Ma kaj bi bilo previse Melani🤪
Znaci sve ste vitke osim mene😂
Ja nikako da skinem kile. Iskreno ni ne pazim, jednostavno nemam volje biti na dijeti sad. A bez toga nista. I dalje je nekih 6,7 kila viska u odnosu na prije trudnoce.
I jos uvijek mi se linea negra malo vidi na trbuhu, ne kuzim do kad ce to.
Kose nemam vise, a i dalje pada u busenima..
Sve u svemu jedna prezgodna mama😂 A bas sam si bila rekla da cu se truditi liciti na nesto i slatka mala curica u lijepoj robici pored mene… a realnost je da je beba ko mali baustelac citav dan u potkosulji a ja zbljuvana i sve samo ne sredjena😂
I meni se gdja cini ok, kak sam se osjecala mislila sam da bude puno gore😂
Curka 🤍 - 17.01.2022.
😂
Nadam se da će i meni bit tako. Imam jedan razjapljen šav, tek je nekidan prestao lagano krvariti. Užas. Al srećom bolilo je jaaaako malo za milijun šavova koje sam imala 😁
Jedva sam čekala da prođe da mogu nekad i bicikl voziti. 🥳
3 MPO postupka
💜 01/22.
Vitka sam vraga crnoga 😂 nisam bila ni prije trudnoće, ja sam jedan komad žene, kako si volim laskat. 175/75, sise košarica F. Sad su isto F al su tekuće postale, kupim ih po podu pa ulijem u grudnjak. 😂 po kući sam u majicama na bretele, a na trbuhu imam osip od znoja od vec spomenutih sisa. Mazem sudokremom 😂😂😂
Nisam zadovoljna, al nisam ni nezadovoljna. Pitajte me kad se krenem vraćat na posao 😩😩
3 MPO postupka
💜 01/22.
E da, povratak na posao🤦♀️ A prije toga bozic i nova godina. Vec vidim da nebu dobro😂
Btw Upitnica znam da spominjes cesto dermatitis, probaj sa aderma kupkom ak imas volje isprobavat vise. Exomega, tak nekak se zove linija. Mislim da ima i testera po ljekarnama, jer je dosta skupa al je stvarno super. I vi splicanke ste sve zgodne, dole nikad ruznu zensku vidla nisam😂😂😂
A sudocrem moja mama uvijek krade maloj kad dodje kod nas, iz istih razloga ko i ti😂
A sto mene bar cice nisu potrefile,
Melani- ma ko bi lud bebana budio u petom mjesecu, ako lijepo napreduje. Mozes ga samo razje… a bogami i sebe😂
Tigrica- rokaj samo po coksi, znas da dojilje moraju sve papati. Bog zna da sam se ja toga pobozno drzala dok sam dojila😂
Curka 🤍 - 17.01.2022.
bibi da te utjesim imam i ja viska kg neki 6, kako kaze upitnica komad ženske. Gore sam otprilke ista. Ono kako su mi sise narasle za broj u trudnkci i sad su takve ,jedino malo budu vece kad se napune mlijekom. Meni je sve u guzi i nogama. Mama me tjesi da tamanim slako zbog dojenja. Da stanem n loptu bilo bi dobro. A ovako jednostavno me trazi. 🤷♀️
Sve mi se vratilo u neku normalu nakon 6 tjedana. Od šava dolje zbog kojeg sam bila u šoku 1 mj. dana poslje poroda, jer sam bila ziher da me nece recnut. Do linije negre, ona malo duze ,a i kad sam bila trudna jedva da se vidjela. Vozim bic, jedva sam docekala odobrenje od ginice da mogu na bic da ne mkram svugdje pjesice. Super mi je sto mi dlake sporo rastu a prije ko da sam ih hranila , ajme mene. Al mi zato kosa otpada...imam dojam da cu ostat celava.
Upitnica joj nemoj mi spominjat posao...muka mi je od same pomisli. Moja maza bi trebala ic u jaslice, mi smo sami ,nema ju tko cuvat. Moja mama je daleko da ju cuva a nikako mi se ne svida da bi isla u jaslice sa godinu dana😭😭
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
bibi ❤ zakon si ...cokolada za bolje mlijeko😋i ja se toga držim😉
Jesam svašta nadrobila, 🤷♀️ muz vozio, mala na miru. Isli smo od mame/bake, a ja udri po tipkovnici. 🙈
E da, povratak na posao🤦♀️ A prije toga bozic i nova godina. Vec vidim da nebu dobro😂
Btw Upitnica znam da spominjes cesto dermatitis, probaj sa aderma kupkom ak imas volje isprobavat vise. Exomega, tak nekak se zove linija. Mislim da ima i testera po ljekarnama, jer je dosta skupa al je stvarno super. I vi splicanke ste sve zgodne, dole nikad ruznu zensku vidla nisam😂😂😂
A sudocrem moja mama uvijek krade maloj kad dodje kod nas, iz istih razloga ko i ti😂
A sto mene bar cice nisu potrefile,
Melani- ma ko bi lud bebana budio u petom mjesecu, ako lijepo napreduje. Mozes ga samo razje… a bogami i sebe😂
Tigrica- rokaj samo po coksi, znas da dojilje moraju sve papati. Bog zna da sam se ja toga pobozno drzala dok sam dojila😂
👍🏻 Koristim nesto za mazanje Aderma Exomega, a za tusiranje La roche posay neki sindet kojim i bebu kupam (dobili u paketu za bebu od ljekarne pa mi se svidilo).
-
Povratak na posao zasad ignoriram. Trebala bih dobit produzenje porodiljnig za mjesec dana sto je ranije rodena plus godisnji za 2022 i na posao ici pocetkom ozujka ALI i to mi je prebrzo.
Jaslice u splitu su nemoguca misija za rodene nakon 31.8. Pocet cu kucat na vrata najesen pa ako nesto uhvatim za 2023., al mlađa sestra mi je opcija do jeseni. 6mj da je cuva uz naknadu (kako sestri uvalit dzeparac i znat da je beba na sigurnom 😂)
-
Dok ne krene u jaslice, moram si rijesit cjepivo protiv vodenih kozica. Nisam ih imala i toga me bas strah u odrasloj dobi.
-
Danas smo bile van, gotova izolacija. Bila je super! Valjda je i njoj falilo izlaska iz stana. 60 kvadrata je i njoj malo 😂
-
Ne znam kako je kod vas, al u nas je bas ohladilo i ocito necu ni sutra na more 😩 muz me tjesi i kaze - ajde, bit ce mora i dogodine. Mamlaz! 😂
3 MPO postupka
💜 01/22.
Vjerojatno znate ali za svaki slučaj: tate imaju pravo koristiti dva mjeseca roditeljskog dopusta čak i nakon što mama iskoristi cijeli. S tim da sam ja nakon porodiljnog uzela 8 mjeseci neplaćeno jer mali nije jeo i jaslice nisu bile opcija. Meni je to muž nakon toga koristio i ovaj put će isto. Znam da nije baš kod svakog poslodavca izvedivo ali nama je to jako dobro došlo a mali je krenuo u jaslice tek sa dvije godine. Onda smo ga izvadili kad sam ja ostala na komplikacijama da mi nešto ne donese iz jaslica. Ta dva mjeseca njima je super išlo, mali je ostao u jednom komadu i svaki dan me dočekao ručak😄 Je da je stan izgledao kao da je atomska pala ali dobro. Sad me jako zanima kako će mu ić sa njih dvoje, ali vjerujem ja u njega. Nakon toga ćemo se pokrpat s nonama do devetog mjeseca i vrtića/jaslica...mali bi onda krenuo sa 4 godine, a beba sa godinu i pol, po meni jako premali ali morat će😭
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
I moja maza ima koronu. Mami/ baki nije bilo dobro sranje na kvadrat, dosli na selo . Maza podivljala, mjerili temperaturu 39,1 aj na hitnu . Pozitivna na brzom testu. Od koga smo pokupili🤷♀️a nas dvije smo najmanje medu ljudima.
Ajoj Tigrica, baš mi je žao 😔. Čuvajte se i držim fige da brzo prođe!
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji