Zimske mame i bebe 2021./2022.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    melani32
    05. Srpanj 2022. 16:37

Bibi, vi ste i dalje na AR formuli iako ste krenuli s dohranom? Jer moj je počeo skoro nakon svakog obroka ili čak i za vrijeme  bljuckat, podrigne ili počne štucat i mlijeko izleti na pod. Nije puno ali nije baš ni par kapi, meni djeluje kao bar 10 ml. To traje možda 2-3 tjedna i sad ne znam dali da idemo na AR formulu uopće. Jer mi smo previše vrsta ad-a već promijenili a samo kratko smo bili na AR-u kad je imao mjesec i pol i prestali zbog grčeva. 

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

bibi
    05. Srpanj 2022. 21:43

Mi i dalje muckamo samo 2 mjerice aptamil AR i 4 aptamil pre po bocici. Nekoliko puta smo pokusali povecati da smanjimo bljuvanje al momentalno dobije zatvor ili kaka brabonjke s mukom. Iskreno mozda joj je povracanje zeru bolje od toga ali nista znacajno. Vjerojatno bi vise pomoglo da je vise mjerica AR u bocici. Nisam ti pametna. Ja ne nalazim rjesenje za taj nas refluks. Jedino kaj je moja bucka pa se ne brinem toliko oko tezine i napredovanja. Ne znam kak ste vi sad s tim?!
    E da, skuzila sam da manje bljucka kad jede palentu i da joj se generalno povecalo bljuckanje od kd je postala turbo aktivna. Doslovno dok jede bocicu mase nogama non stop..🤷‍♀️

Curka 🤍 - 17.01.2022.

Nemamime
    06. Srpanj 2022. 21:51

Bibi, to muckanje dvije AD-a ti ne bih nikako preporucila. Jednu od te dvije vrste ponudi djetetu 🤷🏼‍♀️
    Prvo u ta dva AD-a nisu isti sastavi,  nisu ni obradeni isto a drugo ne dobiva sve sto bi trebala iz tog miksanja. Stolica joj je vjerujem jednostavno takva, nije jedno dijete koje se muci s kakanjem probaj joj dati suhih sljiva za kakanje.

Tigrica pobogu nemojte davati svojem djetetu da lize hranu koju vi jedete! Bolje joj daj taj keks kojem se rugas nego da lize sol, bubrezi ce djetetu otici. Da mogu jesti cokoladu jeli bi, nemoj se igrati s takvim stvarima  moze i na to imati reakciju.

Ja vas citam i mislim da se nekada zezate? 

🧔 30
    🙎‍♀️ 26
    👶 13. 12. 2021. 11.50h 💝

Tigrica
    06. Srpanj 2022. 22:27

Nemamime nit se rugam keksu, niti djete hranim sa soli ili slanom hranom. Za nju kuham posebno i to bez soli, bar ono malo koliko jede. 

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

• Upitnica_Split
    06. Srpanj 2022. 23:22

Nemamime

Bibi, to muckanje dvije AD-a ti ne bih nikako preporucila. Jednu od te dvije vrste ponudi djetetu 🤷🏼‍♀️
    Prvo u ta dva AD-a nisu isti sastavi, nisu ni obradeni isto a drugo ne dobiva sve sto bi trebala iz tog miksanja. Stolica joj je vjerujem jednostavno takva, nije jedno dijete koje se muci s kakanjem probaj joj dati suhih sljiva za kakanje.

Tigrica pobogu nemojte davati svojem djetetu da lize hranu koju vi jedete! Bolje joj daj taj keks kojem se rugas nego da lize sol, bubrezi ce djetetu otici. Da mogu jesti cokoladu jeli bi, nemoj se igrati s takvim stvarima moze i na to imati reakciju.

Ja vas citam i mislim da se nekada zezate?

Ovo zvuči malo docirajuće.
    Slobodno se uključi i daj savjet ako znaš (ili misliš da znaš) bolje. Mislim da je svima vlastito dijete u fokusu i svatko radi kako misli da je najbolje. Ako i griješimo, sigurno nije namjerno jer se u šumi politika i savjeta i uputa lako izgubiti. 

3 MPO postupka
    💜 01/22.

bibi
    06. Srpanj 2022. 23:49

Obozavam ovakav nacin razgovora🤦‍♀️. To muckanje nisam ja izmislila nego nam ga je pedijatrica od 30+godina iskustva sugerirala kao nacin uvodjenja AR formule. I ne, moje dijete nema inace takvu stolicu. Vec smo skoro 6mjeseci zajedno, pa kad kazem da je dobila zatvor od necega onda to tako i je. Hvala na dobronamjernom savjetu, vjerujem da svi radimo najbolje sto znamo u interesu nase djece.

Curka 🤍 - 17.01.2022.

melani32
    07. Srpanj 2022. 09:14

Jako je puno teorija i savjeta oko hranjenja, odgoja i svega oko djece. Masu smjernica se promijenilo otkad sam rodila pred 3 godine u odnosu na sada. Kad mi je patronažna počela nabrajati što je sve sada drukčije nisam mogla vjerovati. Bitno je da su bebe zdrave i vesele, a ponekih greški u koracima će bit sve dok se ne odsele od nas pa i onda😀

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

Nemamime
    07. Srpanj 2022. 10:50

Stvarno ne mislim nista lose komentarom svojim. 
    Tigrica pisala si da dajete djetetu da lize hranu koju vi jedete, to je takoder opasno i moze se javiti reakcija.
    Bibi nitko nije rekao da ti ne zelis za svoje dijete najbolje. pedijatri u vecini slucajeva uopce nisu dovoljno informirani u vezi hranjenja djece, ni sto se tice AD-a ni kasica. Takoder dijete ne mora imati stolicu svaki dan, a zatvorom se smatra kada beba ne kaka po 14-15 dana.
    Upitnica komentar je takav je ne mogu vjerovati sta sve pise.vidim da su sve ovo shvatile kao uvredu i da ja njima nesto pametujem 

🧔 30
    🙎‍♀️ 26
    👶 13. 12. 2021. 11.50h 💝

Tigrica
    07. Srpanj 2022. 13:14

Nemamime svima si nam udjelila savjete. Ali mi sve ovdje mame brinemo se za svoje bebice i snalazimo kako god najbolje znamo i umijemo,i želimo im  sve najjbolje!!!!

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

Nemamime
    07. Srpanj 2022. 15:16

Tigrica nitko nije rekao da se vi ne brinete o svojoj djeci niti da vi njima ne zelite najbolje. Samo nekada prvo treba razmisliti radis li svome djetetu dobro 😊 

🧔 30
    🙎‍♀️ 26
    👶 13. 12. 2021. 11.50h 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.