki, jaja…
Klopali smo i meseko vec. Svasta smo isprobali ali palenta i jabuka najbolje prolaze. To bas sve smaze i najlakse joj je gutati jer je gusce malo.
A kak vam maleni vrucine podnose? Moja se vrti citavu noc, bas vidim da joj je tesko i da losije spava. Kod nas na srednjem Jadranu su noci kriminalne.
Barem preko dana gustaaaaa u moru. Onaj fredov kolut je mrak, bar nama.
Recite mi kad se bebe krenu vrtit sa trbuha natrag na ledja? Nama to ne ide jos a vidim da bi htjela, pogotovo po noci.
Uh moj se okrece isto po noci zbog vrucine (jug Jadrana). Po danu malo se oblacimo, malo svlacimo- zna se preznojit, a opet ga ne mogu pod klimu dovest u samo peleni. Najgore mi je kad se trebamo vozit autom, bas mu se oznoje ledja u onom jaju. Nema vele skitanja po suncu il samo preletimo negdje il odemo na kupanje. Setnja ne moze prije 7 navecer nikako.
I mi imamo fredov kolut- isto uziva -prska rukama i mlatara nogama lagano. Prekjucer je stavljo prste u usta i lizo slano more (valjda mu nece skodit to). Okupamo ga dvaput- drugi put u moru vec ukunjano pluta pa idemo doma jer nece da zaspi na plazi- tesko mu se ukunjat bez sise i kreveta. Zafrkan neki mladic.
To okretanje s trbuha na ledja- sa 6mjeseci. isto mu je trebalo duze za to, a onda je svlado preko noci i sad se stalno prevrce. Pao je jednom muzu s kauca.😄
Odma iza toga slijedi dizanje na koljena za propuzat, pa puzanje u rikverc. Et sad je u toj fazi sa 7mj. Cujem da su zenske to sve prije svladaju.
Koristi li ko sto za komarce?
Mateo 30.11.21
Moj se od jučer svaki put kad ga stavim na leđa okrene na trbuh i onda se ljuti jer se ne zna vratit nazad. Jako mu se znoji kosica jer je čupav, po cijele dane je samo u bodiju, nekad stavim čarapice. Jako voli imati nešto u rukicama, pogotovo s obje rukice uhvatit moju kosu ili tatinu dugu bradu. Kad ga hranim uzme žličicu iz moje ruke i ne pušta. Jedino, kad ga nosim prema sebi ne drži još skroz čvrsto glavicu da ga mogu onako opušteno nosit. A koliko voli brata, meni je to tako slatko kako ga zaljubljeno gleda. Dok se bratu više puta dnevno izmjenjuju osjećaji ljubavi i ljubomore prema toj bebi🤣.
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Upitnica drago mi je da ste bolje, a jadan tata.
Moja se okrece, ne bas nesto super, al zna sa leđa ma trbuh. Samo nogicama zamajuje i vrti se, pogotovo po noci u kindrepetu. Cijeli kindrepet obide, a ja samo virim . Neki dan je otkrila da može stavit nozni palac u usta. Pa cucla ko da je poslastica. Moja mene vec duze vrijeme cupa, hvata za kosu, istuce. Turne mi prste u oci,nos ,pogotovo kad ju uspavljujem. Jucer je kao puzala, al u rikverc. Sve trpa u zube a kad skuzi da ne moze stavit, koja je to deraca ajme,zacrveni se u licu strasno.
Pocela sam isprobavat okuse. Ne dajem joj puno...prihvatila je mrkvu,batat, tikvicu. I lubenicu da cucla.
Joj i meni je pala sa kutne dolje, minuta je bila u pitanju. Otisla sam na wc kao ne moze nikuda. A ona zamahne sa nogicama i guzom i samo se skoturala dolje. Ajme sto sam trcala sa wc... od onda jako pazim. Mužu nisam ni rekla . Samo mu govorim pazi pazi.
Za komarce imam neku narukvicu koju stavim sa strane, u kolica kao ide na ruku ali bojim se jer je mala. Da nebi lizala pa da se otruje.
Mama mi kupila neki prah koji se sipa po odjeci bud vidjela sta je pa javim.
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Sortiraj odgovore
Najstariji