Ja ne razumin.... jel ti mislis da itko ista ovde dici radi bez da razmisli jel to dobro ili nije? Ili da samo radi kako mu baba iz susidstva kaze?
Na primjer, ako je bibi savjetovao pedijatar, koga je ona jos trebala pitat? Vjerujes doktoru, posebno s prvim djetetom. Ta nismo svi medicinari.
Gdje si se ti informirala? Google doktor?
-
Nije problem da si se javila i dajes savjete. Rado primam(o), al jedno je doc i pitat - hej, tko ti je to savjetovao, citala sam da ne bi tako trebalo blabla i - radite krivo, pitam se jel se salite!
Jedno je ok, drugo je dociranje.
Do sad smo ovdje imali opustenu atmosferu, malo nas je jer drugim curama vise pase neki drugi medij, al s ovakvim upadicama se nece vise nitko javiti.
3 MPO postupka
💜 01/22.
Iz drugih vijesti..... 😂
Beba je danas papila tikvicu! 🥳🥳 to je traaaajalo i traaaajalo, ali je otvarala usta i tražila još. Nisam to očekivala, moram priznat. 😁
Mislila sam čekat kontrolu iduci tjedan, al najvjerojatnije je nece bit. Pedijatrica islanu mirovinu, druga jos nije stigla. Super organizacija. Cjepivo radi korone i vrucine ionako ne bi sad primila (to mi je rekla med.sestra a uredno je dogovorila prosli put datum za cjepivo. Iznenadilo je ljeto?) 😂
Jedva cekam da zavrsi svima izolacija pa da idemo na more.
Jesam rekla kako sam kupila onaj zuti kolut za bebe jer sam skrta dat za fredov? E pa mrvica je presitna za njega i sad moram kupit i fredov pa sam potrosila jos vise 😂
3 MPO postupka
💜 01/22.
Mi cemo s kupanjem u moru počekat osmi mjesec da još malo narastemo 😀. Svaki dan mu ipak ponudim nešto sa žlicom, danas je lijepo jeo mrkvicu ali je završila čak i u ušima 🤣. Sav se razmaše dok jede pa ima hrane posvuda. Još ga stariji želi hranit pa bude i po njemu. Mašina za robu vrti ko luda. Bljucka baš dosta pa ubacim rižine pahuljice ali onda se mora više truditi dok siše jer je gusto pa se umori i ostavi zadnjih 30 ml. Slini toliko da ne znam više broj bodija koje promijenim u danu. Dobro da je ljeto i brzo se suši.
Upitnica jeste morali baš službeno testirati bebu za covid ili kućnim testom? Je plakala? Kad se sjetim koliko je meni to nelagodno, baš bi mi bilo žao da njega moraju bost s tim a korone će bit opet sve više...
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Testirala sam je kucnim kad i sebe pa je bila negativna kao i tata, a onda su za 2 tj 3 dana oboje zafibrali. On na pcr pozitivan, a za nju mi je receno da je ne gnjavim jer je sto posto korona.
Za kucni je ljekarnik rekao da bebe ne treba gnjavit previse da se ne ozlijedi nosić. Njoj je to bilo zabavno kao i sve s licem - ciscenje nosa, umivanje 😂
3 MPO postupka
💜 01/22.
Za mijesanje prahova ti pise na stranicama od proizvodaca hrane da se dvije vrste praha ne mijesaju u jednu bocicu.
Gdje sam ja napisala tko ti je to rekao, ili tako nesto slicno??
Oprosti ovo je javni forum i svima dostupan pa vjerujem da svi imaju pravo komentirati 😉
🧔 30
🙎♀️ 26
👶 13. 12. 2021. 11.50h 💝
Ni jednom rečenicom nisam rekla da ne možeš ovdje pisati. Pobogu 😂 forumarim preko 20 god, znam što se priliči.
Samo si uletila sa stavom da znaš najbolje.
Plus ne čitaš s razumijevanjem. BOLJE BI BILO da si ljubazno pitala otkud nekome neka informacija i uputila ga na neki drugi izvor nego sta si došla i nalijepila komentar "krivo radi i ćao daci"
-
Ovdje zavrsavam ovu temu.
3 MPO postupka
💜 01/22.
Pa da, tebi se nisam ni obracala 😊😊😊
🧔 30
🙎♀️ 26
👶 13. 12. 2021. 11.50h 💝
Rasprave u kojima se na posprdan nacin odnosi prema meni ili nekom drugom ovdje cu izbjegavati jer mi svrha zaista nije jasna. Ako grijesim hvala ako mi se ukaze, dapace molim da mi se ukaze. Medjutim dobronamjerni savjeti se po meni dijele na drugaciji nacin. Kraj sto se mene tice.
Vezano za taj nesretni aptamil, jel ga jos netko trosi? I ako da, koju oznaku? Ja cu sa 6 mjeseci prijeci na dvojku najvjerojatnije (pitat cu svoju pedicu😂 za savjet) pa me zanima jel cete i vi tako ili ostajete na ovim laksim formulama?
Bravo za nove male zderonje🐷
Moja miska obozava kupanje. A plaza puna babaca i unuka😂
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Mi smo na Aptamil Pre i ostat cu na njoj dokle god ide. Ček idem nać u grupi na fejsu kad se (i zašto) prelazi na viši broj.
3 MPO postupka
💜 01/22.
Dakle, prelazis na dvojku ako imas razloge za to kao sta su:
- beba pije veeelike kolicine mlijeka
- beba je anemicna
Inace nema razloga i mozes biti stalno na pocetnoj formuli. Pre i 1 su skoro isti pa nisam s Pre isla na 1, a necu ni na 2 ako ne moram. Stalna ne u kolicini mlijeka (cca 850ml) i zasad nije anemicna (bar nigdi nije iskocilo to ka problem).
-
Kupas je cijelu? Ili samo noge koje vire pod kolutom? 😂 i koliko ste dugo u moru? Kako si je uvela? Tek me to ceka. Voda joj je zanimljiva, al za cas bebi stvoris traumu ako zbrzaš pa pitam 😁
3 MPO postupka
💜 01/22.
Sortiraj odgovore
Najstariji